♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
348
22.8.10 14:42

Ahoj holky, tak mi jsme měli parádní víkend. Dneska teda jsme ušli pět kilometrů kvůli koníčkům, aby je malý viděl a teď jsme konečně dojeli autobusem zpátky domů. Malý nám po cestě usnul v náručí, jak byl hotový. Ani se mu nedivím, když musel maličkýma nožičkama ujít takovou dálku.
Tak snad se vám to všechno dopadne dobře a miminka budou v pořádku.
Jak jste tady psali o sexu. Tak u nás teda neprobíhá, není na něj vůbec chuť.
Snad se to ještě zlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
22.8.10 16:06

tak to su asi jediná která má na sex ted pořád chut :mrgreen: už se nemůžu dočkat středy až drahý dojede a hned na něj skočím..teda až malý usne :-D :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
22.8.10 16:20

ahojte holky už jsm zpátky.V dinoparku jsme taky byli malá nato v pohodě ale vyfotit u toho se nechtěla to se bála :-D pak jsme zašli do mekáče najedli se a jeli domu k večei udělám asi smaženej sýr a brambory nebo nevím na co budem mít chut na zítra sem taky chtěla něco naplánovat ale ještě nevím co.s tím sexem to je u mě špatná do toho třeího měsíce pak jsem mohla furt tak uvidíme jak to bude tedka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
22.8.10 16:22
mscat píše:
tak to su asi jediná která má na sex ted pořád chut :mrgreen: už se nemůžu dočkat středy až drahý dojede a hned na něj skočím..teda až malý usne :-D :oops:

Nee nejsi jediná, i já mám chuť na sex snad každý den… to je hrůza… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
22.8.10 17:16

Ivušáček :mrgreen: jojo..jsem mojemu říkala že aspon něco pozitivního ted na tom,že jsem těhotná-když mi je špatně…že je to všechno citlivější a stojí to za to :mrgreen: :oops: chi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
22.8.10 17:23
mscat píše:
Ivušáček :mrgreen: jojo..jsem mojemu říkala že aspon něco pozitivního ted na tom,že jsem těhotná-když mi je špatně…že je to všechno citlivější a stojí to za to :mrgreen: :oops: chi

Jo jo máš recht… tak proč toho nevyužít… :lol:

Tak holky, dneska to byl zase den, stáhla jsem povlečení, vyprala, na slunci ušila a znovu povlíkla… :lol: vyžehlila koš prádla, přestěhovala dítěti potýlku do pokojíčku, dneska totiž už zkusím, aby spala sama v pokoji, abychom co nejdříve uvolnili postýlku pak pro to druhé… no při žehlení koukla na film u kterého jsem v závěru řvala jako želva… mooocinky plodný den… :lol: teď ještě na nákup a přivést dítě od babičky a asi to pak hned zalomím… pač toho mám plné sandálky… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
22.8.10 17:34

Ivušáček..přesně tak :mrgreen:

no tak to jsi měla den jak já..a já ještě neskončila.Taky vyprané dvě pračky..dokola sbírat prádlo,uklidit ,požehlit ,vysát,dokola umývat nádobí,též jsem si pobrečela u filmu :-D hele nebyl to náhodou ten s Mandy Moore :-D ta dlouhá cesta?? bulela jsem taky jak želva to bylo krásné :-D
a ted jdu ještě zas uklidit kuchyn protože jsem se na to vyprdla na zbytek nádobí jak jsem dovařila a pak ještě něco podělat a možná s malým chvíli ven at si pojezdí na kole :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
22.8.10 17:36

kristýnka spinká už tak 4 měsíce u sebe v pokoji v posteli má tam teda desku aby nespadla ale musím říct když jí nic není a nic ji nebolí spí krásně má svuj klid my ju nebudíme paráda.ted začla být pěkně vyčuraná a kolikrát dojde o půl 3 ráno že chce spát snama nebo spíš s tatínkem řekne mama ne pryč tak já musím jít spát kní a ona spí tam s tatínkem vubec mě nepotřebuje když je doma on :mrgreen: tak snad to u vás taky pujde dobře a bude v klidu spinkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
22.8.10 18:21

Ahojky holky, tak víkend je za náma a opět nám začne pracovní týden.. jak já se netěšííím!!! Už se opravdu max. těším na pátek na kontrolu. Jinak jsem pátek prospala, po dlouhééé době jsem si vzala v pátek dovču a spala. Byla jsem už úplně K.O. Jen jsem v práci nahlásila den dovolené, přezvala jsem si dokumenty a šla domů. To byla paráda, krásný prodloužený víkend, a to mi bylo ještě ouvej takže jsem nic nedělala.

No a dneska se vrátili rodiče od přítele z chaty a hned mě sjela tchýně že jsem jí nezalila kytky, že je má suché, aby ne když jsem na dva dny nešáhla… a pražilo statečně sluničko… ale nedělám to schválně, taková nejsem, jen na to nebyl čas, kytek má jak nasr… a kdo se má tahat hodinu s konví po zahradě. Navíc v so jsme byli na oslavě narozenin, to bylo zase přesvědčování že nejsem těhotná a že beru ANT a proto nemohu pít.. ještě jsme to nikomu neřekli :-)

A k tomu sexu, ještě včera bych na to na něj neměla ani pomyšlení, ale dneska bych toho chlapa snad sežrala jakou mám chuť :lol: A pak mám pořád bolavá prsa a k tomu se nebezpečně zvětšují!! Do teď jsem nevěděla co s nimi a jestli ještě porostou tak mě udusí :-)

Takže vám přeji hezký zbytek neděle a klidný start do nového týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
22.8.10 18:26

mě se taky začínají zvětšovat ale já jsem tda ráda protže tam bylo pomale prd ale začínaj mě tedka bolet bradavky a doufám že když budu kojit že zas nebudu umírat bolestí jak minule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
22.8.10 18:33

Tak to mě prsa bolí už pěkně dlouho. Doufám, že budu zase kojit, i když ze začátku to byl teda boj. V porodnici jsem dostala skoro nadané co že to mám za prsa. Měla jsem ploché bradavky.To jsem do dvou měsíců kojila přes kloboučky,ale než se malý najedl, to byl děs. No malý taky dneska bude poprvé přes noc spát ve své nově posteli, přes odpoledne to zvládá už parádně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
22.8.10 18:34

No jsou hrozně citlivé, když se koupu tak si je srpchuju snad nejdéle a ta twplá voda mi celkem pomáhá. Jinak se budu muset podívat po nové podrprsence, neboť tu co mám je už těsná a nechce se jim tam zůstávat :-) Takže nosím sportovní bez kostic a je mi hej…

Jdu si zase převzít psa od tchánů a jdeme na procházku, ať se trošku projdeme.. potřebujeme to obě dvě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
22.8.10 18:35

já jsem taky kojila přes kloboučkya i přes to jsem měla uplně dokousané nebo popraskané do krve bradavky takže snad to bude lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
22.8.10 18:38

jo, tak to musela být teda boj kojit. Já jsem je měla v porodnici takové, a kojení bolela, kolikrát se mi chtělo i brečet. No já jsem kojila průměrně malého hodinu a půl přes ty kloboučky, pak se to změnilo až bez těch kloboučku, zhruba tak na půl hodiny. To si ale teď nemůžu dovolit když budou dvě děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
22.8.10 18:39

já se už tak těším na ten velký ultrazvuk v tom 20. týdnu, jsem zvědavá co čekáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí