Březňátka 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1210
25.6.07 08:31

ahojky, my meli celkem prima noc, a ted broucek taky spinka jeste. ale uz neklidne, na dlouho to nevidim

kathe ja bych rekla nedokonava forma od nenadchnout snad nenaplnuje me nadsenim :)

pavluso ten tvuj chlap si te tak rozmazluje v posledni dobe vid? asi konecne poznal co ve vas ma za poklad!

ogulaa pekny fotecky, manzel je fesak :wink: ale zadny znaminko nikde nevidim, na limonadakovi :D

tak my jedem dnes az se nasnidam koupit tu nafukovaci postel pro hosty, nez bude hrozny vedro

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
25.6.07 08:35

zlatko taky jsem zvedava na vase hodnoty! ja se s malym vazila vcera, ale jen na normalni vaze, digitalni nemame, a podle ty ma celkem presne 6kg

micho mozna si budete muset nechat udelat postel na miru. najit si nakyho truhlare ve zlatejch strankach nebo tak, nejakou malou firmu,aby to nebylo predrazene. a nakonec to ma vyhody, muzes si presne rict jak to ma vypadat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
25.6.07 08:41

jinak vam musim s sokem sdelit, ze nase kocky temer jiste v noci chodi surfovat na internet, protoze nejen ze jiz delsi dobu neustale vyfoukavam z klavesnice hory kocicich chlupu, ale dnes rano zrejme zapomneli zamest stopy a nasla jsem mys od pocitace uplne obalenou kocicima chlupama! 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6149
25.6.07 08:42

Nazdar Marge: má ho dole na lýtku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3960
25.6.07 08:46

Dobré ráno holky,
tak vidím, že probíráte další nekonečné téma a to postava :D No,já si připadám taková celá povolená a špekatá. Chybí mi do původní váhy 3 kila,ale to povolené svalstvo je fakt hnus. Samozřejmě hlavně břicho…to jsme byli za kámoškou, co je v 5.měsíci a já mám teď stejné břicho. Nejhorší na tom je, že já když se pustím do cvičení a omezím sladké,tak to jde dolů docela rychle- ale kde na to mám vzít čas!!! Tak jednou za dva dny sednu na 10 minut na rotoped a jsem KO!
Kathe -tyhle „kecy“ co mají jiní na naše děti jsou šílené! Oni prostě necítí to co my-matky-když nám mimi pláče. Mně se to prostě strašně dotáká,když pláče a budu ji klidně nosit třeba celý den,protože vím,že tím dává najevo,že chce být se mnou. No a já jsem si přece své dítě nepořídila k tomu,abych ho odkládala v postýlce,ne???To říkám každému- to jsem si mohla koupit panenku „Chou-Chou“ :wink: Jo a k tomu rozmazlení: od 3.měsíce už dětičky umí být „vyčůrané“-takže zapláču málo-nic?máma nepřišla? no,tak zapláču víc-jééé,už přišla-fajn,tak to budu dělat vždycky :D :D Četla jsem to v „Máma a já“.
micho - a co to mlíčko,jaks psala,že máš v jednom prsu míň? už dobrý? Postel-to zní fakt komicky, myslím,že si nikdo neodpustí jízlivou poznámku,„jak se vám to stalo“? :D :oops:

U nás je dneska zamračeno,ale vedro-sedím tu a leje ze mně jak nevím co…s tím pocením je to taky strašné!!!
Tak zatím papa povídalky,mrně už se zlobí samo v záložním kočárku.
""http://tac.families.com/ezb/892592.png:http://tac.families.com/ezb/892592.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
25.6.07 09:01

baby!!! :!
kolik jste toho za ten víkend nakrafaly!!! kdo to má dočítat? :-D tady se mi v postýlce už věrgolí chrobáčik, ale snad vydrží. Jsem u našich, dovolená, pohodička, klídeček, nemusím vařit a ještě jsem už návštěva. A taky:žádná tchyně :-) akorát tu s náma není pořád taťka, bo musel do práce. A teď budu reagovat:
plavání - plavečky jsem taky pro než ty plíny
postýlka cestovní-máme strááášně starou, ještě rozkládací do kufýrku ale taky neskladná a těžká. Faničko co jsi dala ty je krásná to je Hauck Disney?
zamknutí: jsem taky pro
oslavencům: Adámkovi a Jonáškovi vše nej k jubileu a Honzíkům k svátku :-* :-) :srdce:

postava: no radši nemluvím. Potřebovala byh zhubnout tak 50kg. Mám sice jako před těhu, ale to je stále moc. Víc radši pomlčím, aby zlí jazykové neměli o čem mluvit. :evil:
Aloušku: pejska je mi líto, ať to brzy přebolí. Jsme tu s tebou.
Chtěla jsem ještě něco napsat? Ani nevím… no mějte se tu kočenky krásně a já s ezas objevím. Snad se dostanu, i když bude zamčeno… ;-)
Teri posílá :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6149
25.6.07 09:03

Dagmar: o tom rozmalování si myslím to samé, myslím, že takhle vznikají rozmalené děti, když si jich nikdo nevšímá, protože musí vždycky vymyslet lepší „fintu“, aby si jich konečně někdo všiml. Vždyť jsme spolu byli 9 měsíců a teď bychom po nich chtěli, aby hezky potichu ležely samy v postýlce a to, že mají občas potřebu se s námi pomazlit je považováno za rozmazlenost? Tohle mě fakt vytáčí…Když mi odešly ty táda, jak jsem nosila dva dny, co byly ty vedra Matýska v náručí, protože z toho byl prostě protivnej, tak mi všichni taky říkali, nemáš ho tolik tahat, se mu nic nestane, když si chvilku zařve, no tak to je fakt něco na mě!!! Proč bych jako měla nechat zbytečně svoje miminko plakat, když vím, že jenom chce být u mě? :twisted: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
25.6.07 09:04

Faničko , to jsou přesně ty plavečky, co mají u nás, ale jsou dražší, takže si můžeš otevírat krám, my je rozhodně pak budeme chtít, já pěkně vyzkouším v krámku velikost a pak jen zavelím, ju? Děkuju.
Ohledně zamčení píšu za chvíli Lesině, včera jsem byla slušná a nechtěla jsem jí otravovat o víkendu.
Postava: jsem -1 kg než před těhu, ALE! Sice mám ještě o kilo míň, ale na břiše mám vytahanou kůži…sklapovačky nehrozí jsem líná jak prase, ale přihlásím se na břišní tance s miminkama, ať tam mám čím pořádně zatřást…a teď vážím cca 61 kg, ale mít 58 kg by pro mě bylo lepčí…
Tohle jsem co jsem zatím napsala jsem měla napsaný už včera, jenže já mám svou „kancelář“ hned u TV antény a ruším noťasem signál, tak jsem si ho vzala na sedačku, že jako rychle napíšu a že to nebudu dávat do elektriky, jenže když jsem chtěla dát odeslat, tak mi došly baterky, no k nasr***í. Ale naštěstí to zůstalo na displeji, tak jsem to poslala ráno, ale vy jste mezitím napsaly další věci.
Marge, ty máš ale čičinky počítačové :lol:
Ogulaa : to rozmazlování nebo tak něco, už jsem tu psala o tchýni, jak furt mlela, že ho musí chovat, protože pláče, protože jsme ho to naučili!!! Jenže to není pravda, Mirda se naopak nosit absolutně nechce, protože jsem ho ani omylem nanaučili, ale ležet s ním na dece a hrát si s ním a hejbat mu před obličejem hračkama, tak to je jeho…to mi pak taky odpodá ruka, jako někomu, kdo nosí mimísko na ruce…a je to hajzlík, když mu tu hračku připevním na hrazdičku, tak to pochopitelně není ono!!! ROZMAZLENEC!!!!
Matýsek je prostě nádhernej!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
25.6.07 09:26

čauky jedeme na oční pak vám napíšu byla jsem ráno pracovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2427
25.6.07 09:45

ahooooj holky, jsme zpátky z Moravy.......ale Bětka dál pokračuje ve svém ponocování…dnes jsem kojila v 22, 1, 3, 5 …od 5 do 7 hod jsme byly vzhůru a pak to zalomila na pouho pouhou hoďku, takže jsem vyřízená…než stihnu usnout, tak už abych pomalu zase vstávala - doufám, že se Bětka vrátí brzo do normálu a bude spát aspoň ty 4 hodiny v kuse.....(nebo myslíte, že by to mohl být ten růstový spurt, že chce kojit po dvou hodinách ve dne v noci? nebo špatné mlíčko?) .....kdyby mi to aspoň pomohlo a díky tomu nespaní jsem zhubla, ale to ono nééé

mám pořád 8 kg navíc, vypadám jak v šestém měsíci a do ničeho se nevlezu…snažím se každej den udělat aspoň pár sedů lehů a omezovat se ve skladkým, ale zatím teda bez efektu - pořád je na té váze 64 kg :-(

kathe cyhtrých řečí o tom, jak mám nechat Betynku vybrečet jsem si teď na Moravě vyslechla až až…prý si tak rozšiřuje plíce a bude krásná a já jsem moc přecitlivělá …ale přesně jak psala Ogu, mě to trhá srdce, když ji slyším plakat a když vím, že jí to chvilkové pochování pomůže a pak zase bude v klidu, tak jí přece nenechám proplakat se až do hysteráku, kdy pak odmítá prso a zalíká se…

ogu my jsme chytly moučnivku před 2 týdny a pořád se jí nemůžeme zbavit…už mě to štve, jak je všechno fialové…teta říkala, že prý v televizi bylo, že už existuje přípravek se stejnými účinky jako má genciána, ale prý je PRŮHLEDNÝ…nevíš o tom něco? a jak dostáváš ty fialové skvrny z oblečení? Já to polila Vanishem, ale furt je to nafialovělé…

pavličko ty plavečky mají v Pompu v Edenu? Tak to já bych tam taky omrkla velikost, a pak bych se přihlásila do nakupovacího seznamu k Faničce …

cestovní postýlka Betynka teď na Moravě spala v té, kterou jsme koupili v Intersparu, ale teda musím říct, že to je děsný - ta šustící matrace měla podle mě podíl na tom,že se furt budila, protože jak se pohla, tak to byl kravál…a navíc teda jak je ta posýlka hluboká,tak já když jsem jí tam dávala, tak jsem ji tam téměř házela..měřím 163 cm a měla jsem fakt problém zohnout se přes tu ohrádku a opatrně ji položit…

zítra jdeme na kalmetizaci a pak hned na KO ve 3 měsících, a máme taky dostat pigáro, tak jsem zvědavá nejen na míry naší treperendy, ale hlavně se už teď trochu děsím reakce na tu očkování - snad to bude v poho..Bětuška ještě neměla ani rýmu, natož horečku, tak nevím, jak to ustojím, jestli bude mít teplotu.....pak napíšu naše akutální míry a zuzanasinově pošlu SZ i s těma předchozíma, abyste nás mohly zanést do tabulky a pokud to tu zamknete, tak abych se sem dostala…

ááá…Bětulce se už pod hrazdičkou nelíbí, tak se jí budu muset jít trochu pověnovat..

zatím papá.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3813
25.6.07 10:05

ahojky, takže Adámek ve 3 měsících váží 6080g a měří 64 cm moje dr. nikam na KO (kalmetizaci) neposílá, řikala že mu to už usychá a že máme přijít znova v pázek když to bude už ok tak ho naočkuje

Samo Terule byla se mnou a a jelikož byla včera v kině tak barvitě sestřičce popisovala co dělal Shrek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
25.6.07 10:06

Ahoj holky,
jsem tady s vámi už několik měsíců, ale nikdy jsem nenašla dost odvahy se přihlásit. Vlastně jsem tu vždycky jen sporadicky, tak jednou dvakrát za týden a nestihnu vás ani dočíst, natož nějak reagovat. Mám taky jedno malé březňátko, Markétku. Narodila se 11.3. A přestože jsem oproti vám starší (je mi 38) a mohla bych se považovat za zkušenou matku ( sama mám tři zlatíčka a půlku měsíce ještě čtvrté, přítelovo), tak jste pro mě nedocenitelný zdroj informací. Díky vám jsem taky třeba objevila MB a Ketynka má pár pěkných kousků za pár korun. Tak jestli bych tady s vámi mohla zůstat i dál, přestože nebudu tak čiperná v psaní jako vy, byla bych moc ráda.
Příště vám toho o sobě napíšu trochu víc, teď jdu dát svoji cácorku do kočárku na zahradu a jdu si pro vysavač. Vyhlásila jsem válku pavoukům. A přestože vím, že jí nemůžu vyhrát, každá vyhraná bitva je dobrá.
Zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
25.6.07 10:06

Mono , jojo, ty plavečky mají v Pompu v Edenu, jsou tam navrch na těch regálkách uprostřed, jak mají třeba čepičky a ponožky…
Jo a Micho , zapomněla jsem reagovat na tu Tvoji rozbitou postel, holka, co vy tam vyvádíte za divočinu??? To je až k neuvěření!!!
PS: již jsem napsala Lesině, takže čekám na odpověď…jinak sem se pasovala bez dovolení na moderátora naší diskuze - haha - a jako svého zástupce jsem pasovala bez dovolení Ogulaa - ta si to zasloužila mimo jiné tím, že je tu jako já taky víceméně pečená vařená, pokud zrovna nekouká na Ztraceni a jak už vás tu tak všechny znám, tak se mi zdá, Ogu , promiň, ale máš taky takovou prořízlou tlamičku jako já..takže asi tak…jo a v poslední řadě pochopitelně v rámci našich budoucích příbuzenských pout (to až si pak jednou Matýsek vezme naši ségru, co je zatím na houbách :lol: ), to pak s Faničkou budeme jedna velká rodina :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
25.6.07 10:28

Holky já tu chci s vámi taky zůstat :( :( Jsem jako trpaslička.Šmíruju furt,ale píšu minimálně.Spíš píšu k únoru,kde holky znm dýl,ale snad vám to neva.Tam jsou mimča o měsíc dopředu a já otřebuju vědět,že malá je jako ostatní ve stejné době.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6149
25.6.07 10:29

Tak Monaliso: prošla jsem net, protože mě už taky nebavím, pořád Matese mazat tou genciálkou, má taky všechno fialový, zatím to pustilo v tekutým Arielu, ale k věci zjistila jsem 3 náhradní řešení kromě genciálky:
1. v lékárně dělaná průhledná vodička - jmenuje se to Roztok na afty , v lékárně prý budou vědět, maže se tím papulka, dudánek, savička, prostě klasika
2. Roztok Betadine - je to jodová desinfekce, ředí se 1:50 a zase všechno potřít - teď nevím, jestli kojíš, myslím, že ne viď, v případě, že ano, tak tou betadinou i prsa (my ne)
3.homeopatika Borax 5 CH ,3× denne 2 kulicky do pusinky
Jo a Matýskovi jsme museli taky koupit tu veledůležitou dečku, sehnali jsme jí v Pompu v Edenu - teda sehnal jí dle mých instrukcí manžel:

Pejsek už má od genciálky fialové ouško :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital