♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3142
23.8.10 15:29

Holky víte co já fakt nesnáším, když se musí pořád někam běhat po doktorech…to je mi vás úplně líto, že to máte tak rozlítané, bych se zbláznila…já musím pro razítko do průkazky k praktické doktorce a k zubařce…už to odkládám a odkládám, myslím mi sestra zase v pondělí vynadá, že jsem tam ještě nebyla :-(
ale když člověk chodí do práce, jde na krev a sedí tam do 11, tak to se pak těžko vysvětluje :-( a hlavně pro mě je to strašně únavné, to sezení v čekárnách - vyloženě ztráta času. To bych fakt raději seděla v práci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094

Tak tu baunty jsem si dneska taky koupila v obchodě, já miluju kokosové věci…a ty vexty taky, ale teď si nejvíc ulítávám na mimms 2 soft… nebo tak nějak, jsou to takové bombonky plné šťávy… moc dobré, ale jinak žužu to já můžu… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
Šema píše:
Jaňul na tom Karláku to beží ten odběr jak na páse, a těhu maji přednost, tak tam snad nebudeme dlouho.. a ty půjdeš první tak mě řekneš, kolik tě toho sestra brala :lol: :lol: Takže tam budeš i rodit??Hele třeba spolu budeme i tlačit… :lol: :lol:jdu dělat rybičkovou pomazánku..

spolu tlačit :lol: :lol: …seš prdlouš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
23.8.10 15:30

Jaňul plašim, protože můj je v nervech, jak to budeme dělat. Jelikož nejsem z Prahy, a mám blbé spojení tam, tak mě musí vzíát autem a každý týden si brát dovolenou nemůže, protože ředitel řve, takže proto se ptám a nervuje mě to, protože pak je nervní on, že na něj ječí a to je něco pro mě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
23.8.10 15:31
JaňulkaX píše:
Šema píše:
Jaňul na tom Karláku to beží ten odběr jak na páse, a těhu maji přednost, tak tam snad nebudeme dlouho.. a ty půjdeš první tak mě řekneš, kolik tě toho sestra brala :lol: :lol: Takže tam budeš i rodit??Hele třeba spolu budeme i tlačit… :lol: :lol:jdu dělat rybičkovou pomazánku..
spolu tlačit :lol: :lol: …seš prdlouš

No když tlačíš v jednom boxu tak krásně slyším jak tlačí v druhým boxu, což je pěkně na prd, ale když se budeme znát :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
23.8.10 15:31
xŠárka píše:
Holky víte co já fakt nesnáším, když se musí pořád někam běhat po doktorech…to je mi vás úplně líto, že to máte tak rozlítané, bych se zbláznila…já musím pro razítko do průkazky k praktické doktorce a k zubařce…už to odkládám a odkládám, myslím mi sestra zase v pondělí vynadá, že jsem tam ještě nebyla :-(
ale když člověk chodí do práce, jde na krev a sedí tam do 11, tak to se pak těžko vysvětluje :-( a hlavně pro mě je to strašně únavné, to sezení v čekárnách - vyloženě ztráta času. To bych fakt raději seděla v práci…

Prosím tě při prvním těhu jsem to oblítala až ke konci, tedy toho zubaře a obvoďáka, jo a Dr pro mimi… vše naposlední chvíli… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
23.8.10 15:32
xŠárka píše:

No naše dr všechno honí pryč. Na tyhle velký utz, na cukr, na pak utz ve 20týdnu prostě ona to hodně posílá proto mě vadí, když mám jít někam " navíc" prostě. Hodně holek to maji tak že všechno dr dělá u nich, ježošo to bych tak chtěla!!!!!!!! A to mám tenhle screening, pak gyndařka klasika-tu mám jinde než bydlím, zubař ( tam jdu na 5 krát) obvodní, ekg mám jinde než bydlím, takže ono je to dost na palici :nevim: Hold na tohle je super město. Obodní tady sice je ve vecnici jednou týdně, ale .. nemá tady ekg takže je mi stejně k prdu. Takže já vlastně za vším musím dojíždět..

Příspěvek upraven 23.08.10 v 15:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
23.8.10 15:34

No jooo, Dr. pro miminko…to mě ještě ani nenapadlo :-( chjooo…

no nic holky, já si jdu sbalit pět švěstek a mažu domů :mrgreen: dneska konečně padla! jupíííí

doma na vás ještě mrknu,jestli mě můj drahý pustí na můj počítač :pocitac:

Ahoooooj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
23.8.10 15:34

Jo holky, tak to vám nezávidím, já naštěstí mám vše u jedné Dr. jen kvůli testy na cukrovku jsem měla jinde, jinak všechno u té mé…to je docela paráda… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
23.8.10 15:35
Šema píše:
Jaňul plašim, protože můj je v nervech, jak to budeme dělat. Jelikož nejsem z Prahy, a mám blbé spojení tam, tak mě musí vzíát autem a každý týden si brát dovolenou nemůže, protože ředitel řve, takže proto se ptám a nervuje mě to, protože pak je nervní on, že na něj ječí a to je něco pro mě..

chápu, to je blbý, ale podle toho, co řikáš, tak ti dá zřejmě žádanku tvoje dr. , nicméně na krev a UTZ budeš muset v jiné dny :think: nebo jestli by to šlo nějak zařídit jinak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
23.8.10 15:35
Ivušáček píše:
Jo holky, tak to vám nezávidím, já naštěstí mám vše u jedné Dr. jen kvůli testy na cukrovku jsem měla jinde, jinak všechno u té mé…to je docela paráda… :lol:

ivušáčku fakt ti to závidim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
23.8.10 15:36
JaňulkaX píše:
Šema píše:
Jaňul plašim, protože můj je v nervech, jak to budeme dělat. Jelikož nejsem z Prahy, a mám blbé spojení tam, tak mě musí vzíát autem a každý týden si brát dovolenou nemůže, protože ředitel řve, takže proto se ptám a nervuje mě to, protože pak je nervní on, že na něj ječí a to je něco pro mě..
chápu, to je blbý, ale podle toho, co řikáš, tak ti dá zřejmě žádanku tvoje dr. , nicméně na krev a UTZ budeš muset v jiné dny :think: nebo jestli by to šlo nějak zařídit jinak :nevim:

Právě nedá a třeba Ivušáček to má v jeden den krev+ utz, takže proto se ptám a pro mě je to fakt dost složitý, tak už víš proč plaším??? :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
23.8.10 15:40

šemi, to mě mrzí, že to máš takhle… :-(
moje doktorka mi nabídla, že by ten screening mohla udělat i u ní, jako že bych nikam nemusela.
Ale pro mě to není takovej rozdíl jít k Apolináři nebo k ní. A taky myslim, že u Apolináře maj docela kvalitní UTZ. tak aspon neco :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
23.8.10 15:50
xŠárka píše:
Jaňulka - já to moc dobře znám, kofola mi teda moc nejede, ale Cocacola jooo…a vážně to pomáhá. Dočetla jsem se to na webu babyonline a opravdu to funguje. Teď už mi tak nevolno nebývá, spíš jsem utahaná, ale když jsem mívala žaludek na vodě, tak to cola rozhodně hned napravila, strašně mi to udělalo dobře…

:) to jsem ráda, že mám spojence :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
23.8.10 15:53

Jaňul no je to mazec, já bych musela busem od nás asi 45minut, pak dalších 20minut metrem a pak ještě jakou dálku pěšky copak to by člověk nějak dal,ale ještě mít Davídka, a to víš, ten jak vidí dr tak ječí, takže neumim si představit, kdyby mě dr vyšetřoval, nebo jen ten utz co by následovalo, hlavně jak na mě někdo šáhne tak se bojí, tkaže… jo a beruško, musíme se tam obejdnat přesně 14+0 teda jestli tam chceš rodit,takže pro mě opět cesta do práglu.. no, zeptám se, jestli by to nešlo toho 17 prostě to nějak ukecám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí