Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
tady prší prší jen se leje.....ale je bouřka.
Nechválím konstatuji, včera jsme se najedli v osm usnula před desátou a spala a spala před dvanáctou jsem přebalila, protože knourala ale jak jsem dala suchou plínu tak spala než jsem ji stačila oblíct.Tatku jsem po třetí budila a ona opět spala no a švýcarský hodinky neselhali ave 4,45 budíček tak se najedla a spí v mojí posteli no tak já mám poklizeno pověšený pleny a s kafíčkem si dočítám.
Vodu ve vaničce máme jak kyd se mi povede napustit.
Monalisa Kája je nejezená většinou do pěti minut, ale někdy se s tím vyloženě mazlí a to máme tak skorem na 20 minut, ale jen málokdy. Čestmír super stránky a super motorky.
Staz i nás nakonec neočkovali, ale na té kalmetizaci mě na to upozorňovali, že se to může stát.
Pavličko chlapy a chlapy my měli včera taky nějakou hádavou.Mě bylo blbě a jeli jsme na parcelua on měl pořád tak blbý kecy a divil se že jsem po něm štěkala.
Srazík v ZOO taky by mi vyhovoval spíš v týdnu o víkendu nás tatka nikam nepustí ![]()
Ogul super že je ti líp a dnes snad bude ještě líp ![]()
Pavluško , já taky kafíčkuju…
a k tomu mám chleba s medem, mňam mňam..
Tak včera můj drahý přišel asi poměrně brzo, nevím, po tom vaječném mlíčku jsem usnula kolem devátý jako špalek..2× mi volal, ale to mi volat mohl, já jsem spala a měla vypnutý zvonění…ráno mi říkal, že je mu blbě, tak jsem mu řekla, že co je mi do toho, že nemá pít…a dobře mu tak…
Mirunka hajal vzorně, až do šesti hodin a pak začal povídat…ale naštěstí potichu, tak se dalo do půl ještě odpočívat..ale už se nasnídal a doufám, že to na chvíli zalomí..
Jo a Kaculo, tak mi nakonec na to plaván í budeme chodit na Floru (psala mi ta paní z tý firmy a byla mooc milá a nabídla nám Floru, v tom Edenu se plave od 15 měsíců, ale i tak děkuju, což máme kousek to bude za 2600 Kč 10 lekcí po 30 minutách…
Monoliso, my jsme tam v těch Malešicích byly jen na tý KO po tom očkování TBC, jinak chodíme k obvodní na Pražského povstání…a metříky samo vyrobíme a poradíme…Pavlička - metříky všeho druhu ![]()
ahoj holky
Honzíkovi od čestmíra vše nej
my si zase s Dášou včera krásně užily kočárkování a pak jsem jela hned k našim na zahradu, malá byla jen v plíně a moc se jí to líbilo. akorát se jí začala dělat taková hrozně vysušená místa na kůžicce, má to na nožkách a ručičkách a taky trošku záda jsem z toho celkem neštastná pořád to olejuju a nepomáhá to. myslela jsem že to má z plín ale má to i na těch ručkách, a peru pořád ve stejném prášku persil sensitiv ale zkusím zajít koupit tu lovelu.
ZUZI ** taky jsem používala YADINE a max. spokojenoust ¨jediné po kterých jsem nekynula a ještě ty náplasti nebyly špatné.
kathe** no taky se na tém 7,5 tis. pád netěším ale je to lepší než 3,5 a na druhou stranu některé ženské ani těch 7,5 nevydělaj takže pro takové je to myslím moc fajn
brouček řve pádím
ČAUTE ŽENSKÝ!
Tady více méně zprovozněná Ogula, no i když napřímo ohnout mi ještě moc nejde, tak už je to mnohem lepší, díky všem, co jste na mě myslely, určitě to zabralo ![]()
Jak byl Mates včer celej den hodnej a pořád spinkal, tak si asi naspal do zásoby a dneska jsme vztávali v 01,30, 4,30, 06,00
Už jsem si odvykla, ale pak to aspoň na chvilku zalomil, tak jsem tu mohla poklidit, teď si prdí v košíku a vykládá zvířátkům.
Holky já nevím, co z tou váhou, zaseklo se to na 62,5 a dál ani prd
Ale jíst míň, tak už asi pojdu hlady
Teď kvůli těm zádům ani nemůžu nějak extra posilovat, možná tak protahovat a tím rozhodně nezhubnu, díky těm vedrům se ani nedá nějak extra trajdat venku, to je pech http://www.sirmi.ic.cz/smajl/535.gif /> No a k tý vodě, já právě mám taky ráda hóodně teplou, ze sprchy vylejzám jak spařený prase - no ona ta podoba má něco do sebe
jsem se právě divila, že Mates snese, tak ledovou.no celej tatínek, ten se taky sprchuje skoro studenou ![]()
No rodičák 7,5 tis, to bude krušný
snažím se teště pořídit věci který potřebuju, protože pak asi budu chodit v teplákách a holinkách ![]()
čaute holky, tak Aďoušek s emi v noci vůbec nevzbudil až někdy ve 4 nebo v 5 a pak zase zalomil do 6
spal asi od 8 ![]()
Oqu mě tak napadlo nepomohlo by ti na záda cvičeníčko ve vodě? každopádně je fajn ,že už je ti dobře
Holky 7,5 + přídavky a mám 8,5
+manžův plat a myslím ,že jsme na tom docela dobře, každej měsíc si něco kupuju, nebo dětičkám. Neomezujem se v ničem, no možná tak trochu šidíme dovču jinak je to v pohodě. S terkou jsem klesla ze 14 tis. na 3800 a to byl fakt šok,
Jdu připravit koupelnu, za hodku mi přijde ta instruktorka…
Micha Adámek má taky takový suchý místa (vypadá to jako vyrážka) na rukou a stehnech z vnější strany, pomáhá mu promazávání dětskou mastičkou se syndermanem, nezmizelo to , ale je to na ústupu
Hezké, dobré ránko ![]()
tak koncert byl prima, stihli jsme to tam i zpátky hodně rychle, holky krásně nakrmily malou, ale řeknu vám, byla jsem ráda, že jsem zase u ní ![]()
Teplotu na koupání dáváme taky trošku chladnější, aby se malá otužovala a aby ji to v tomto horku trošku osvěžilo ![]()
jo a povedlo se nám kočárek sehnat asi o 3 tis. levněji a zítra si ho vyzvedneme
Zlati **, dej nám potom foto Adámka do galerky, ať vidíme jaký plavecký styl mu šel nejlíp ![]()
nepřihlášený Aloušek**
Tak ty suchý místa máme taky, hlavně nad kolínkama a na zápěstí..
Ahojky
Zlati a podle nového od 1.1.07 budeš mít taky nárok na přídavky?My teda nee,ale zase manžel má super plat,tak jsem to ani nezkoušela
Malá má na zápěstí z venku aky takový suchý flek,mírně načervenalý,tak mažu a pokud to nezmizí,ak při další návštěvě se poptám dr.Zatím to jinde nemá.
Jo a malá spala od 20 do 6.30,nadlábla se a spala do 9.Ale nechválím,jen konstatuju.Je to super se občas vyspat v kuse.Občas ulítne a vyžaduje jídlo v 1 nebo v 2 v noci.Ale asi má opravdu hlad,bo vyžahne 130 a spí ![]()
Tak lotr usnul…holky na tu suchou kůži nám mudra nechala udělat promašťovací mast v lékarně…je to mastný jak sádlo, nevoní to, ale Mirdovi to dělá dobře..
Micho , máte nějaké společné foto miminek s Dášou???
Alousku, gratulujeme ke kočárku…
Zlati , ty máš nějaká přídavky? Na sociálce nám baba řekla, že přídavky jsou pro někoho, kdo nedosáhne životní minimum x 3 nebo 4 a to se vypočítá z platu za rok 2004…, takže Jani, my taky nic nemáme, ale nebudu si stěžovat, jsou jiní, kteří to fakt potřebujou, ale nééé
(všechny víme, na co jsme pokřtili tohodle smajlíka, né?) - těm bych nedala nic..
No tak my ještě nemáme ani vyřízeno porodné, vzhledem k tomu, že jsem si musela žádat sociálku o přeposlání mého spisu na sociálku sem a to jen díky tomu, že jsem před X lety, ještě na základce pobírala nějaký směšný přídavek na jízdný… ![]()
Ogulaa , no nechci strašit, ale někdo tady v diskuzi psal, že máš na to 14 dní od porodu…jinak TI nic nedají..ale možná je to město od města…
Ogu já myslím,že na to je o dost dýl,14 dní po porodu spousta mamin neví,kde jim hlava stojí