Poradna duly
Jana Čurdová
Čusík
tak na kalmetizaci vše v pořádku,další přeočkování v 11 letech - to mi příjde až neskutečný.
Pleny měníme po každym papání kromě nočního, protože byl vždycky suchej, tak přebalujem až ráno. Ale Honzík teda neřiká nic ani když mu to teče kolem, ještě si v tom lebedí. Včera jsme větrali pytlík, v nestřežené chvíli mi počůral celou postylku a vůbec mu nevadilo, že je mokrej. Ubrouskama utírám pokaždý, si myslim, že jako otřu zbytky čůr., ale mamka mi ted o vikendu taky říkala : prosim tě, ty ho pařád dřež těma ubrouskama…? A prdku mažem většinou už jen po koupání.
Pavličko - kam chodite do parku na deku, vždyť musíte bejt uvařený? A malá vsuvka - i chlapi se po čůr. utíraj. ![]()
A Pavli kde se daj koupit dupky pod 100 kč?
Kde je dneska Margesim?
Myslím, že Honzík taky nutně potřebuje tu muchlací dečku. Kde, že jste je kupovali? Myslím pevnej obchod. ![]()
Ještě s těma kámoškama na prochajdy a tak. My tady bydlíme 5 let ale nikoho tu moc neznám. Myslela sem si že se ted seznámím na hřišti s maminkama, jenže s Honzíkem se musí jezdit jinak protestuje. Takže zase nic.
Tak se pojdte holky slezt v tý Praze. Někde na zahrádce nebo i v parku, Co?
Pavličko: teda to je bídák, ten tvůj chlap
Čestmír: já zítra vysílám manžu pro tu dečku do POmpa v edenu, pospala jsem to snad dostatečně, tak se mu ji snad podaří koupit, protože Mates se taky začal šmrdlat plínkou, ale ta se mi zdá na kousání taková hrubá…
Tak manza ma nejaky mecheche s praci,…Tak jdu vykoupat Anyska,pak sebe a hura na kute!!!Zitra jedu k nasim,pozitri budu mit mamku ja tady,takze tu moc nebudu,tak moc nekrafejte,at to zvladnu docist!
![]()
Pavlicko ,on beztak ZAPOMEL ze ti neco takovyho rekl.Ten muj teda je schopnej zapomenout vsechno. ![]()
Cestmir ,jsem pro sraz v Praze,ale nevim kde.Spis nekde kde se dat sedet,nebo na deky se vyvalit,kdyz se nas tam sejde vic,tak nejaky courani kdyz kazda bude krmit jinak,by asi neslo.Takze navrhnete!
![]()
Zlati ,kalmetizace je kontrola toho ockovani,mela by ti prijit pozvanka pred hexa.
Fani díky, zatim nic nepřišlo tak se zeptám dr. v po, to jdem na 3m KO
Holky já navrhuju sejít se nějaký víkend v ZOO, tam je vždycky kam si sednout, jsou tam záchody, občerstvení, můžem tam v poho s kočárama…
Holky ještě jsem se chtěla zeptat v jak teplý vodě koupete? nemyslím stupně, spíš jako hodně teplá, teplejší, vlažná atd…? My totiž dokud jsme koupali v dětský vaničce, tak jsme koupali v docela teplý, pak Matese začal manža sprchovat na tom plátěném lehátku ve sprchovém koutě - tu vaničku tam máme dost hlubokou a zašpuntovávací a od té doby se Mates rád ráchá ve studený, já osobně bych do tajk studený nevlezla, ale on ráchá nohama a směje se jak blázen
![]()
Aloušku určitě písni název!
Ogulaa jsem rády, že Ti je líp!!
Miminka prostě vycítí, když nás něco trápí! Mě Aninka taky psychicky podporovala, když mi nebylo dobře!!
Já jsem se dnes totálně odreagovala - zaplavčila jsem si u mamčinýho přítele v bazénu!! To byla prostě parádička!! Aninka tam má svůj člun, tak jí do něj vždy dáme teplejší vodu, protože v tom bazénu je na ní přeci jen studená - teda dnes už ani neprotestovala - máčela jsem jí v něm nohy a porvé trošku protestovala, ale pak se jí to myslím i líbilo! ![]()
Teď budeme uspávat a pak házím zas relax! Jsem nějak vyřízená.. Přeci jen nejsem zvyklá a dala jsem si pár bazénů.. ![]()
Oqu já koupu někdy v teplý a někdy ve vlažný, zítra přijde instruktorka na velkou vanu a řikala že budem vždycky o stupen ochlazovat tak abychom se dostali mezi 31 až 34, protože v bazénu mají 31, takže si myslím, pokud je Mates zvyklej na studenější tak no problem v tomhle vedru ![]()
Kathe Sulejovice jsou směrem na Lysou?
Ogu , ani mi o něm nemluv…a už asi hodinu tady bojuju se signálem na net…já si nemůžu ani postěžovat…a chtěla jsem se opít po vaječném koňaku
, jenže když jsem šla do ledničky, tak jsem zjistila, že jsou akorát zbytky po stěnách, tak jsem to vypláchla mlíkem a mám mlíko s příchutí vaječňáku…ani to mi nebylo dopřáno…když odcházel, povídá mi, že si dá 5 piv a jde domů…no holky, on si myslí, že jsem snad naivní…já mám stochutí http://www.sirmi.ic.cz/smajl/558.gif /> Teplota vody na koupání: náš rozmazlenec bude asi po mě, teplota vody při mém koupání je něco mezi 90° a bodem varu…37 stupňů byla pro pána zima, tak koupeme v teplejší…ovšem jak mi přišly detaily o plavání, tak tam má voda 30°, tak jsem dneska dala studenější a to jste měli vidět, ten řev jako, když ho na nože berou…měl smůlu, teplou jsem mu tam nepřidala a říkala jsem mu, co bude jako dělat v tom bazenu???
Srazík v ZOO: jsme pro všema deseti!!!
Cestmir: my jsme byli u nás v Heroldových
ech, je tam spousta stromů a stín, já jsem ležela na sluníčko a malej ve stínu, jenže si s ním nikdo nepovídal, tak začal vřískat, tak jsem si lehla taky do stínu a povídali jsme si na dece…je to tam fajn, nesmí tam psy bez vodítka a tak tam žádnej se psem nechodí…a jsou tam záchody a vůbec je to tam takový čistý a spousta maminek s miminkama…zatím jsem se s žádnou neseznámila, byli jsme tam s malým asi po druhý, jinak tam chodíme s kamarádkou a vzala jsem tam Fanicku…
Ve mě furt vře ta zlost, že snad http://www.sirmi.ic.cz/smajl/569.gif, dieta nedieta… Fani, asi máš pravdu, že si to nepamatuje…on si spoustu věci nepamatuje, např. mám pozítří svátek, pokud to zjistí, tak jedině, že si ráno zapne Dobré ráno s ČT nebo se v práci podívá na net…jinak myslím, že ani netuší…a co s jistotou vím, že i když to teda zjistí, tak nebude vědět, co mi koupit, přesto, že jsem mu to asi před měsícem říkali i s datumem!!!!
Ježíš…to vaječňákový mlíčko způsobilo, že na mě padá únava a vypadám asi takhle http://www.sirmi.ic.cz/smajl/468.gif /> papa kočičky
Zlatko, podle toho, odkud to bereš..
Je to u Lovosic, Litoměřic (Zahrada Čech)
Ahoj holky, tak se opět hlásím… dočítat - no to těžko, to je práce tak na týden ![]()
No co jsem tak pochytila, tak … teplota vody - trochu to teď snižuju, v těch vedrech se to snad ani jinak nedá, takže 37 už ne, ale jinak já jsem jako Pavlička - bod varu - ideální (lezu z vany s červenejma flekama všude
) … chlapi no comment - holt jsou z jiný planety tak co bysme čekaly, že? v příštím životě si snad vezmu ženskou
a k tomu budu mít milence
, páč bez chlapa by to nebylo vončo … srazík v Praze - no to je trocha jinej konec republiky, takže těžko
taky jsem tu pochytila něco o kamoškách - no moje měly skoro všechny už mimina takže to je v pohodě, ale tak nějak bych ráda potkala taky někoho novýho, kdo o mě nic neví, jakože něco nového, nevím jestli to chápete, ale snad jo … všem nemocným či načatým maminkám i miminkům brzké uzdravení a dávejte na sebe pozor
… kalmetizace - taky se vám někomu stalo, že to očkování po té hexa se nějak zvětšilo? měly jsme to v pohodě, ale teď se mi to zdá nějaký divný
… přebalování - když je moc prochcaná a vždy když je pokaděná - jak říká ségra - zkušeně prohmátnu a hned vím
… no a perlička na závěr - včera se mi budila Jíťa od dvanácti po hodině (prdy, prdy, prdy
) a já z toho jsem totálně grogy, takže valím spinkat a doufám, že dnes to bude v pohodě
… mějte se všechny krásně ![]()
ZOO bereme, je to moooc dobry nápad, ale spíš všední den než vikend.
Teplota vody - 37 poctivě měřim, a ted v těch vedrech míň.
Pavluško koukni sem na tyhle „motorky“ se těší manža www.motodebils.cz
Dobrou ![]()
já se na to vys..........
půl hodiny vám píšu reakce a teď si to smažu…tady nepřihlášená MONALISA..
takže te%d už jen ve stručnosti
SRAZ V ZOO - beru všema deseti..
TEPLOTA VODY - 32-35
ANTIKONCEPCE - neberu, zatím stejně na sex, podobně jako Kacula nemám moc náladu, Tetička z Červené lhoty naštěstí ještě nedorazila..
ČESTMÍR kde bylo to plavání na PRaze-západ ti samozřejmě zjistím, ale napíšu možná až příští týden - jsem na Moravě u sestřenky a nevím, kdy se zase dostanu k PC
PAVLIČKO já chodím taky na polikliniku v Malešicích, máme tam dětskou i obvodní dr.
PROSÍM, PROSÍM, až budu příští týden v Praze, poradíš mi, jak na metřiky, já jsem na todle fakt levá
PŘEBALOVÁNí jelikož Bětka kadí asi 5× denně, tak přebaluju poměrně často, jen v noci, pokud cítím, že není pokaděná, tak nepřebaluju..hovínko máme stále jako míchaná vajíčka
HUGGIES superflex - jsem s nimi velmi spokojena, ale teď došly, tak zkusíme Pampersy
tak a budu končit, protože Bětka se cca za 3 hodky vzbudí na kojení apokud to bude jako včera, tak bude ve 3,40 vzhůru a bude si chtít hrát nejméně hodinu, než to znovu zalomí…
mějte se hezky a zase někdy naviděnou
DOBROU NOC
Tak už asi všechny spíte..no neva…http://sirmi.ic.cz/smajl/123.gif
Kupujeme Tesco fialové-jsou super a utírám ho vždy ubousky při každém přebalování. A to pokaždé před jídlem. Honzík kadí tak jednou denně. i po čůrání ho utírám…
Vodička na koupání vlážná, ale to je spíše tou sprchou-tu si strašně užívá
Čestmír: muchlující dečku jsem koupila v čiku za 179,–kč a máme pejska.http://sirmi.ic.cz/smajl/526.gif asi tak jak to morčátko ho k sobě tiskne- ![]()
A antikoncepce?…to jsem požívala Mercilon (byl dobrej) a teď nic a nic nechci…
tak tedy dobrou noc a krásně si to v ZOO užíjte
tak včera jsem tu byla jedna z posledních a dneska jsem první …tady Monalisa…
ta naše treperenda mi udělala budíček v 4 ráno a teď si ještě pořád povídá s hračkama
chtěla jsem vám ještě říct, že si sypu popel na hlavu kvůli tomu plavání - rovnou jsem zaplatila Juklíka aniž jsem se s vámi o tom poradila…ach jo
kamarádky s mimískama - já mám na to docela štěstí..moje kamarádka, co bydlí asi 2 km od nás má půlroční holčičku, takže někdy, když jsem na procházce (nebo ona), tak si cinknem a slezeme se…máme taky společnou kamarádku s pětiměsíční holčičkou a ta pořádá doma srazy s miminkama, takže si to užíváme…navíc jsem se v porodnici zkamarádila s jednou stejně ukecanou babou a už jsme se taky jednou potkaly - ona tráví ty parna na Vysočině, takže častějc nám to zatím nevyšlo
holky, chtěla jsem se vás zeptat, jak dlouho vám trvá, než prďouse „napojíte“? Ta pětiměsíční holčička od mé kámošky je s tím za 5 minut hotová a naší Betynce to trvá minimálně 15, večer po koupání a někdy v noci dokonce i půl hodiny!!!! Tak nevím, jestli je tak hladová nebo jí to málo teče…ale to se mi zase nezdá, protože jak hltá, tak jí občas to mlíko vytíká i ven…
tak už musím končit, vypadá to, že budu muset chodit chvíli po pokoji a pak to snad ještě na hoďku zalomíme…
mějte se hezky!!!