Poradna duly
Jana Čurdová
Šema píše:Šemi souhlasím s Tebou… a nebul…
Ivet vid? jako musíme si pomáhat![]()
![]()
A to ode mě platí ke všem tady, kdyby někdo potřeboval nějak pomoct, hrozně ráda bych to pro vás udělala, mám vás ráda, a fakt chci někdy udělat ten srazík, byla by škoda vás neznat osobně! No a už tady bulim,
![]()
Děvčata tak právě jsem hledala pomocí facebooku telefon, jako ta moje hlava????????????????????????????????????????????????
Šema: tak jsem si tě přidala do facebooku. Teda doufám, že jsem si tě tam vybrala dobře a nezvolila jsem jinou. Tam vás teda je, podle jména a příjmení.
mam fotecku z kazde kontroly ![]()
tahle je ze 4.8. kdy meli kazde cca 1m
Jé holky, tak to já nemám nic růžového ani modrého:-( Ale po neteři mi sestra slíbila zachovalé věci - možná tam bude i něco po mně:-) Neteři už je 15, tak už dupačky nepotřebuje ![]()
Šemi, dokážu si představit sraz třeba v Praze v zoo příští září. Nebo někde poblíž Prahy. Asi se nás nikdy nesejde moc, ale Praha je dopravně asi nejdostupnější…I kdzž je tady hodně holek z Moravy, tak to možná vyhraje Brno. Já bych ráda trávila léta na mateřské u svých rodičů na chalupě, tak bych se taky mohla přidat… Teda to jsou plány, co? Ještě ani nemáme bříška a už plánujeme srazy s miminkama ![]()
Šema píše:
Děvčata tak právě jsem hledala pomocí facebooku telefon, jako ta moje hlava????????????????????????????????????????????????
noooo já ti tam napsala na chat a tys zrovna zmizela, to si beru osobně
![]()
Smichinka píše:
mam fotecku z kazde kontroly
tahle je ze 4.8. kdy meli kazde cca 1m
Jéééé to je tak krááásný, když tam jsou dvě… ![]()
schimi, to je nádherný
![]()
Normálně mě ta fotka tak dojala, že tu bulim
![]()
Jeee, smichinko, to jsou krásné dětičky. Aspoň se už teď tvoje fotky odlišují od ostatních:-) Naše vypadají všechny stejně (až na šárku, která už má človíčka):-)
Šemi, poraď, jak se hledá mobil přes facebook? To jej jako z netu prozváníš? ![]()
jancab píše:
Jé holky, tak to já nemám nic růžového ani modrého:-( Ale po neteři mi sestra slíbila zachovalé věci - možná tam bude i něco po mně:-) Neteři už je 15, tak už dupačky nepotřebujeŠemi, dokážu si představit sraz třeba v Praze v zoo příští září. Nebo někde poblíž Prahy. Asi se nás nikdy nesejde moc, ale Praha je dopravně asi nejdostupnější…I kdzž je tady hodně holek z Moravy, tak to možná vyhraje Brno. Já bych ráda trávila léta na mateřské u svých rodičů na chalupě, tak bych se taky mohla přidat… Teda to jsou plány, co? Ještě ani nemáme bříška a už plánujeme srazy s miminkama
Mě by Praha nevadila, ale horší je, že já nikam v Praze netrefím, jen na Černý Most a tím jsem skončila…
Zítra jedeme do Prahy na zkoušku a tu cestu do Suchdolu docela už máme najetou, ale tuhle když jsme tam měli jet, tak mi manžel říká, jukni, jestli tam na naší trase nejsou nějaké uzavírky, tak jsem ráno poslouchala dopravu, a výjmenovala jsem mu, kde ty uzavírky jsou, no oba jsme věděli prd, jestli je to na té naší trase nebo ne… Praha je pro mě velikánská neznámá…
![]()
no vsak uz se tesim na pondeli az je tam zase uvidim…a vetsi ![]()
Jancib ne, napíšu na fb at mi zavolá někdo že nemůžu najít tel
![]()
Smichi teda to je nadherný a už tady bulim taky
![]()
Ivet neber si to osobně ![]()