Březňátka 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5546
24.6.07 08:22

Tak výjmečně jsem si nedělala poznámky, tak snad nezapomenu na všechno, co mám na srdci…no tak až za chvíli..prožmoulala jsem si oko a čočku mám někde mimo…a vidím na jedno voko velký hnědý zatočený…no tak hotovo, ale ještě jsem stihla přebalit Mirdu a jeho dnešní první a poslední hovínko :lol: .
Kathe , no můj drahý je v poslední době prostě tak miloučkej a tak, že je mi to až podezřelý, ale já tak tuším, proč se tak chová, už jsem to tu psala, co se přihodilo kamarádce a on se mi prostě snaží dokázat, že né každej chlap je stejnej a že on je jenom pro rodinu, včera mi volal z tý akcičky, tak to bylo takový miloučký a když přišel, tak sice byl vylitej jak rybník (časomíra 2,25 hod), ale byl opilej tak jako, že byl takovej akorát ho pomuchlat láskou…a teď když šel do práce, tak to taky byli pořád pusinky a tak…myslím, že za to, že se opil, se potrestal tím, že bude dneska celej den v práci…ale jen počkej, za pár dní vám tu zase budu brečet symbolicky na rameni…
Jonášek a Honzíček a Adámek : vše nej k tříměsíčninám http://www.sirmi.ic.cz/smajl/325.gif /> Plavečky versus plenky : po tom, co jsem četla a jak jste taky brebentili, budeme pořizovat plavečky…ty plenky by asi nebyli to pravé ořechové…
No ráda bych napsala víc, ale někdo tu v ložnici huláká…nevíte co to je??? :lol: No takže usnul a já můžu vesele pokračovat.. Šli jsme spát na http://www.sirmi.ic.cz/smajl/590.gif, usnul mi asi v půl sedmý, ale v půl desátý jsem ho preventivně vzbudila na sunar, protože naposledy jedl asi v pět hodin a on by se beztak vzbudil kolem půlnoci, takže takhle jsem se vyčůraně pojistila, že bude spát až do rána…a taky, že jo, spal až do půl pátý, kdy papal a pak ještě jako http://www.sirmi.ic.cz/smajl/458.gif až do půl sedmý :lol: .
Dělá se nám krásně, tak asi dneska půjdeme ven, když jsme včera byli zalezlí jako syslíci..
Normálně holky, tak si představte, že jsem si tu četla únorátka/březňátka 2006 a jsou tam dvě kočky, jedna v 6 tt a druhá myslím už ve 23. týdnu…dovedete si představit, že byste za rok byli zase těhotné???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2210
24.6.07 08:56

nazdar holky dašo[b malá si asi na vítání bude muset dojít sama má totiž neschopnou matku a představ si , že jsem totálně zapoměla zajít zaplatit plavání, vzpoměla jsem si až když se začaly probírat plavky no a ted je to mobilní číslo pořád vyplé :twisted: :twisted: äsi zkusím zajít na deju přímo ale ty kurzy už nejsou tak nevím jestli tam ted nekdo bude já jsem fakt hlava na dvě věci.
Alousku pejska je mi moc líto naši maj 7 let vlčáka má nějakou kožní nemoc je to s ním taky hodně nahnuté už rok je na tabletkách a prý je to jen otázka dnů kdy přestanou zabírat, je to i na něm vidět že není o.k. ale tatka prostě nemá tu sílu ho odvézt a přijet bez něj ale až bude vidět že už se fakt trápí tak bude muset, je to smutné
chlabi aneb věčné téma taky jsem měla sto chutí toho mého ve čtvrtek zabít šel na jedno že příjde do desíti, v deset psal že čeká na taxi a dorazil před dvanactou :twisted: a ted zas hraje miliuse ale na druhou stranu já se taky kdysi ve společnosti ráda zapoměla tak mu nemůžu mit za zlé že probírali určo nějaké veledůležité téma a že se zapomě i když z principu jsem hrala uraženou.
holky mátě některá cestovní postýlku? mamka chce pořád at nějakou koupím a já nevím jakou, myslíte že se vyplatí ta polohovací matrace? je to zhruba o 500 dražší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4115
24.6.07 09:23

http://www.sirmi.ic.cz/smajl/461.gif http://www.sirmi.ic.cz/smajl/462.gif

Taaaaak,..Konecne jsem tu,…Vcera jsme byli na navsteve a vecer tu byli manzi rodice,takze nestihacka.Ale poctive docteno,nastesti jste moc nekrafaly!http://www.sirmi.ic.cz/smajl/25.gif

Alousku ,te je mi moc lito!Ale uz je v nebicku a je mu dobre,za chvilku to preboli a hlavne mate krasne vzpominky!Posilame s Banyskem pusinky!!!

Oslavencum vse nej a nej!!!http://www.sirmi.ic.cz/deti/30.gif

Plavecky ,tak mi vcera dala ta kamoska kdybych chtela vyzkouset plenkovy,ale uz mam koupeny plavecky,jen jsem vzala moc velky,musim je jit vymenit.Uz meli jen modre a spis pro chlapecky,ale to myslim neva,aspon nebudeme mit ruzovku.A staly 120,–Kc,tady u nas v obchudku,takze super.

Prikrmy ,…Manza v tom dela a porad mi rika,ze kupovany jsou lepsi pro mimi.Z bio zeleniny,bez konzervantu,..A ja oponuju tim,ze kdyz bude zelenina od mamky ze zahradky a bude to cerstve uvarene,musi to byt preci lepsi,nez blivajz zavreny nevim kolik mesicu ve sklenici.No nase vecne dohady,ale dela v tom a vi co rika…Ale obcas je to o nervy se s nim o tom bavit. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
24.6.07 09:32

Micho, my máme cestovní, koupenou v tý akci v Intersparu, myslím, že jí pak kupovala asi Renča, viď? Nemá žádný vychytávky, jako polohování matrace, přebalovací pult, otevírací bok - NIC. Prostě postýlka na spinkání, beru jí s sebou na chatu, zatím v ní teda Mirda nespinkal..doma není třeba..a matraci jsme do ní kupovali novou, ta skládací co tam je, je naprosto šílená…takže nevím, jestli jsem Ti nějak poradila…
Fanicko , já si říkala, kde jsi a ještě, kde je Ogu ??? Takový stálice a takový výpadky v příspěvcích…
Plavečky : Fani, tak to Tě asi pak vyšleme pro plavečky pro Mirunku, za ty peníze…ju???
Holky, on furt spinká???
Děvčata četla jsem tu různé diskuze na téma stejný měsíc porodu a nejradši bych tu naší nechala zamknout jako holky v prosinci…páč co je tady totálních krav :twisted: :twisted: :twisted: , to se jen tak nevidí…asi si budu muset dávat pozor na hubu, protože bych opravdu nerada, aby se mi něco z mých příspěvků vrátilo jako bumerang…je mi z toho smutno…a to vám sem nepíšu všechno i když mi to kolikrát dělá problémy, protože jste tu pro mě 24 hodin denně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3813
24.6.07 09:35

jéé to je dobrej nápad Fani hlásím se taky o plavečky :-)

Pavli to neni zas tak špatný nápad zamknout diskuzi, ono to čte spousta lidí, si řikám kdyby to objevila třeba moje tchýně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
24.6.07 09:52

ahoj holky!
moc dekujem za pranicka k trimesicninam i za ta ktera treba jeste prijdou a blahopreju adamkovi k trimesicninam a honzikum k svatku. to bude dneska v cechach ozralejch honzu :D . driv to jeste byval mazec na josefa, ale ted je josefu myslim uz dost malo

micho ctu spravne ze sis koupila svatebni saty? no clovece! tak doufam ze bude fotecka. nebo to nosi smulu? snad ne kdyz je ukazes nam.

alousku je mi to moc lito s pejskem, ale jak tady nekdo rikal, uz je v nebicku a hraje si s jinyma pejskama

pavlicko to je bezva jak jsi prubojna, proste jsi v srpnu prisla a rekla: tak ja se teda pridavam, a neeee jako ja dodavat si tri mesice odvahu a pak jeste blekotat ze bych rada a jestli muzu atd atd :D

monalisa cim to je s betuskou? ze by prdiky? at to brzo pomine

pavluso doufam ze pristi noc bude uz v pohode. nas jonasek se zase nejradsi mazli s polstarkem co jsem mu usila. ja koupila jeste pred porodem v ikea velkou lehkou deku, tu jsem rozstrihala a usila mu z ni asi 3 malinky placaty polstarky, dve malinky decky na prikryti a jednu vetsi deku na prikryti a uziju to vsechno. tu velkou si davam pri kojeni pod jonase jako kojici polstar, srolovanou, tu mensi deku mu davam do autosedacky a ty polstarky ma porad pod kebulkou na posteli, a mazli se s nima. jo a jeste jsem na to musela usit povleceni, protoze to holt jsou jiny rozmery nez co se da koupit.

dagmar - my jsme takovy odbornici pres cimrmana, je nas asi 5, a chodime kazdy den krafat na jeden chat, teda ve vsedni dny, protoze ty ulejvaci chatujou z prace. a na cimrmana v praze se musi stat fronta. vyhlasi jeden den kdy se zacnou prodavat listky na pristi mesic, a vlastne uz ten den se prodaji. prijdes tam rano treba v 6h pred divadlo na zizkove, a uz tam stoji rekneme 15 lidi frontu. vystojis si frontu ale nemysli ze dostanes uz listky, dostanes jen poradove cislo myslim ze je tam i cas kdy priblizne prijdes na radu. a jdes tam ten den jeste jednou a vystojis si znova frontu na listky a na kazdy poradovy listek dostanes jen dva myslim. uz je to nejaky patek co jsem tam byla naposled. videla jsem nazivo zaskok (nezapomenutelny zazitek se sverakem jako vavrochem) a blanik

sakris jonasek se vzteka musim k nemu, jeste napisu pozdeji, zatim pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
24.6.07 09:52
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4115
24.6.07 10:10

http://adana.cz/…h%20navy.jpg /> Postylku mame tuhle-Popis cestovní postýlka s matrací, součástí je taška na uložení, síťované boky, půlkulatý boční výlez na jedné straně, na druhé straně velká kapsa,2 kolečka pro snadnější přemístění,hrazdička s hračkami … rozměry 120×60cm,takze Micho ,do kolika je kil tam nepisou,ale juknu na krabici,podle me to bude u vsech zhruba stejny :wink: Jo a ta hrazdicka mi jde pridelat na kocarek,takze super,jetse jsem na ni navesila cinkrlatka,.. :wink:

Plavecky ,koupim,poslu,nebo az se uvidime,…Jestli teda se uvidime!? 8O

zamceni ,…Jsem pro,…Proto ja sem nic nepisu o manzovi,jmena,…I kdyz vim,ze podle fotek Anyska nas pozna kazdy,…Ale o tchyni apod. neisu nic. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3813
24.6.07 10:18

tak já šla s Adámkem do vany foto bohužel nemám páč je manža s Terulí v kině :-) Adámek teď spinká ho to unavilo a vydržel jen 15 minutek, ale na to že je to po druhý je šikula.

Zamčení PRO jak už jsem psala, až to zamknem, myslím že se víc poznáme :lol:

Fani jasně že se uvidíme, jen se domluvit..... buď teda v srpnu nebo uděláme ještě mini srazík Pražanden :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
24.6.07 10:19

tak jsem tu zas, kojeni se mu zachtelo :D

pavlicko kdybys vedela v jakych nejnemoznejsich situacich uz ja ztratila cocku! a vzdycky zapadla nekam kde bylo hodne veci, nebo proste na misto kde se supertezko hledala
me to sokuje ze se opravdu najdou lidi kteri si ctou diskuse urcitych mesicu jen proto aby pak o tom mohli (spis asi mohly) drbat? jako je to normalni? co maj takovy osoby cely den na praci? 8O me je jedno jestli se to zamkne nebo ne, protoze me pribuzenstvo je vesmes nemecke, teda v cechach mam taky jeste par pribuznych ale pravdepodobnost ze by tu cetli se mi nezda moc velka. i kdyz…
spis by me zajimalo jak to pak budou delat holky co by se sem jeste treba chtely pridat? i kdyz vetsina uz se asi pridala v poslednich tydnech

tak holky s miminky breznatky, ktery to tu pripadne procitate a vahate, tak se prihlaste, at to pak nemate slozity pokud by se diskuse zamykala. i kdyz je to pravda zatim jen ve fazi uvazovani o tom
mozna by to opravdu melo sve vyhody

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2264
24.6.07 10:24

dobré ránko,
moc vám všem děkuji za podporu a pochopení…dnešní noc byla opravdu strašná…pořád se mi celý den promítal před očima…ráno jsem vyjela s malou a pejskem za našima na chalupu a hned jak jsme dojeli se to stalo…2 vlčáci ho pokousali…hned jsem s ním jela k veterináři do vedlejší dědiny a to byla právě ta chyba :cry: …řekl, že to nic není, jedna rána, že je povrchová, druhá, kde se udělal hematom, že se to vstřebá…za dvě hodinky už se mi Beníšek vůbec nelíbil, ležel na boku a vůbec se nehýbal. Okamžitě jsem ho a malou naložila do auta a jela k nám na veterinární kliniku…Holky řeknu vám, jsem ráda, že jsem dovezla aspoň mě a malou zdravé…V autě se mu hrozně přitížilo, myslela jsem, že umře po cestě…přes slzy jsem neviděla, snažila jsem se jet co to dá…U nemocnice nás čekal přítel, vzal pejsánka, já malou a pak jsme běhali po chodbách a volali o pomoc…Teda ten přístup doktora byl hroznej…Loudal se, měl na všechno čas a nám šlo o minuty…měl strašně nízkou teplotu, dusil se…no nebudu vás zatěžovat detaily…

Kdyby to byl starý pes a člověk by čekal, že tahle situace může nastat, asi bych se s tím vyrovnávala líp, ale takhle máte ráno zdravého hafíka a odpoledne ho zakopáváte na zahradě… :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
24.6.07 10:53

alousku to je hrozny, ja se priznam ze jsem predtim prehledla ten prispevek kde jsi psala ze slo o nehodu. je mi to opravdu moc lito a ty veterinari jsou pitomci, kdyz delaji praci ktera jim nejde od srdce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
24.6.07 11:13

Marge o trampotách s čočkama, to bylo na vyprávění…
Fanicko, no dovol!!! Snad se brzo uvidíme, ne???
Kočičky , takže ještě počkáme na vyjádření ostatních a napíšem Lesině, aby nám to tu zamknula …protože fakt, na co jsem včera a dneska, když jsem neměla co dělat narazila, tak to je příliš i na mě…A holky, co by se chtěli přidat??? Nechci být žádný sobec, ale tím, že sem pak budeme pouštět další a další, tak nikdy nevíme, jakou zmiji si pak budeme hřát na prsou…tím se nechci nikoho dotknout, všechny, co jsme tu i holky, co jsou tu pár dní, tak jsou normální a tak…a člověk to tak nějak pozná, z toho, jak tu na sebe s prominutím všechno vyblejeme :D :D :D , prostě kamarádky i když jenom internetový…pokud by byli další březnátka, tak můžou založit novou diskuzi jenom svojí…toť můj názor…Holky, omlouvám se za takový až drsný slova, ale fakt, mě to dneska hnulo žlučí, některý holky by měli dostat přes hubu a mít sem doživotní zákaz!!! Hlavně, pak některé si přečtou něco tady a na BC se tím baví několik dní, prostě tady šmírujou, napíšou něco jako anonym a pak na BC mají o čem mluvit…takže tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
24.6.07 11:21

Fani, to je krááásná postýlečka..my máme obyčejnou…
vypadá asi takhle http://www.baby-eshop.cz/…3926_big.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3813
24.6.07 11:22

Pavli to by mě zajímalo na co jsi narazila, každopádně máš pravdu…

Holky kdo je z okolí Prahy nebo přímo?

Pavlička
Monalisa
Fanička
Oqualla
Zlatka
a kdo ještě? že bychom si dali mini srazík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí