♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9306
20.8.10 20:31

Holky já mám snad alergii na svojí rodinu, fakt. Jako chlap mi řekne že jedeme nakoupit, tak mu říkám že mám hlad, že se chci nejdřív najist, bylo mi hlady zle a on mi řekne, že těhutný nevadí že má hlad, že to je naopak dobře, tak neni to idi*t?? Do toho jsme na nákupu a já říkám mámě že bych si dala smažák a ona já ti dám smažák, nic takovýho žrát nebudeš, budeš mít zase 4kg dítě, tak jsem je oba poslala někam a ted tady sedím s tlakem 125789546 na 22579856 a uklidnuju, se bože můj!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
20.8.10 20:35

Stev jestli si užvám sexík??? CO TO JE???????????????Můžu tady veřejně říct, že nás sex byl poslední 6.7 a to ten, kdy se počalo, a od tý doby nic, takže nemám já se opravdu parádně???? Já byhc mohla každý den, ale můj nechce, prostě na to neni, takže si udělal děti a konec. takže aspoň že mám ty děti jako pamatku! :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
20.8.10 20:41

Stev, jo jo, před časem, jsem vůbec chuť neměla, ale teď bych toho mého chlapa snad znásilnila… :oops: :oops: :lol: naštěstí sexík taky může, takže si ho užíváme spolu… :lol: :lol: Dneska máme dcerunku u babičky, takže se už s vámi loučím ja jdu na to… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
20.8.10 20:42

Ivušáčku běž, a užij si to, trochu ti to závidim! A po dněšku na toho svýho tatara nemám ai chuť, bože ten mě tak nakrk :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
20.8.10 20:50

šemi - klííííd. Jez co chceš a nenech se prudit :hug:

Jinak sex mi teď fakt nic neříká, nevim proč, ale nálada ani chuť na to neni a když už mě manžel k něčemu „donutí“, stejně z toho nic nemám :cry:
Minulý těhu jsem to měla taky a dokonce ještě nějakou dobu po porodu :roll: :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
20.8.10 21:07

hm,ja to tedky nejak vic prozivam..citliva su..jo tak to reknu presne..jinak taky zeru co najdu..a beda jak by me rostik nejak mentoroval..nic takovyho… :jazyk: holky kliiid,chlapi jsou divny…jiny..ze..proto nerodi deti..byse z toho..muj mi rekl.doufam ze u toho porodu nebudes nejak vyvadet..jsem mu rekla,ze jaky zvuky budu vyluzovat,mu muze byt ukradeny…zas budu rvat jak dinosaur..to je jasny.. :pankac: :pankac: a jeste mu budu sproste nadavat :roll: hm..nic jdu do hajan..lukan ttady mrci ze jsem mu vypla cosmo und wanda..jo on porad cumi nma nemecky serialy..neni nejak divnej???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
20.8.10 21:08
Šema píše:
Stev jestli si užvám sexík??? CO TO JE???????????????Můžu tady veřejně říct, že nás sex byl poslední 6.7 a to ten, kdy se počalo, a od tý doby nic, takže nemám já se opravdu parádně???? Já byhc mohla každý den, ale můj nechce, prostě na to neni, takže si udělal děti a konec. takže aspoň že mám ty děti jako pamatku! :think: :think: :think:

prdelko,kup si vibratorek..mam ruzovacka…a je to dobry.. :mrgreen: :mrgreen: pred rostikem ho ale nesmim vytahovat :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
20.8.10 22:45

Šemi, můj chlap taky na sex moc není. Ale poslední dobou se i docela činí. Já taky nějak nemám tolik chuť jako bezdětná, ale zase jednou za měsíc by mě to fakt nebavilo, přitom tomu mýmu by to snad i stačilo… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
21.8.10 05:03

Dobré ráno, holky, tak jsem ještě večer musela vstát z postele a :poblion: To byla zase noc… Jinak se sexem je to teď bída. Jak je mi pořád špatně, tak nemám ani pomyšlení. Naposledy něco bylo asi před dvěma týdny a manžel nijak naštěstí nenaléhá. Dnes jde zase do práce, tak budu sama doma se psem. Pes je asi po 9 letech někde jinde než doma a je z toho trochu nervózní. Musím s ním asi častěji chodit ven… Holky, které máte psa, jak často s ním chodíte ven? Ten náš bývá přes léto na zahrádce, tak je asi v bytě dost nesvůj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
21.8.10 08:05

dobry ranko,ja chodim s coklem tak 3×denne,rano,odpoledne po obede a pak vecer…rano a vecer jen na vyprazdeni odpol se jdemem projit dal,jinka jsempo snidani a jdu nakoupit..hladova jit do obchodu nemuzu..bych setam :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
21.8.10 08:28

ahojte holky tak se hlásím doma včera jsem přijela večer tak už jsem kompl nezapínala.Tak mi brala 4 skumavky a musím říct že jako pohoda hlad sem teda měla jak prase ale u malé mi u toho bylo zle že jsem si tam musela lehnout a ted jsem se nato i dívala no nejsu prase?zase nemohla najít žádnou žíli když už našla tak ju tam musela píchnout celou portože to zase neteklo a byla daleko n hotovo ale bylo do dobrý naštestí.
Jinak holky s tím sexem já tak jednou za 14 dní manžel by chtěl furt ale nenalíhá ne mě to je fajn ale u kristýnky to z začátku bylo taky tak a pak jsem mu nedala pokoj chtěla jsem furt každej den v týdnu chudák už nevěděl jak mě má odpudit když to tak řeknu protže nic nepomáhalo :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
21.8.10 08:36

Ahoj holky,

to byla noc. každou hodinu jsem s malou lítala na záchod. tak se těším až to přes den dospím.

Včera dojela mamka, tak hlídala malou a my vypadli s manžou na prochajdu se psama, pak jsme se stavili ještě na zahrádku na pivko. já teda na fantu, ale aspon jsem k tomu spořádala balíček bramburek.

U nás sex teda taky nic. ale já mám výmluvu mám to zakázaný od doktorky kvůli špinění. ze začátku jsem měla hrozný chutě, ale teď jsem si nějak tak zvykla, že mi to ani nechybí. Jenže u nás je ještě problém, že malá spí pořád s nama v ložnici. na podzim ji uděláme konečně pokojíček a přestěhujem ji. problém byl v tom, že sice bydlíme na baráku a místnosti jsou. ale ložnici jsme si udělali dole, aby jsme nemuseli zbytečně vytápět horní patro, a nechtěla jsem , aby byla malá sama nahoře. a teď si uděláme novou ložnici nahoře i s tím pokojíčkem a dole to necháme jako pokoj na spaní pro návštěvy.

Dneska má být nádherně. tak jedete někam po výletech???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
21.8.10 08:45

Jojo,dnes má být krásně. Tak snad se aspoň někdo dostane ven a užijete si hezký den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
21.8.10 08:48

Ahojky holky… výlet? Moje dítě jede s babičkou do zoologické, a já vygruntuju domeček, a musím se učit, takže si toho sluníčka moc neužiju… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
21.8.10 09:01

já mám muže v práci ale pak má tejden devolenou tak vymýšlíme co podniknem a kam zajedem a tak v noci jsem stávala k malé a nák sito neuvědomila a prudce jsem vstala a na levo b řichu mě začalo šílenepíchat až jsem se musela zastavit tak snad je všechno dobrý pak už nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí