Březňátka 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5546
23.6.07 20:15

zatím jsem tu já..v bedně nic zajímavýho, tak si tu nostalgicky pročítám červen, červenec a tak…a v červnu se rodí jak o závod…tak si tak vzpomínám a nejdradši bych byla zase těhotná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
23.6.07 21:14
Pavlička píše:
Ahoj holky, tak já se přidávám, mám podle posledního ultrazvuku mám termín 15. března. Podle poslední menstruace mi to ale vychází na 8. března. Není to zase takový rozdíl, hlavně aby bylo miminko zdravé.

Holky, tak si tady tak čtu a našla jsem svůj první příspěvek..z 20. srpna, to snad ani není pravda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
23.6.07 21:24

Pavličko, my jsme na to podobně..celý den jsme byly bez taťky, jak jsem psala ráno a teď, když malou skoro ukládám, tak se sebere a jde do lesa.. :? A to říkal, že nikam nepůjde! Těšila jsem se, že se konečně užijem (měl celý týden odpolední, tak to bylo vždy jen chvilku ráno, protože v noci, když se vrací domů už spím.. :( A ještě mě pomalu poslal do pr.. , když jsem si dovolila smutně „uraženě“ neodpovědět na jeho dotaz, jestli jsem dopila kafe.. Proč jsou ty chlapi jak májový počasí??? Jednou super taťkové, manželé, kamarádi a pak zas absolutní idioti??? Pardon, pardon, ale muselo to ze mě ven! :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
23.6.07 21:29

Micho, já mám taky pocit, že z toho prsa, co jen odstřikuju, mám čím dál míň mlíčka..jen tak ca.170ml/den.. :? Ale snad zatím má Aninka dost jen v tom druhým.. Je taky pravda, že neodsávám tak často..platí to i u odsávání, že čím častěji, tím víc mlíčka??
Taky mi přijde neskutečný, že už budou Anince 3 měsíce! Na 1 stranu se těším na každý další pokrok ve vývoji mojí holčičky, ale na 2. stranu mě děsí, jak rychle to vše letí! Za chvíli půjdou do školy… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3813
23.6.07 22:09

tak já čučela na primu dávali romantiku :lol: moje romantika totiž seděla u PC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4078
23.6.07 23:05

Kathe , s tím odstříkáváním je to stejný jako s kojením - čím víc stříkáš, tím víc se dělá mlíka. Jenže nikdy prso odstříkáním nestimuluješ tak jako dítě sáním, takže se v něm skutečně může dělat míň mlíka. :?
Baruška nám nějak začala zlobit s usínáním. Dneska bylo koupání jako vždy v osm, pak kojení, kakání, znovu kojení…no usnula až v půl jedenáctý - a to se ukňourala! 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
23.6.07 23:23

ahojky.
my byli dnes s rudim a atletem v augsburgu, na takove ulicni slavnosti, nebo jak to nazvat. cela ulice plna stanku a asi 3 podia kde hraly ruzne kapely, takove spis tancovackoveho typu.
bylo to fajn, ja se jinak moc mezi lidi nedostanu, jen tady u nas na malomeste, tak jsem si to uzila, a jonasek to nastesti prospal, a to jsem se fakt divila, protoze tam byl neskutecnej hluk.

lenulinko a nejste po ockovani ze je mala neklidna?

kathe, jses na nej moc hodna urcite :twisted: ukaz mu ze dokazes fungovat i bez nej a pockej jak prileze.jsou to mrchy a clovek by jim nemel moc ukazovat ze stoji o jejich pritomnost, protoze pak prchaj. :roll: no teda nekteri no. neda se zevseobecnovat, ale urcita cast chlapu takova je. asi maji pocit ze to co se od nich ocekava, nemuzou nikdy zvladnout, tak radsi utecou

zlatko koukam nova fotecka adamka co? ten ma ale chytrej kukuc ;)
a holcicka je fakt kocka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.6.07 01:14

Tady Monalisa..Bětuška má už druhou příšernou noc po sobě…spí max. hodinu a pak je 2 hodiny vzhůru, takže já jsem tak trošku zralá na cvokhouse, protože nespí ani přes den…

VŠECHNO NEJLEPŠÍ Jonáškovi od Margesimpson a Adámkovi od Zlatky k jejich dnešním čtvrtročninám!!!!

Jen jsem chtěla poslat odkaz na příkrmy, který jsem našla tady v jedné diskusi: http://www.kojeni.net/prikrmy.php

zatím se mějte pěkně, jdu ji zkusit uhoupat…

papá

• Citovat
  • Upravit
9534
24.6.07 06:52

Ahoj holky,
tak u nás byl včera divný den a následovala divnější noc. Malá skoro pořád jedla, hodně blinkala a málo spala ted je v postýlce a muchluje se s plínou u nás dečka vede jen chvilku a pak se stejně vrací k plíně.
Ali bolí to moc znám to sama ale myslíme na Tebe a všechny naše miminka Ti posílají pusinku. :huban:
Kathe oni jsou někdy fakt na pěst.Já ho měla včera odpoledne sice doma ale ležel mrtvej u tv občas spal občas koukal no prostě k ničemu, ale jo byl utahaný má toho za týden z práce dost, ale přeci by měla být na prvním místě Kája.
Vše nej nej Jonáškovi a Adámkovi :-)
Vše nej nej Honzíkům k jejich dnešnímu svátku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3813
24.6.07 07:06

jéé ahojky holky Adámek se tady muchluje s tou novou dečku a mooooc u toho brebentí díky za tip

Micha máme to podobně, přes den krmím po 2 hodinách, ale v noci mi spí 10 až 12 hodin, zkus ten testík s mlíčkem

předem děkuji za přáníčka

Přejeme Jonáškovi k 1/4 roku vše nej nej nej a taky všem Honzíkům

Táák dneska jdem plavat zase do vany, manža jde s Terulí do kina na Shreka 3 a pak jdem čučet k našim na motorky, jsem zvědavá jak zajede Pešek, kvalifikaci po… a startuje až 21 pozice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3813
24.6.07 07:08

Marge :) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3813
24.6.07 07:25

včera v chiccu jsem koukala na ty kojenecký plavečky prodávají se podle kil měli 5-7 a 7-9 a pak ještě jedny stojí 299,– a jdu do nich, pročítala jsem ty diskuze a holky psaly že ta plínka se nasákne vodou a táhne jakoby mimi dolů. Ještě zkusim mimibazar, ale určo budou mít hlavně na holčičky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3960
24.6.07 07:37

Ahoj holky,tak dneska tady čumákuju takhle brzy :wink: protože nechci zaspat na vítání občánků,které máme dneska v 9 :D To by byl docela trapas se tam přihnat pozdě,že? 8O

Hodila jsem do galerky foto buclíka s Halíkem,jak jsem vás tak četla,tak jsem si všimla,že halíků pěkně přibylo :lol:

Ani nevím,na co vše jsem chtěla reagovat,ale zkusím si vzpomenout.

Alousku -je mi moc líto vašeho pejska.My jsme 11.9. (jaké symbolické datum) 2006 taky přišli o pejska. Měli jsme huskyho a byl s náma 15 let!!! Takže pro mě a ségru vlastně takový mladší, časem starší :lol: brácha. Zapomenout se prostě nedá…

Chlapi - já si fakt zatím nemůžu stěžovat, můj muž chce být pořád s náma (ale nedejbože že bych si stěžovala!!!)já mám spíš problém ho někam poslat.ale vzhledem k tomu,že jsme spolu teprve dva roky, tak si myslím,že ho moc přechvalovat nebudu :lol:

Marge - a co děláte na cimrmanologickém srazu? Slyšela jsem,že v Praze se na Cimrmany skoro nedá dostat,k nám do Karviné jezdí každý rok a ještě se nestalo,že bych nesehnala lístky :D Jo milované maloměsto!!! Já jsem věděla,proč se sem přestěhovat!!!

Srazík v Praze - já jsem taky pro…ale nevím,jak s dopravou…možná bychom to pojali jako dovolenou a ještě pak navštívili známé v Brodě a v Berouně…a tím pádem bychom jeli autem.

Taky souhlasím s Michou ,že společné procházky jsou moc fajn a společnou fotečku na příští prochajdě pořídíme a šoupnem do galerky :wink:

Adámkovi a Jonáškovi od Marge vše nej k čtvrtletninám a Honzíkům vše nej k svátku :-)

""http://tac.families.com/ezb/892592.png:http://tac.families.com/ezb/892592.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3960
24.6.07 07:40

Plavečky - ještě jako netěhotná jsem v sekáči koupila čupr mimi holčičí plavečky,tak do nich zkusím buclíka nasoukat a vyfotit. Jinak teda Zlati , to mě překvapuje s těma plínkama, já byla odhodlaná je koupit. U nás když se mimi v bazénu po…,tak mamina platí celé vyčištění!!!
""http://tac.families.com/ezb/892592.png:http://tac.families.com/ezb/892592.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3813
24.6.07 07:52

Dášo oni ty plavky by měli ty hovínka zadržet, u nás v bazénu povolují jak pleny tak plavky, ty plavečky musí mít pevné gumičky kolem nožek, pár stránek zpátky dávala Fanička odkazy na diskuze tak pročti, já taky chtěla dávat plínky, ale je fakt že ty ve vodě dost ztěžknou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí