Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,tak po iks dnech, kdy manža okupoval počítač
mám chvilku se na vás kouknout. Než to vše dočtu tak jen napíšu, že my máme momentálně „závislácké“ období. Malá když mě chvilku nevidí,tak vyvádí. Nešla na procházku ani s mojí ségrou,ale ani s manžou!
Tak mi ségra říkala, že to teď měli v psychole, že od 3.měsíce je to u miminek normální! Máte taky některá takovou „maminu dupu“?
""http://tac.families.com/ezb/892592.png:http://tac.families.com/ezb/892592.png
Tak kycle ok,uz tam nemusime. ![]()
S mrazenym mlickem neporadim,neb se mi nesto,ze bych mela nadbytek. ![]()
Faničo - tak to vám přeju no my uvidíme asi zítra
Trpasličko - jak toho drobečka nosíš? nemáš náhodou malý valníček, co ho taháš za sebou?
tak jsme se vrátily z prochajdy - u nás se docela vyčasilo,je tam příjemně a musím vám napsat, jaký mám doma psí prase. V lese se mi vyválela v nějaký mršině, fakt hnus fijalovej a ještě po ní lezli červi - no mě málem omyli, tak jsem jí nahnala do rybníka, červů se zbavila ale humus v srsti zůstala a ten smrad taky. No, tak jsem ukončila procházku a hurá dom. Hodila jsem jí do vany, vzala rukavice a vydrbala jsem jí, ale smrdí pořád
, no tak bude bydlet na balkóně dokud nevysmrádne potvora, dovnitř jí chci jen jako voňavého psíčka. No, já mám dnes fakt den blbec! Adél naštěstí pořád spinká asi po tom očkování.
dagmar10 - taky jsem o tom četla, že se po třetím měsící začíná miminko vyhraňovat a „cizí lidi“ na něj můžou působit nepříjemně. Adél je teda zatím docela společenská. Ale nejlíp jí uklidním asi jen já, ale spíš si myslím, že je to tím, že vím jak na ní ![]()
Alousek - teeeda to je výprava, co? Kde vlastně bydlíte? Pojedete dlouho? Já jsem si na lahve pořídila termoobal, ale moc dlouho by to tam zmražený asi nevydrželo
Fanicka - to je super, ze máte kyčličky v pořádku. My jsme pozvaný až na srpen, stejně mě zaráží, že je to všude jinak…
Lahve - tak si představte, že jsem byla ve dvou dětských obchodech, ve dvou lékárnách a v jedné drogerii a nikde neměli lahve s kaučukovým dudlíkem!!!!!! Ptala jsem se na to dneska doktorky a ta říkala, ať to neřeším, koupím si velkou stříkačku a dávám jí to mlíčko stříkačkou. Tak to asi tak v úterý uděláme.
Jo a ptala jsem se na naušničky a dr řekla, že až po očkování, takže za dva měsíce ![]()
Holky, mě nešel od rána net, tak chápete, jak mě závislákovi bylo.
Jinak, náš „dalamánek“ spal v poloze houstička skoro 3 hodiny!!! ![]()
""http://img182.imageshack.us/img182/5473/p1000523sk1.th.jpg:http://img182.imageshack.us/…23sk1.th.jpg /> Tak to jsem ráda, že s těma vánočníma dárkama nejsem jediná..hihi.
Ogulaa , to povlečení je mooc krásný…
Pavluško, ať má Kája brzo očička v pořádku ![]()
Zuzi, bonzblok si určitě pořiď, já bez něj by fakt nemohla na nic reagovat, protože jsem stará skleroza…
Ogulaa , tak to je pěkný náš Mirda má cca 6 kg a je o měsíc starší…
Holky, pádám vařit špagety s omáčkou, zatím papa
jo a „Dalamánek“ už zase spí…nebo bude za chvíli spinkat
halo halo, právě jsme dorazily z kontroly a máme 5150 g a 63 cm.
Pan doktor mi řekl, že moc nepřibrala a že mám sunar nechat.
Asi to budu muset dělat taky tou stříkačkou.
Dostala očkování a ani se neozvala, ještě se na sestru smála.
Je to prostě odvážná holka.
Jo a my jsme na náušničky objednané tenhle čtvrtek.
Musím pádit, jdeme ještě ven.
Mějte se
![]()
Pavličko , povlečení taky, ale mě se spíš líbily ty polštářky z té chráněné dílny a jinak jsem si říkala, kde jsi tak dlouho ![]()
Holky tak to zavinutí taky zkusím, ale Mates bude spíš nějaká bagetka ![]()
Laskonko - tak to je teda statečná, já to určitě obrečím, až půjdeme na očkování my, já to prostě hrozně blbě nesu, když mu něco dělají
Kaculo. no fuj, prasečinka jedna ![]()
Ogulaa - to zavinutí se dělá před tím než usne, já jsem to dokonce dělávala tak, že jsem jí zavinula před posledním kojením a ona mi vytuhla u toho kojení, takže jsem to měla bez uspávání - jen jsem jí přenesla do pelíšku ![]()
já si akorát připadám furt jako totální macecha…jenže ono to fakt zabírá, zase řval a viděla jsem, že chce spinkat…šmrdlal si očička a zavíral je, jenže né a né usnout, jen co jsem ho omotala jako mumii, tak byl tiše, dudlal si dudla, koukal na medvídka a do 5 minut spal! A stále spí už hodinu 5 minut!
Ogulaa , výpadek internetu to bylo šílený, odpoledne mi to taky neslo, jo halt kovářovic kobyla
…
Holky, já sháním dupačky - né overalky a u nás v miminkovskej bazárcích je nikde nemaj, páč všechny bazary jsou z Anglie a tam prej miminka nenosí dupačky, bééé
a já odmítám dát za jedny dupačky víc než 100 Kč! Zítra mám v merku ještě starej dobrej Hák a Hák a pak asi navštívím naše šikmooké přátele…a jestli ani tam nebudou nic mít, tak ![]()
Jinak dneska jsem prošla pár krámků a opravdu některým prodavačkám bych nakopala
, např. vlezu do sekáčku i s kočárkem (podotýkám velkej krám, že jsem tam mohla jezdit kočárkem, jak Formule 1) a já: Brý den a ta
: Co chcete? No tak to bylo zase něco…pak jdu do dalšího sekáčku a tam zamčeno a cedule nikde a to jsem byla fakt nasraná, páč jsem šla až do Strašnic - zdravím Monulisu a a to je ku…a od nás pěkná procházka…a tak jsme vyjmenovala snad všechny sprostý slova a odcházím a tu na mě huláká další
, prej už běžím…že si byla rozměnit peníze…a to tam jako nemohla načmárat nějakej líbesbríf přijdu za chvíli…no a do třetice „Potraviny“ - měla jsem
žízeň, tak si jdu pro pití a potraviny nebyli zrovna dělaný na náš kočárek a prodavačka na mě zase blbě čumí a co je? Tak jí říkám, že bych jenom poprosila lehkou colu (čímž jsem naivně myslela, že mi jí přinese) a vona, tak si tam snad zajedete kočárkem, nebo ho tu můžete nechat u vchodu - no u vchodu bych kočárek nenechala ani prázdnej, natož s mým
a ty regály byly fakt tak blízko, respektive úzká ulička, že jsem jela krokem, abych tam něco neshodila, jenže široko daleko žádnej obchod a já už mlela z posledního, jakou jsem měla žížu…tím končím své story a jdu zase něco dělat..uf to jsem se vyčerpala…
Halt asi profesionální deformace, v práci musím bejt milá a ochotná, což jsem i normálně
a myslím si vtipně, že se každej takhle taky bude chovat..jo a zapomněla jsem, že jsem byla ještě v Tescu!!!! Ale už vážně nechám toho hudrování, ale jako uznejte, když mají něco v letáku a akce platí asi jeden den a už to nemají!!! Tak to je taky k nasr…í.
Ahooooj holky !!!!!!!!!
Tak se hlásíme po 10 denním výletě . ![]()
Byli jsme u našich na chatě, z jednoho dne se stalo dnů 10 !! Jejda to byla pohodička, vegetili jsme si u bazénu, chodili jsme na procházky,do lesa na lesní jahody,nooo užili jsme si to na 100% . Naši mají chatu cca 6 km od města,kde bydlíme, tak jsme domů jezdili jen pro čisté prádlo a na cvičení se Staňulkou.
No nic jdu uklidit,než se ten náš malej čertík Bertík (jak mu říká taťka) vzbudí a pak se vás pokusím dočíst ha ha ha, myslím,že budu ráda,když dočtu dnešní den,že??? ![]()
Ali už jsem nestihla reagovat s tím bazénem. Kam budete chodit?? My by jsme chodili s váma........
Pavli to je pravda, dupky v bazárcích nemaj, sehnala jsem je až u vietnamců a pár taky na aukru…
Joa plavat my chodit nebudem
Bazén se moc nekamarádí s mým atopickým ekzémem a navíc, nebližší kurzy máme trochu z ruky ![]()
Ogulaa ,my budem chodit na plavani,kde vodu cisti ozonovym flitrem ci co a muzou tam prave i s atopickym ekzemem,..Coz zkusit neco takoveho? ![]()
Renco ,super vylet,ocividne jste si to uzili!!! ![]()
Pavli ,kliiiiiiiiiid!!!
![]()
Housticka ,nekdy pre dusnutim,nekdy az kdyz spi.A nekdy kdyz se mi zacne mlit k ranu,proste strcim jen okraje deky co pod ni spi pod ni,..