Březňátka 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3233
18.6.07 19:49

sory já to zvrzala už to tam v sz máš správně, já u toho odstříkávám, tak se omlouvám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6149
18.6.07 19:53

Zlatko jsi zlato :wink: , ale my bychom se do Kyjí těžko dopravili, bus nám do Phy odsud jezdí, ale asi v 3 hodinových intervalech, teď to ještě víc zkrouhli a jak jsem psala, autem bych se bála :roll: :? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
18.6.07 20:05

ruzenko to se neomlouvej a nenech se rusit u odstrikavani. akorat predstavi si to - mam v SZ ten metrik. jako je tam primo ten metrik ale neni tam nic co bych mohla zkopirovat do signatury. ach jo je to slozity :evil: asi mi budes muset jen rict co mam pred a za napsat. ja ted taky padam, musim k miminku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2210
18.6.07 20:06

hhh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3233
18.6.07 20:06

změn před a za signaturou to url na img a pozor na koci je img s lomitkem snad jsem ti to popsala dostatečně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2210
18.6.07 20:29

nazdar holky, tak jsem musela mažovi ukázat že máme taky fotku simi proto 3×H.
hlásíme naše váhy a míry: 63cm a 5,90kg. už spinká bobulka moje malá ale byla statečná ani moc po té injekci neplakala. Dneska jsme zase vstávaly v 5 v osumuž jsme byly venku a když jsme se v deset vrátily hladové tak nás to tak zmohlo že jsme si spolu do dvanácté schruply :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
18.6.07 20:35

http://www.babysfirstsite.org/…birthday.png

MARGE, UŽ MÁŠ TEN METŘÍK????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
18.6.07 20:37

Marge , do podpisu zkopíruj to jak začíná: [URL=http …bla bla bla…tak šup…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
18.6.07 20:37

Ahoj e-tetinky! Než vás dočtu musím si vylít srdíčko.. :cry:
Přišlo mi dnes od soudu, že mě česká pojišťovna žalovala pro neplacení pojistky (kterou jsem považovala za zrušenou, když mi přišel dopis od leasingovky, že končí leasing a s ním i povinné ručení, ať si uzavřu nové..dokonce jsem jim to pro jistotu poslala písemně-oni reagovali, že to nejde a bla bla,tak jsem to poslala znovu s tím dopisem od leasingovky a už se neozvali..a já KRÁVA PITOMÁ jsem to dál neřešila!!) Teď musíme zaplatit nejen těch ca. 2,600 Kč+nějaký úroky (to bych ještě unesla), ale taky ještě soudní výlohy 8,500Kč!!! To je potěšeníčko! Koukala jsem, že už nakupujete vánoční dárečky..tak u nás asi jen tak nějaký nebudou.. A to jsem teď zrovna chtěla nechat dodělat plastový okna (byly jen v půlce domu), tak to asi těžko.. Zítra mají přijít zaměřovat.. Volala jsem to manžovi, bohužel jsem se neubránila a plakala jsem, tak povídal, že se nedá nic dělat, že to nějak zvládnem.. Dokáže překvapit a v těžkých situacích mě vždy podrží..proto ho asi taky miluju!! :srdce: A ta moje treperenda, jak viděla, že jsem totál na sr…y, tak se na mě pořád vesele usmívala, jako by mi říkala : „Mami, to bude dobrý!! Mám Tě moc ráda!“ :cry: :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
18.6.07 20:43

Kathe , to bude dobrý, Ty za to nemůžeš, to zase nějaká úřední :-) …a vidíš to, jakýho máš chlapa! :lol: A tak to má být…ono to pak totiž s..e míň, když víš, že k tomu má takovejhle přístup!!!
Mirunka spinká a POZOR není dalamánek! Sbaštil skoro 180 ml Sunaru a usnul jak špalek!
Taťku máme na tenise a čekám, kdy dorazí…mám nějakou mazlící náladičku, tak že by… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
18.6.07 20:43

Ano firma Metříky Pavličkas.r.o nás všechny zachrání. Pavli kam Ty na to chodíš????
Teda holky já se vrátila tatka vykoupal nakrmila jsem teda já a do ted jsem vás dočítala.
Teda Trpasličk o to není snad ani jezevčí mlíko čím toho Honzíka krmíš. Že by už buchty v ranečku?
Tak když tak koukám na ty váhy tak z holčiček jsme tady asi takhle špekatý jen my co?
Dneska jsme od tý doktorky byli tak zmožený že malá spala od dvanácti skoro do pěti.Vždy jen otevřela oči, zkontrolovala to a spala dál.
Jo a která z vás tady říkala že ten můj čoklík je už seriozní pán. Tak dneska slyším někde štěkat psa byla jsem kousek od malé v kočárku a tatka sekal křovinořezem. No nic volám Cezar nikde tak jdu po hlase a ten můj malej blbeček pitomej zadávil ježka no tak si asi dovedete představit jak vypadal.Celej pod krví lilo to z něj. Nevím co na nich pořád vidí to už je totiž několikátej :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
18.6.07 20:45

Já tady mám tři pračky prádla plus pleny takže si dneska můžu nechat o všem zdát.
A to cácorka ještě nespí, povídá něco kolotoči

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
18.6.07 20:51

Pavluško , třeba máš ježkopsa :-) hihi…
No to víš, metříky, to je moje úchylka…nejdřív jsem tady čuměla jak tele na vrata a neuměla nic a teď jsem malej hacker..ale nebýt vás, tak nic neumím…Zuzi mě naučila ten první metřík a pak to jelo…Tys mi ukázala, jak vkládat fotky, taky jsem se musela naučit je zmenšovat a tak…ovšem nevím, jestli se mi pak bude v práci hodit, že umím super metříky…
Jo a dámy, já jsem úplně zapomněla, co se nám včera stalo v baráku: takže slyšte slyšte: cca ve 22 hodin zvonek, já v posteli, Mirek u televize…zvonek ingnorujeme, já jsem myslela, že je to nějakej vochlasta, co se opřel o zvonky…jenže manžel šel šmírovat jak stará Vajcingrová ke dveřím a něco vyslechnul, že prej je v baráku asi deset policajtů a že asi kvůli psovi, co štěkal jak magor, tak to halt někdo nevydržel a zavolal policii…jenže!!! Odpoledne jsem potkala sousedku a měla to z první ruky i s detailama: takže soused prej týrá svýho psa a mlátil ho holí, tak nejdřív řval pes jako bolestí, jak ho mlátil a pak chudák vil nebo vyl :lol: ? to je jedno, prostě asi plakal…jenže další soused od naproti z baráku chtěl spát, tak začal po tom psovi chudáčkovi střílet, asi vzduchovkou, to je jedno! Nakopala bych jim :-) oběma, sousedovi č. 1 bych psa okamžitě vzala a sousedovi č. 2 bych tu vzduchovku vrazila do :-) , aby jako věděl jaký to je!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
18.6.07 21:36

ruzenko pavlicko moc moc dik za rady

no jeste ze to clovek dela jen jednou. priste bych to zase neumela

jeste si mozna dam fotecku do ikonky

tak ted snad doctu ty prispevky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2210
18.6.07 21:38

ahoj holky
Kathe tys mě celkem vyděsila, já měla v práci pojistku kdybych něco posmolila a přišla mi složenka na další rok tak jsem jim napsala že chci smlouvu zrušit napsala jsem to mailem pak mi ale přišla 1.upomínka tak jsem ji to zas napsala pro jistotu poslala poštou a ted mi přišla druhá upomínka tak jsem to chtěla ignorovat no ale asi radši ne. I když by mě zajímalo kolik dopisů budu muset napsat než to vezmou na vědomí :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí