Březňátka 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6149
18.6.07 10:58

Holky, tohle je moc pěkný:
http://www.aukro.cz/…zkoviny.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4115
18.6.07 10:59

Tak laska mi spi v kocare venku,jen je otazka casu,kdy ji ta cuba zas*ana od sousedu vzbudi!!! :-) Omlouvam se,ale to je fakt kazdy den,.. :-)
Adusum ,Matej je sikulka!!! :wink:
Pavli ,housticka je super a vubec se netrapi,aspon se nebudi a citi se stisnene jako v brisku,ale divny to je :lol: ,ale hlavne ze to pomuze,jemu i tobe. :wink: Darecky-prave vcera jsem premyslela,ze zacnu,pak to utece a na posledni chvili to nemam rada.
Odsavacka ,tak tu Medelu elektrickou jsem uz zase prodala dal,neslo mi to a mela jsem zrasovany prsa,jakoby spaleny,…Tak snad poslouzi jinde lip.
Tak jdu jeste chvili neco delat,nez se mala vzbudi,pak napapat a jedem na ty kycle,..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
18.6.07 11:30

Holčičky moje,
tak jsme zpátky naše paní doktorka nás poslala na zítřek na oční, že to bude kanálek,no přeci ji nebudu trápit do zítřka tak jsem tam zajela hned. Lidí jak nas*ano, ale byli slušní a sami mi říkali at jdu hned, no ale vlezl tam nějaký mladý pán :evil: pak vyšla sestřička vzala si papíry a prý at jdu hned jak budou volat další. Holky oni mě vyrazili za dveře a takovýhlepláč jsem od Kájunky ještě neslyšela. Vyloženě bolestivý řev.No prostě hrůza. Já nepochopím proč mě tam nenechali.Mě nevadí když plače když ji vidím co jí dělají ale takhle. Tak máme další kapičky a za týden na kontrolu. Malá je v postýlce ted mi ani ne pět minut spala a už zase kňourá. Kočička moje kdyby se jí aspon povedlo usnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
18.6.07 11:44

Holky holky, vy jste toho zase napsaly… já si asi taky budu muset pořídit bonzblok, páč už teda vůbec nevm, na co reagovat…

děkujeme i za dodatečná přání, já vím, že není čas to sledovat, taky jsem to nenapsala, abyste nám přály ! :-D Já myslela jako všeobecně, protože každá máma to pečlivě sleduje, kolik má mimi dnů, týdnů a měsíců, tak mě mrzelo, že si toho ani taťulda ani tchyně nevšimli no:-( jsem pako, já vím.

mimochodem se to tady s těma obrázkama pěkně rozjelo koukám :-D
no Rozinka mě volá, to jsem moc nestačila napsat ale já se tu zase objevím, a ne že tu budou zas 9 stránek na dočítání ;-) :! :lol:
jo musím dneska ostříhat pejsana, má moc huňatý kožich, to zs bude, snad to zmákneme tak papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
18.6.07 12:23

Zuzko u nás si taky nikdo jiný než e-tetičky nevzpoměl :lol:
Kája konečně usnula tak snad se vyspinká dorůžova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3233
18.6.07 12:29

Pavlušo - oni tě nenechali při vyšetření s ní? to je poučení pro nás ostatní aychom se nenechly vyhodit, to se mi snad zdá šmejdi jedni, to se budu kdyžtak bránit zuby nehty!!!!! jo a nám přáli ke 1/4roku obě babičky po telefonu, tak to potěšilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
18.6.07 12:37

Růžo mě to tak zarazilo když mě řekli at jdu pryč a já že bych tam chtěla být a oni že u toho maminky nenechávají, ale po tom pláči a té jehle co jsem viděla na stole mě příští týden teda nevyhodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3233
18.6.07 12:52

Pavlušo přesně tak, nenech se normálně na tom trvej, jsi jednou maminka a zákonný zástupce kurňa ne!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6149
18.6.07 12:57

Holky tak mi dneska přišla ta digitálka a Mates má 6,3 kg ! 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3233
18.6.07 12:58

Ogulo teda čím to mimčo krmíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6149
18.6.07 13:02

Manžel si vždycky dělá srandu, když krmí Matese, říká mu, ať papá, že je to vzácný mlíčko od maminky a když dostává Um, tak říká, že je to jezevčí mlíko, po kterým hrozně rostou svaly :-)) vždycky když spustí řev a já jdu do kuchyně připravit UM, tak mu říká:„vydrž, maminka tam už dojí ty jezevce“ cháácháá
Pavluško - tak to teda ne, vyhodit mámu od dítěte, sprosťáci, to je fakt dobrý poučení pro nás ostatní!!!! :twisted: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
18.6.07 13:08

Nokdyž já byla blbá a vyšokovaná že jsem se nechala, ale příště už nenechám.Bylo to fakt hnusný být za dvěřma když moje miminko vevnitř pláče. No holky aspon nebudete vy překvapený kdyby to na vás zkusili. Kája ještě spinká asi to byl pro ní dost velkej šok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
18.6.07 13:08

Tak jsme zpatky z kontroly, máme 5,9 kg a 63 cm, Adél dostala pigárko - žádný hysterák nebyl, začala brečet a když jsem jí začala chovat, tak už byla zase samý úsměv, na další očkování jdeme za měsíc, ale tento týden musíme ještě na odběr krve - prý to berou z prstíku, tak to snad nebude žádný horor.
MS - já teda nevím jestli je to klasická MS, ta krev je hodně hnědá, gynekolog mi tvrdil, že pokud se objeví krvácení během kojení, tak se o MS nejedná, tak nevím. Pavličko - tak to ti fakt před vánocema budu závidět, že už všechno máš, já nic dopředu nekupuju, protože se bojím, že by si to ten dotyčnej náhodou koupil Pavlušo - ježiš, tak to bych z toho byla taky špatná, kdybych tam s ní nemohla být :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
18.6.07 13:09

Ogul kolik těch jezevců máte????? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
18.6.07 13:09

ty jo holky já jsem fakt pako, já se tím tučným písmem prostě nenaučím psát!!!!!! Omlouvám se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí