Poradna duly
Jana Čurdová
nazdar holky,
tak ta moje cácora dneska nonstop spí teda co ¨dvě hodky se probudí a chce jíst ted to zalomila už v 6 to zas bude ráno vstávat s ptáčky ![]()
tady to bouří o sto šest a já to moc nemám ráda.no nic jdu hledat tabulku mám pocit že Simi je z holek nejdelší ![]()
No Zlati , to se domluvíme…jako na potvoru bude lejt jak z konve…
Dopoledne je fajn…my vstáváme už v šest hodin, tak klidně se můžeme sejít třeba v sedum
¨
U toho dolního vchodu, já pojedu sockou…doufám, že tam jede nízkopodlažní bus…ovšem by mě zajímalo jak…jo už vím, jede z Holešovic…musím naplánovat trasu nízkopodlážňákama…doufám, že v Holešovicích je výtah pro kočárek, jinak nevím nevím…
Dámy!!! Já ovšem nemohu, teď jsem si uvědomila, že jdu v pátek na svatbu…ale to se asi nesejdeme nikdy všechny…
hele holky nechcete to nechat až nás bude víc? třeba na ten srpen jak psala Marge...... příští víkend začíná už červenec a budou dovči atp.
ČAUKY HOLKY,
TARRYNKA -zdravím.....tak to jsi se přihlásila právě včas.....Mám Honzíka 10.3. a to momentálně 7.35kg a 66,5cm…taky se mi už nevleze do korbičky, ale když jsem na kočíkování sama musím ho tam vtěsnat.
Jinak tedy sporťák, ale stále jen na rovno......
dnes jsem pěkně promoklahttp://sirmi.ic.cz/smajl/493.gif
Ahoj holky, tak už jsem zase konečně doma a příhlášená ![]()
Cesta z Prahy byla šílená, strašně hustě lilo, nebylo vidět na krok, stěrače nestíhaly, no řeknu Vám, že jsem ráda, že jsme všichni v pořáku dorazily domů ![]()
Terrynko , já plánuju, že budu malou vozit ce sporťáku tak od konce 5. měsíce, do korby už bude tak tak a taky už jí hodně zajímá okolí a myslím, že už nemusí být úplně v lehu, aspoň líp uvidí
Jaký sporťáček vlastně máš?
holky ten sraz naplanovat nebude sranda to vam rikam. my se obcas schazime s kamaradama cimrmanologama a to je to samy: ten nemuze tehdy ten zas onehdy…ale da se to zvladnout, akorat se musi planovat aspon mesic dopredu. teda moje zkusenost. my takhle dokonce dali jednou dohromady spolecnou dovolenou v italii, ale to se teda planovalo dopredu rok ![]()
Ahoj holky tak jsem vás dočetla konečně.
Tady sprchlo taky solidně akorád jsme ujížděli z parcely k Mácovýmu dědovi popřát k anrozkám a já zůstala v autě protože byla průtrž mračen.Macek pro mě šel pod bundou no blázen.Přeci nepolezu ven s malou.Když to trošku polevilo cestovala s mojí mikinou na sobě.
Vítáme Terrynku ![]()
Srazík holky já se tak těším až dáme ty naše mimísky k sobě
![]()
Alousku Ty jsi ale šikovná takhle ušetřit.
Pavličko s tím svátkem je to u nás to samý.Máca včera z parcely odjel k tátovi pro kompresor a volal mi jak to že jsem mu zatajila že mám svátek no prostě šok
""http://img522.imageshack.us/img522/3892/motorkarka296ac5.jpg:http://img522.imageshack.us/…ka296ac5.jpg
Holky nemůžu odolat a poslat vám naší berušku.Že je zlatá a táta měl dokonce ZZR nastartovanou a zkkoušel kolik otáček malá ustojí. Nu nevadilo jí nic. ![]()
Pavluša Máca= Mario? Malá je skvělá (rozená motorkářka ![]()
HOlky jukněte do galerky, co jsem dnes pořídila ![]()
Zlati proč já nemám takovou babičku na hlídání ![]()
Máca= Marcel,přeci mu nebudu říkat Marcelku
No a Kájucha si na moto zvykala už v bříšku.
Jo ještě k tomu odkazu na MM to si snad dělá srandu ne??? Mám v mražáku taky 5 litrů a nikomu to necpu max to potom vyleju.
Ali já to nějak nedočetla, na jakým koncertě jste byli?
hoď do galerky taky Elenku už jsem jí dlouho neviděla a nebo vlastně máte stránečky tak já se juknu tam ![]()
Alousku já mám dneska stažené fotky tak je zítra zmenším a něco pošlu, ale tuhle jsem prostě musela poslat hned.