Poradna duly
Jana Čurdová
Teda holky, vy už máte břicha
Doufám, že taky budu mít, ale později…
Jak tady ležím v posteli, tak pročítám různé diskuze na emiminu a narazila jsem na moc hezké video o vývoji miminka:
http://www.babycenter.com/…_10302602.bc
Jsou tam i další filmíky a animace. Komentáře jsou anglicky, ale je jim krásně rozumět a i bez porozumění je to hezké ![]()
jancab:to já nemám ještě nic narostlého to je normal moje břicho.. ![]()
téééda Kyblíčku, páni! ![]()
to je asi tim, že seš těhotná podruhé, ne?
Téda holky ,vy máte už krásný bříška, nějak tak vypadám taky ale nechci se fotit, protože to je spíš špek.
Sedíme venku pod altánem, je příjemně, ale mohlo by být trošku mín vedro. Pak vás dočtu ![]()
Á začíná přehlídka pupanů
mně taky vylezl, asi to bude tím druhým.
Holky, u nás v práci to vypadá na pytel, odchází nejschopnější obchodník a všichni se tváří jak tajemnej hrad v Karpatech, jsme taková malinká dceřinná společnost, tam je každá prkotina znát
. Já jsem teď na MD, v únoru bych nastoupila na druhou MD. Co myslíte, kdyby teď ta firma zkrachovala a mně tím pádem vyhodily, budu mít ještě na tu druhou mateřskou nárok? Platí nějaká ta ochranná lhůta 180 dní? I tak bych to měla o prsa ![]()
Gina: podle mého úsudku pokud budeš mít nárok na mateřskou, tak ji dostaneš i v případě, že by vaše společnost zkrachovala… Ale je to jen můj úsudek, protože jsem se dočetla, že mateřská je stejná dávka jako nemocenská a vyplácí ji sociálka… Bohužel by ses pak neměla kam vrátit, ale to v dnešní době po dvou mateřských může málokterá maminka…
Holky, hrozně se mi mastí vlasy, asi je budu umývat každý den, protože druhý den už nemůžu vylézt ani se svázanými vlasy:-(
A zkoumala jse teď ve sprše svoje břicho - pořád stejné, možná by mělo být naopak menší kvůli tomu zvracení, ale není. Ale objevila jsem od pupku dolů tmavší čáru. Někde jsem četla, že se to v těhotenství objevuje. Zatím je slabá, ale je tam. Máte to taky někdo? Nevíte, proč se to dělá?
Jancab
Do práce se stejně asi nevrátím, mám to teď dost z ruky,jelikož jsme přestěhovaní, tak leda že by jako home office, ale to by asi nechtěli, tak hlavně ty prachy ať mi navalí sociálka
ale mrzí mě to, je tam dobrá parta lidí a celkem slušný plat tam byl ![]()
Poprvé mi pupík vylezl snad až v sedmém měsíci a klidně bych to těhu mohla utajit ![]()
Ta čára ba břiše se jmenuje linea fusca a po porodu určitě zmizí. Já ji neměla, ale kamarádko jo a pryč byla do konce šestinedělí.
mscat:no jako neměla jsem ho uplně plochy ale žádnej extra velekj špek
asi su i hodne zavodněna protže pomae nesundám prstýnky.jinak je to asi tím že už mám druhý dítě protže u prvního 6 měsíc a na mě nic nebylo možná tohle co jsem tedka vyfotila ale přibrala jsem zatím jen dvě kila což jsem mysela že to bude víc ![]()
tak já taky čekám druhé…ale pupčour mi myslím roste nastejno jak při malém. ![]()
začal až po třetím měsíci.
já tu čáru na břiše neměla..mívají to prý tmavší tipy…kamoška ju měla celkem dost silnou a dost dlouho ji nemohla zmizet.rok a půl po porodu ještě to měla pěkně škaredé a schovávala břicho.
tak tu čáru jsem taky skoro neměla u malé jen trochu tedka taky zatím nic.já nevím čím to je ale jedné sousedce to takhle taky udělalo vylezl jí pupek a tak to měla asi do pátýho měsíce a až potom se začal zase zvětšovat tak třeba to tak taky budu mt jinak budu jak slon
tak já jsem tedka dopekla štrůdl, ale asi nebudu. je mi nějak šoufl.
já tu čáru měla docela silnou a zmizelo to pár měsíců po porodu.
jéééé štrudl to je nápad ten bych si teda tky dala tak ho asi ěkdy upeču ![]()
Ahojte děvčátka, teda vy jste ale ukecaný..hlásím se po týdenním pobytu v nemocnici. Už jsem konečně doma a naštěstí i s miminkem v bříšku
asi od začátku srpna jsem špinila a po 10 dnech jsem začala z ničehonic krvácet jako při menses..naštěstí to bylo jen jednorázové a do druhého dne to přešlo, ale nemocnici jsem se nevyhla..teď už v podstatě slabě špiním tři týdny..stalo se to některé z vás?
Koty píše:
Ahojte děvčátka, teda vy jste ale ukecaný..hlásím se po týdenním pobytu v nemocnici. Už jsem konečně doma a naštěstí i s miminkem v bříškuasi od začátku srpna jsem špinila a po 10 dnech jsem začala z ničehonic krvácet jako při menses..naštěstí to bylo jen jednorázové a do druhého dne to přešlo, ale nemocnici jsem se nevyhla..teď už v podstatě slabě špiním tři týdny..stalo se to některé z vás?
hlavně že je všechno v pořádku s miminkem a stebou taky.Mě se to nikdy nestalo ani jsem nešpinila