Březňátka 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
655
20.6.07 10:11

Ogulaa - ježiš chudinko, tak ti přeju, aby ses dala co nejdřív do kupy. A moc toho svého Matesánka netahej :wink:
Antikoncepce - já teda taky nic neberu ani latex nepoužíváme. Ale teda fakt je, že naše frekvence je tak nízká, že by byl zázrak, kdybychom něco počali - vůbec na to nemám chuť. Ale mám spoustu známých, kteří se takhle nechránili a byl z toho další šmudla - tak mám trochu strach, protože brášku nebo ségru bychom chtěli, ale až tak za dva ročky. Před těhu jsem dva roky nic nebrala a před těmi dvěma roky jsem brala Logest. Ale už se k tomu nebudu vracet, nemám k těm hormonům nějak důvěru.
Fani - tak doufám, že Elsička je už OK - my jsme v jejím věku byli taky pořád na veterině. Navíc Fína je alergička - takže baští 6 prášků denně :?
Pavlušo - já jsem v komunikaci s ČMHB taky nikdy žádný problém neměla, ale přijde mi, že veškeré služby mají strašně drahé - poplatky za dva účty, poplatky za vyřízení úvěru atp. Na to, že se ta banka vyloženě specializuje na hypotéky myslím, nic moc.
Jinak co se týče známých, tak jich tu mám celkem dost - ale je to taky tím, že jsem tu ve své podstatě vyrůstala a přestěhovala jsem se jen o pár metrů dál. Ale přes den jsou všichni v práci, takže je to stejně na houby. Z práce se za mnou občas někdo stávne a pár mamin tu taky znám, ale s těma zase moc nechodím, protože většinou jdu se psem a ten potřebuje běhat a ne sedět na lavičce v parku, takže jsem na tom trochu podobně jako vy.
Jinak co se týče mé mamky a tchýně, tak mám asi obrovskou kliku, ale ani jedna mi do ničeho nekrafe. A kdyby, tak svojí mámu bych si srovnala a tchýni bych si vyslechla a pak bych konstatovala, že tohle bylo za krále klacka a teď je prostě něco jinýho. Oni prostě dřív ta mamča uspěchávali, protože museli jít brzy do práce a v jeslích jim ty obyč.jídla stejně dávali. Já jsem si koupila tyčový mixér a budu malé dělat masíčko se zeleninkou, už se na to těším, jak to bude všude pocákané a jak se psice bude těšit, až bude krmení, že z toho taky něco bude mít :D
Jinak se s vámi asi pro příštích deset dní loučím, poněvadž zítra vyrážíme na chaloupku do jižních Čech a už se moc těším, ačkoliv se má zkazit počasí. Holkám tam bude určitě fajn. Večer budu balit, ale možná se ještě stávnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6149
20.6.07 10:15
8O

http://www.akcniceny.cz/letak/1705/p/1/
používáte někdo huggiesky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
20.6.07 10:21

Ogulaa teda tu motorku chci já snad začnu dávat ty hnusný plenky :lol:
jo a konstatuji včera si synovec povídal s malou v posteli a volá na mě že Kája smrdí že se asi po.rala a já že ne že kakala v pondělí nosamosebou nekakala, ale jak jí mamka dala pampersku tak si čůrla a už to smr¨dělo tak aspon to neříkám jen já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
20.6.07 11:13

jé to je krásná motorka, já kupuju Huggiesky občas ale jen v megaakci, protože vychází okolo 4Kč jinak. Motorku bych brala, ale nevím, jestli se mi bude chtít dát 1000,– za 3balení… :( :?
co se týká antikoncepce, tak já jsem brala Yadine. Je to jedna z těch dražších, ale byla jsem spokojená. Před tím jsem brala Cilest, ten mi nesedl, z něj mi bylo zle a Anteovin - nejlevnější antikoncepce, ale pak ji přestali prý dělat tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6149
20.6.07 11:24

zuzi a jak jsi s nima spokojená? A kupuješ jen ty superflex?
 http://www.eva.cz/…ve-kalhotky/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
20.6.07 11:26

No já taky nedodržuju všechny některý až přehnaný rady, Ogu, to fakt né…jak se říká, všeho s mírou…ale jak tu někdy občas čtu na diskuzích, tak se nestačím divit…co některý maminky dělají a až přehnaně všechno dodržují…nevím, ale mám pocit, že my jsme tu každá normální…
Tyčovej mixér na mě čeká už od vánoc, přála jsem si a dostala ho od jednoho bráchy.
Huggies máme teď my a zjistila jsem, že mám dva druhy - classic a pak super flex a ty classic jsou lepší, páč nemají vzadu ty gumičky…mě to přijde nepříjemný pro miminko…nevím, beru to podle sebe, že bych měla ležet na zkrabatělý gumičce…ale zatím je kupovat nebudu, zase nemusím mít zásoby jak sysel, dva balíky mi zatím vydrží ještě pár týdnů, ale díky za typ, příště to ale už asi využijeme…
Ogu , já nepřebaluju ani náhodou před krmením, to jsem dělala asi první týden a pak jsem zjistila, že po jídle se vždycky vykaká…takže čekám po jídle, kdy bude hovňous a je vždycky…ale jen jednou denně a přebaluju různě, vždycky sonduju..a když je málo počůranej, tak měníme dýl…rozhodně po jednom čůrání plenku neměním…tuhle se kamarádka děsila, že ho neutírám ubrouskama, když mu dávám čistou plenku, ubrouskama utírám prdelku, akorát když kakáme a mažu krémem taky jenom po kakání, jinak ne a máme prdelku jak na výstavu…nevidím důvod utírat ho po čůrání, copak si chlapy otíraj p**o, když čůrají??? :lol: - oklepou a šup do kalhot… :lol: . Naopak mám pocit, že bych ho akorát navhlčila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
20.6.07 11:26

Pavlušo souhlasím!! Taky by mohl být někdo ze Severu Čech - nejlíp kolem Lovosic, Litoměřic.. :(
Ale aspoň si s váma můžu psát a dělit se o radosti a starosti.. :lol:
Teď v těch vedrech asi větší srazík nehrozí, co? Neumím si představit, jak bych se v tom parnu dopravovala do Prahy.. Aspoň z toho pak budou mít víc i mimča, když to bude později.. :lol:
ogulaa Držíme palečky, ať to brzo přejde! Já trpím spíš na krční páteř a zní bolesti hlavy (taky nic moc). I když od tý doby, co jsem s tím byla v nemocnici a místo krční páteře mi léčili bederní.. BK (=bez komentáře) tak mě bere i ta bederka.. :? jo a k tomu obstřiku - mě píchali záda dokonce asi 3 neděle před porodem.. Prý to neva.. Lepší je prý „zpohybnit“ (to je slovo.. :-D ) maminku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
20.6.07 11:59

Kathe no vidíš co doktor to názor se mnou odmítli něco dělat.
Pavličko tak já teda přebaluju jak si malá řekne.Někdy jen čurne a někdy by se plena dala ždímat. Vlhčené ubrousky taky používáme jen sporadicky a krémík hodně málo.N o a žádné opruzeniny ani nic jiného na prdelce jsme neměli. Kája mi právě žužlá ruku ta je ale dobrá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
20.6.07 12:08

to jsme na tom asi stejně, i s plínkama i s ubrouskama, taky nepřeháním a krém spoadicky.
ogu:ty superflex já jsem spokojená velmi. clasic jsem nezkoušela. trošku gumičky stahují ale když je narovnám na stranách tak ne, v pase máme ještě naštěstí rezervy
(holky co už jste daly naušnice: jak často jste čistily lihem? může se hned koupat? díky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3233
20.6.07 12:13

Ogullo - se zády jsem měla stejný problém a jediný co mi spolehlivě pomáhá jsou 1× ročně lymfatický masáže (cca 5×) bolí to jako sv..ně ale fak to zabírá a obstřiky už nemusím, to bylo vždy jen krátkodobé řešení. a protože vím co to je tak ti vůbec nezávidím, ža máš doma Matýska, to je určitě záhul, tak ať to rychle odezní, jo a koukala jsem na minutu z přírody na čt o lučním máku a prej ho kdysi maminky používali do jídla aby děti dobře spali, že jsi to taky viděla?

marge - to víš že jsem ráda za toho velkýho chlapa, alespoň se o maminku postará jednou, možná :D :D teda i o tatínka, že?

micho - ty jsi číslo, co sousedi? a hrnec už je v popelnici?

pavlušo - no jsem ráda, že tam už nemusíme, ale ten doktor..... no nic mám doma dva úžasný chlapy tak jakej pak doktor, ale podívat se můžu ne? jo a nestýskej si já jsem tady z mb taky jediná

jídlo - sohlasím s pavluškou budu vařit polívky a kupovat hamánky a tak, už mám doma přkrm od hami od ukončeného 4měsíce jablko-banán, a na noc hajaja mléko, tak se těším jak bude manža krmit lžičkou hahaha, hami mi doporučuje ségra, oni najeli na UM už ve 3měsíci a od 4jsou na hami (čaj, kaše, mléko, příkrmy) a nemůže si to vynachválit, jinak synovci je 9m a občas dostane ochutnat tedy vlastěn mu dělá nekořeněné a odlehčené verze toho co vaří, myslím si že taky nepřeháním, děti mají být v čistým ale né strilním protředí, no né?

pleny - hugiess clasik jsem používala a nemůžu si stěžovat

zuzi - tady je maj za 3,33kč http://www.eva.cz/…s-classic-3/ já si je nechávala vozit a stále to vychází levněji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3233
20.6.07 12:21
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6149
20.6.07 12:34

růžo:http://www.sirmi.ic.cz/smajl/35.gif /> jinak ten příspěvek máku jsem viděla už kdysi, ale teď když došel, tak jsem si aspoň musela vymyslet ty záda, aby Mates dostal nějaké to uspávadlo:-)
Prdelku utírám, jen po kákání, občas si prdne a má ta jak já říkám „razítko“, tak to utírám taky a pak osuším - mám na to měkké kuchyňské utěrky a namažu krémíkem, jinak se mit to zdá zbytečný máčení, dřetí a dráždění, jak píše Pavlička. Ještě jsme opruzený nebyli, tak nemám pochyb, že je vše OK. My si taky nemyjem zadek po každým čůrání ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3233
20.6.07 12:41

Ogulo - bodejď taky mažu krémem jen když je super pokáknutej, my totiž kakáme tak 5× denně a používám ubrousky z plusu oni nejsou tak moc mokrý a po čůrání neutírám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4078
20.6.07 12:48

Ahoj holky,
tak se musíme pochlubit, že nám jsou dneska 3 měsíce! Tak jsme těch mininarozenin hned využily a koupily Barušce krásné dupky a bodýčko. :lol:
Zítra jdeme na 3měsíční kontrolu a očkování - bojim, bojim! :roll: Jsem zvědavá, kolik váží a měří! Řekla bych, že dost! Jsme pěkný cvalíci! :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3233
20.6.07 12:50

Lenulinko - obr gratulace k pidinarozkám a hlavně ať to zítra zvládnete na jedničku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí