Březňátka 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3813
22.6.07 15:03

jéé hele ono s emi to změnilo, bez kopírování ..............tak tomu nerozumim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4115
22.6.07 16:56

Ahoooooooooooooooooj!!!
Poctive docteno pri koju! :lol: :wink:
Vcera u nasich super,ted tu mam jeste mamku.
Vcera vecer jsme sli s manzou na vecu,meli jsme to vyroci,mamka hlidala.Jsem se prejedla jako blazen.Ale Anicka zrovna mela silenou noc.Ve tri jsem kolila, v pul ctvrty tu soused turoval auto a vzbudil ji,v pet prdiky,..No uz jsem nespala a jsem KO.Takze dneska v noci bude v akci tatka a rano az zase vstane Anny v pet :roll: ,tak ma sluzbu,jeste o tom teda nevi. :-) :-P
Srazik ,no super!Muzu kdykoliv,krome pondelku,mame plavani a druhe pulky srpna,pojedem asi do Francie.Ale takhle se nedohodnem asi nikdy vsichni dohromady,takze bych dala par terminu,kazdy se vyjadri a co bude vyhovovat vetsine,to bude.Co? :wink: Jinak myslim ze treba Prazadny se muzeme sejit klido i ted nekdy,co vy na to?A jeste-nazor-ZOO mi prijde super,kdyz pujdou max. 4,ale ne deset,vetsina krmi po dvou hodkach a to si jaksi nedovedu predstavit,jak se tam budeme pohybovat,kdyz stejne budeme krafat a krafat a krmit a prebalovat,… :pankac: Takze jestli nekdo vi o nejaem vhodne mistecku,nebo kavarnicce treba s teraskou,… :idea: :?: Vim ze to neni jednochy zas tak nekam,…Nebo u nas na zahrade!!!! :lol: :lol: :-) Mame i malej detskej bazenek! :-) Prebalovak,…Delam si prcu.I kdyz tak nerealny by to nebylo,ale dostat se sem je horsi.Takze kdo vi o nejakem mistecku!? :wink:
Jinak Anny dnes pospava,knoura a zase pospava,…Venku na terase,cerstny vzdousek :arrow: konecne!!!
Taky jsme s makou navarily a napekly,zitra nemusim variiiit!!!A po obede jdu ke kadernici,se tesim!!!
Dotaz ,plavat zaciname ted v cervenci,myslite ze lepsi jsou ty jednorazove plenky do vody nebo ty mimi plavecky? :nevim:
Jo a VSE NEJ A NEJ k svateckum!!!http://www.sirmi.ic.cz/kytka/57.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3813
22.6.07 16:59

Fani jaký plavečky? hoď mi nějaký odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
22.6.07 17:06

zlatko dik za info, tak my jdem zacatkem cervence na kontrolu ve 3mesicich a neco, tak mu to snad udela ten ultrazvuk (kycle)

fanicko nekde je tu diskuse o tom kde jsou v praze kavarny a restaurace zarizene na matky s detmi. myslim ze by to asi bylo pohodlnejsi kdyz tam bude prebalovaci stul a snad moznost kde nakojit. i kdyz zoo je taky fajn, ale mozna spis az budou prckove vetsi trosku, aby taky meli neco ze zviratek

holky ja si vubec neuvedomila ze ty deti musi mit do bazenu neco na prdelku!

8O ja si to predstavovala jak tam plavou jak je pambu stvoril

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4115
22.6.07 17:08

Tak jsem na to nasla diskuzi,ale porad nevim jak se rozhodnout,…
https://www.emimino.cz/modules.php?… nebo https://www.emimino.cz/modules.php?…

Na tech prvnich je i odkaz na foto,na Terezku z Unornatek,.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4115
22.6.07 17:09

Ted se prave pos***,tak hlavne aby to ve vode ty plenky nebo plavecky zvladly! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3813
22.6.07 17:21

Marge neni zač

Fani u nás na bazéně buď plenky nebo ty plavky, já myslela že jsou nějkaé speciální, ona instruktorka řikala, že prej ani ty plenky nezadrží čůrání jde jen o hovínka :-) tak teď nevim co koupit, ale asi zkusim ty plínky a na plavču uvidim, zase si řikám, jestli je ty plavečky moc neškrtí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
22.6.07 18:00

no zase jste toho tolik nakrafaly, že než jsem to přečetla, tak mi to dalo zabrat, ale mám bonzblok, tak jdeme na reakce…
Pavluško, tak to je legrace s těmi jmény, já jsem měla být Aleš!
My už taky měli oplozeniny a to 13. června :lol:
Růžo , my jdeme za 2 roky na přeočkování prot TBC, páč Mirda nemá žádnou reakci..a jsem ráda, že vím o další Pavle …
Kathe : mimi být v občance nemusí, ale mě stejně letos končí občanka a tak si tam malýho nechám zapsat, aby mi ho nikdo nechtěl upřít, když nemáme stejný příjmení…zatím :cry:
SRPEN: SRAZ - je mi jedno kdy…lépe všední den, víkendy budeme na chatě jako rodina - doufám..na přebalování a tak…nám to nevadí, přebalím klíďo v kočárku…
My budeme Fani, kupovat plenky do vody…jak psala myslím Zlatka, tak jde o hovínka, čůrat do vody můžou :lol: :lol: :lol:
Jo a k svátku jsem dostala tři veliký červený růže :D
Holky, my jsme po hexa a už vím, proč při píchání naušniček u holčiček posílají maminky za dveře..Mirda byl statečnej, píchnutí v pohodě, ale jak mu tam tlačila ten roztok tak začal plakat a mě začly téct slzy a nejdradši bych si nechala asi useknout ruku, jen aby ho to nebolelo, jsem magor…jestli budu takhle hysterčit pokaždý…
Jupí…a my jsme dostali od Mudry balíček s příkrmama, kašičky, čajíček, jablečnou štávu a spoustu letáčků a vůbec jsme se bavili o papání a my asi jako první budeme začínat, páč jsme totálně na UM…já se těším, až budu vařit mrkvičky a tak…
Byla jsem na nehýtkách a při zpáteční cestě jsem koupila malýmu chrastítko jako bolestný…máme i čípky Panadol, pro jistotu, kdyby náhodou, ale snad nebude třeba…chudáček můj maličkej…
 papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
22.6.07 18:47

tak me napada, ze snad existuje nejaky hrnec nebo takove zarizeni, kde se vari vsechno v pare. vite co myslim? ja si to asi poridim a budu v tom malymu varit tu zeleninku a i masicko pozdeji. jenom kdybych vedela jak se to jmenuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3233
22.6.07 18:51

marge - je to parní hrnec http://www.eva.cz/…parni-hrnce/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
22.6.07 19:59

no já jsem taky o tom parním hrnci přemýšlela, ale nakonec jsem si řekla, že ty dvě mrkvičky a bramboru a tak, uvařím na napařováku normálně v hrnci a je to…jinak ten hrnec absolutně nevyužiju…on se mi zdá dost velkej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3813
22.6.07 20:22

jéé parní hrnec, taky jsem ve fázi přemýšlení a furt nevim taky ještě potřebuju ruční šlehač a ještě přemýšlím o presovači......máte někdo zkušenost? je lepší kafíčko (nesco) nebo z presovače

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.6.07 20:28

ahoj holky, jsem tu jen na skok - MONALISA

PLAVKY nebo PLENKY …mě říkali v Juklíku, že ty plenky, jak se nasáknou vodou, tak to mimísky táhne ke dnu…něco na tom asi bude …nevím…

SRAZ V PRAZE…já byla tudle na Vyšehradě a najednou se tam na zahrádku přiřítilo asi 10 mamin s kočárama - myslím, že to byly holky tady z emimina - tipovala bych to na lednový,možná prosincový…číšník jim dal stolky k sobě, na kočárky tam bylo místa havol a ženský krafaly a kojily …a vypadaly spokojeně.......

toť zatím vše…jdu si na chvíli sednou k TV a pak spát…malá si tady na těch moravských horách nějak přehodila režim, takže v noci skoro nespí :-(

hezký večer.....

• Citovat
  • Upravit
1190
22.6.07 20:47

Ahojky!

Pavličko a Pavlušo, všechno NEJ k vašemu svátku!!!http://www.sirmi.ic.cz/smajl/477.gif Moje teta se taky jmenovala Pavla.
Jinak já se měla jmenovat po taťkovi - Jaroslav.

OPLOZENINY - slavíme 15.6. :lol:

Kalmetizace - ještě jsme nebyli,nikdo nás zatím nepozval,máme taky červenou bouličku,sice nám nehnisá,ale připadá mi,jako by to bylo něčím naplněné..

AUKRO - to je nářez s tím prodejem mléka…Já jsem ho sice taky dávala,ale neteřince…Ségře to nevadilo a Emulíně taky ne…No,přeci jen to zůstalo v rodině..a ségra na 100% ví,jak se stravuju,že nekouřím,nepiju a nedroguju..apod.

SOSÁNÍ- krmíme cca od 5 - 15 minut. A v noci si pěkně u krmení oba pěkně usínáme..

PLAVÁNÍ - my jsme kdysi chodili s Matějem a dávala jsem mu plavečky a bylo to v pohodě(tu plínku bych asi nedávala,ale to je věc názoru).Někdy se do vody vyčůral,ale za celou dobu jsem nezažila jediný mimi,který by se vykakalo do vody…Mně přijde,že jak je ta voda studená,tak to tu dírku táááááááááák stáhne,že bobek nevyleze…

OGULOO: Před chvílí přišel Matěj k počítači a zrovna uviděl fotku tvého Matýska u metříku a povídá:„Ten je vypadá skoro jako náš Jonášek!“ Taky mě to už napadlo,že mi ho připomíná!

Jo, ještě k těm příkrmům..Dneska psali v příloze MF DNES právě o příkrmech..Testovali ty v obchodech.Všechny vyšly v pohodě,jen jeden druh ne. A právě mě překvapilo,že psali,že ty doma uvařený jsou prý horší než ty kupovaný..Že je v nich víc sodíku a dusičnanů..Tak jsem koukala jak vejr… 8O 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3813
22.6.07 21:37

to máš pravdu Adusum, ono to chce kupovat buď český nebo bio potraviny a pak jsou nějaký fígle na vaření............ježíííš holky já si to už nepamatuju :oops: dyt je to jen 3 roky achich achich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí