♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3448
23.8.10 08:03

Dobré ráno,

dneska to vypadá zase na pěkný vedro :roll:

Na kontrolách držim palce a těšim se na dobrý zprávy.

Večer jsem nemohla usnout, čučela jsem do zdi asi do půl 2 :zed: A to dneska musim do práce :evil: Možná to bylo i tim, že jsem měla hlad, ale řekla jsem si, že prostě jíst nebudu a nebudu :lol: Asi v 9 jsem si dala kousek salátový okurky a musim říct, že mi po ní bylo pěkně těžko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
23.8.10 08:13

Taky zdravím holky,

tady zatím svítí sluníčko. Šemi už jsem tady taky psala ,že máme malou taky v ložnici. Ale taky se chystám na to, co nejdřív ji přestěhovat do svýho pokojíka. S dvouma dětma by to už opravdu nešlo :-)

Ivušáčku, tak to je super, že tam malá sama usla. a určitě to bude čím dál lepší a pak tam bude spinkat celou noc. doufám, že u nás to půjde taky tak dobře.

jinak kontroly ať všem dopadnou dobře.

Koty, pak napiš, jak si dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
23.8.10 08:19

Holky, my malou přestěhovali do pokojíku kolem roku, když byla ještě v postýlce, bylo to ok, ale jak dostala velkou postel, je skoro každou noc u nás.
Taky si říkám, že to pak bude masakr, máme postel širokou 160 cm a na ní budem spát 4… asi uteču :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
23.8.10 08:25

Dobré ráno, tak malý taky dneska spinkal sám ve své velké posteli. No usínání byla katastrofa, už jsem si říkala, že bude spát s námi. Nakonec usnul, pak se ve dvanáct vzbudil a poplakával. Stačilo ho naštěstí jen utišit a pohladit a spinkal až do osmi. Tak to vypadá nadějně.
Taky přeji, aby na kontrolách dopadlo vše na jedničku. Já se už taky těším na kontrolu, ale jdu až měsíc (dlouhá doba).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
23.8.10 08:27

:mrgreen: :mrgreen: já malou přestěhovala v roce a půl asi tak hned tam spala vyborně a už nechtěla zpátky do postýlky řvala tam a jenom do postele ale tedka začíná taky chodit za nama a když fakt nemůže usnout nechám ju usnout u nas pak ju manžel přenese do sve a ona spinká dál až do rána.vadilo mě že jsme nemohli nic jen jsme se pohli nebo poršli už se vrtěla tak sjem ju dali vedle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
23.8.10 08:32

Tak to já jsem na to zvědavá jak bude pokračovat, přes den si tam taky půjde lehnout, a věřím, že si zvykne…snad…jen člověk musí být trošku tvrdší… :lol: Čím dřív to člověk asi udělá tím líp,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
23.8.10 08:35

Ivu, až teď jsem si všimla, že jdeme na kontrolu ve stejnej den :wink:
Já ale až ve 4 :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
23.8.10 08:35

takysi myslím že čím dřív tím líp malá se furt točila v postýlce neměla prostor furt se mlátila o šprušle tak jsme ju dali vedle a ona že jo že tam bude spinakt a spinkala a začala spávat i celou noc teda třeba tři dny spí pak týden se budí jednou a tak střídavě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
23.8.10 08:38

Dobré ráno všem. Tady je už vedro od rána a to se musím přinutit na nákup do teska to mě zabije.
Ten formovač jsem používala loni asi od 5m a výsledek nic moc. Ale zase je budu používat tak snad.. Mám od Aventu. Hezký den. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
23.8.10 08:41
Ivetza píše:
Ivu, až teď jsem si všimla, že jdeme na kontrolu ve stejnej den :wink:
Já ale až ve 4 :-?

Jo jo Ivet já v 7 ráno, jdu totiž na krev… a na ten screening… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
23.8.10 09:21

ahojte holky :mavam:
mě dnes ráno celkem dobře…

jinak můj malý má 3 roky a 4 měsíce a stále spinká se mnou :nevim: já sama si ho nedokážu od sebe odtrhnout..vím že to není dobře..ale když můj chlap pracuje pryč a postel je volná tak ho chci mít u sebe a nejsem sama. :srdce:
ale pomalu mu říkám že dostane tu velikou postel jak si přeje s baldachýnem a tak pak třeba bude chtít sám a pochopí že už je velký .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
23.8.10 10:03

já si taky říkám, že když malé ten pokojíček hezky vyzdobím, tak se jí tam bude líbit a hezky spinkat.

Mscat, budeš dávat malého od září do školky? Erička jde, ale protože nemá ještě tři roky, tak bude chodit zatím jenom jednou týden na dopoledne. tak se jí tam snad bude líbit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
23.8.10 10:06

Ahoj holky :kytka:
A je tu zase pondělí :-( v práci práce jak na kostele, chjooo, kdyby se mi chtělo, tak jak se mi nechce, tak by to bylo super :-)

Jsem zvědavá na výsledky kontrol, tak holky pak napište ! :-)

Já jdu zítra poprvé do předporodního kurzu - začínáme ve dvě odpoledne, jsem zvědavá, jaké to bude :-) Budeme tam cvičit a povídat si o těhotenství :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
23.8.10 10:35

Janna24 a to ti Eričku do školky vezmou, nebo je to nějaká soukromá školka? U nás ve štředních čechách je to tragédie, jestli mi Myšáka ale nevezmou ani od čtyřech, půjdu vlastnoručně zmlátit úředníky vč. starosty. To je prostě odpírání základního vzdělání :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1902
23.8.10 10:36

Dobré ranko těhulky, tak my zase máme v posteli 2 malé psíky, tak jsem zvědavá jak ty to poberou, až tu bude mimi :-)

Jinak na kontrolu jdu zítra v 9 ráno. Už se fakt těším, těhu příznaky pominuly tak jsem lehce nesvá, zda je vše jak má být :-(

U nás na Liberecku je dnes krásně, tak přeji takový sluníčkový den i vám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí