Poradna duly
Jana Čurdová
Takový světle červený jakoby pupínky, ale suchý a okolo světlý jakoby pruh,spíš jako vysušená kůže ale pravidelných tvarů ná dva.
ahoj, tak se opět hlásím ![]()
to je neuvěřitelné kolik toho nakecáte ![]()
no tak co jsem stihla pochytit: … sem se skoro lekla že je tu někdo už zase těhu - no tak ale pročpak ne, že? kamoška to tak skoro měla - si myslela že když nekojí
; již jsem ale pochopila - tak já mám taky dvě a myslím že dvě mi budou nejspíš stačit, ale nikdy neříkej nikdy, že? ale to jako myslíte, že když má někdo čtyřčata, tak se mu tam vejdou ty čárky 4
… taky jsme byly dneska na přeočkování, tak ať nám ty dětičky co nejmíň trpí. taky jsem se zmínila že je malá nudla a mudra se teda netvářil moc chápavě a sestra podotkla, že se stačí podívat na manžela a je jasno že nebude oplácaná.. docela jsme se dneska pobavili … nic na kontrolách nepředvádíme, jen jednou ale to jsem si vyžádala, jestli není něco blbě, když má Jituš křivou hlavu jak hrom, tak to ukazovala jak pase, ale jí to taky na břichu nějak extra nebere … nějaké uzamykání - je mi to asi skoro jedno, ale když se bude dít, tak mě prosím uvědomte, já tu nejsem tak často - jo takže šéfko Pavličko, prosím pak SZ s instrukcemi
… moučnivku jsme měli z porodnice - mazala jsem genciánkou, ale nijak extra
a ono to pak zmizelo najednou samo - no prý je to z přehnané čistoty, tak nechápu kde zrovna my jsme to vzaly???
… krávy - tak k těm mám citový vztah - no však taky - Jitko - krávo
… muchlací dečka - super, ale zatím odolávám, já totiž co jsem doma, tak k nám furt chodí pošťačka
… plavání - jdu na zápis zítra a musím vysondovat, jestli si taky můžu koupit nějaké krásné plavečky
… aloušku - to je fakt hrůza, chápu jak ti je - já musela jít s našim bývalým bufíkem ho nechat utratit a doteď je mi z toho
Tak ať to rychle přebolí. Ale další nám pomoh trochu zapomenout, plánujete nového?
Tak holky zatím víc nestíhám, tak zase někdy příště, jo?
A mějte se všechny krásně ![]()
ČUS
Monalisa - koukala jsem na fotečky, teda to je podoba, co na to taťka, ten musí bejt hrdej, co?
Pavlušo - pardon, já to blbě napsala, Paralen čipky, půlit nemusime už mame přez 6 kg.
Vlasy - padaj mi až se mi chce brečet když se češu. Včera jsem vyrazila do lékárny, že si na to něco koupim a byla tam moc milá mgr a říkala,že můžu jako kojící skoro všechno, ale že je to hormonalní zaležitost, že se to upraví samo, že bych to do sebe cpala zbytečně.
Dudlík - nechutná nám žadnej a usínáme někdy sam bez ničeho, někdy ožužlává cely ruce a nekdy pomuže jen chození a houpání.
Taky jste u dr dostali vit. kapsli na 3 měsíce místo Vigantolu?
Přetáčení - my jen z bříška na záda, opačně ani omylem.
Ogul nene, jednu má na rozhraní prdelky a zádíček a druhý flíček u obočí taková prostě nějak moc suchá kůžička.
Holky mi vyhazujeme nohy i se zadkem, ale otočit se sami ani náhodou. jo jinak když ji dam na bok tak to je přetočená okamžitě tam rpostě nebude. ![]()
Cestmir my žádnou kapsli nedostali a ten v… taky ne.
Holky koukají vám mimísci na tv? Ten náš lotr by si hlavu ukroutil aby na ni viděl
a to zapínám už jen zprávy ![]()
a teď tu byla nějaká ženská a dala nám zlatý stránky a to nemáme pevný tf, to jsou věci ![]()
Pavlušo - nám dnes mudra říkala že přetočit se na bříško tak až okolo 6-ti měsíců je v normě
Pavluš já jsem blbá, ty ses mě ptala na ten atopák viď a já zapoměla odpovědět. No mělo by to mít pravidelný tvar kroužku, má to červený jakoby vystouplý okraj a uvnitř je to světlejší a suchý, ale někdy chvilku trvá, než to ten kroužek udělá, někdy je to třeba jenom kousek jako červená čárka, ale jestli je to atopák ti na 100% řekne jenom Mudra, oni prý můžou mít miminka spoustu neškodných ekzémků.....
Stazi: to jsi mě fakt pobavila s tou pošťačkou, že je u vás pořád, protože mě to připomělo mě, u nás je co chvíli balíkář, nebo na mě právě zvoní pošťačka, že mám zásilku větších rozěmrů a podobně, jednu místní jsem si teda ochočila víc a ta mi už nosí poštu nahoru do 3 patra, protože ví, že mám doma malý miminko a nechce se mi ho v bytě nechávat samotnýho ![]()
Ogul v pohodě, ale takhle jak to píšeš to asi vypadá.no nic 11.7. jdem na ko, teda když se nezhorší ta ruka tak se zeptám.
Růžo naše Kájucha by se po tv utloutkla, ale já jí nechávám kouká na ní jen při koupání jinak jsme v ložnici a občas o víkendech s tatkou když tam s ním leží, ale jinak ne.
Ogul já mám taky ochočenoupoštačku akorád mě poslední dobou nechytne doma, ale jinak je moc hodná.Do ted mi nechodilo nic a ted co jsem začala nakupovat na MMB je to děs. No co myslíte před chvilkou jsem se zase rozšoupla, ale že bych si něco koupila k těm narozkám nebo svátku? Ani náhodou vše je opět pro Kájuchu. ![]()
Tak ochočit si pošťačku u nás je nesmysl, jsou tak nepříjemný až hrůza a každou chvíli je tu jiná
![]()
hlásíme se po kontrole ve 4. měsících…aktuální míry: 5.650 g a 62 cm , no špekosaurus zrovna nejsme
Očkování jsme zvládli a za měsíc nás čeká další i s nástřelem naušniček ![]()
Stazi , díky nového zatím neplánujeme, ještě je to moc živé…
Růžo - vitamínovou kapsli jsem myslela. Takže vy dál kapete kapičky?
Na telku taky kouká a tak jí radši vypínám. Stačí, že tady „září“ PC.
teda holky přiznejte se vždyt já mám doma snad jediná špekosauříka ![]()
Alousku tak přejeme Elence aby byla v pohodičce bez reakce a k zítřejšín pidinarokám vše nej.pojedu k našim tak nevím jestli se sem dostanu