Poradna duly
Jana Čurdová
taky vám všem přeju dobrou noc! A zítra ať dopadnou dobře kontroly. Myslím, že každý den některá z nás jde:-) To je dobře, ýe je vše OK. Já jdu příští úterý, tak už aby to tu blo:-)))
smichi, dobrou noc a pozdravuj mimísky
![]()
Kyblíčku a kde všude jste byli?
dneska mě celej den pobolívaj vaječníky (oba najednou) - myslíte, že to je OK? ![]()
tak já jdu vlastně v pondělí na krev a zaplatit ten screening. a pak 8.9 ke svému dr.na tu první velkou prohlídku a dostanu konečně těhu knížku!
teda doufám že bude vše v pořádku! ![]()
a hned pak na ten utz screening 13.9. a pak v tom týdnu budou výsledky.no to bude nekonečné čekání!! ![]()
byli jsme na pražským hrade na karlově ostě prošli jsme bránou v těch chrámech jsme nakoukli protže chtěli do kostela 70kč vstup takže tak nák všude něco:-)já jdu na kontrolu ve čtvrtek už se nemužu dočkat
ahoj holciny..docetla jsem uff..dneska bylv praci zahul…zitra valim zase na 12h..chjo.sand nepadnu..jeste to v praci nikdo nevi…citam ze to oznamim tak ve 4 měsíci..16tt.nejak se mi do toho nechce..no.jinak me silenen rostou prsa..megaairbagy..neni mozna..tiha..jak jsem sla z prace tak me stihla bourka..fakt super..jsem s pupikem bezela,takovy kus..gate mi padaly..do toho hromy blesky..chudak mimi..a ja pak dychala jak sentinel..
kondicka nikde..a to pred otehotnenim chodila kazdy den behat..a jak jedla zdrave a do toho otehotnela..nic,jdu spat,zitra me ceka to same..tak papa zlaticka ![]()
Jdu vás jen narychlo pozdravit ![]()
Právě jsem snědla druhou várku zeleninového salátku, měla jsem na něj strašnou chuť a Ivušáčku, když jsem si ho dala posledně u kamarádky, tak jsem se pak solidně po… však víš co…třeba se inspiruješ ![]()
Jinak mi zabírají švestičky a kdž jsem třeba dva dny nemohla na záchod, tak jsem si koupila hruškový džus, nebo i jiný džus a ono mě to slušně protáhlo…ale je fakt, že kamarádka an zácpu trpí i normálně a teď co je těhotná, tak nemůže jít třeba i týden a nezabírá skoro nic
Teď zkouší nějakou „tibetskou houbu“ to se dává do kyšky nebo do něčeho takového…brrrrrr a pak se to vypije myslím…
Tu vlákninu, co jsi psala máme doma a mně to teda nezabralo, s nechutí jsem vypila jednu a nic…Ale já mám strašný odpor ke všemu, co se takto musí nasilu vypít nebo sníst…mně se chce okamžitě zvracet, i když to bylo bez chuti…jak voda…
Tak slyšel někdo ten řev ??? Náš malej měl právě hodinovej záchvat vzteku, a řevu, tak je konečně klid, dýchám z hluboka, pak půjdu do vany a spát, dobrou berušky
![]()
tak já zatím na záchod jud tak nák normálně ale holky já po porodu 4 měsíce myslela že umřu musela jsem se cpát laktulozou a já nevím čím prostě to nešlo myslela jsem že vytlačím i duši a prostě nic bylo otřesný a pak jak říká šárka koupila jsem si jablčnej džus uplně obyčejnej albertovskej jen protže jže jsem na něj měla chut a nejdnou mi ot začlo pomáhat a stačila jedna sklenička deně a šlo to takže usper jen doufám že ted to nebude to stejný už jsem chtěl jít aji k doktorvi byl to utrpení třeba týden i víc nic a já málem pukla
Šema píše:
Tak slyšel někdo ten řev ??? Náš malej měl právě hodinovej záchvat vzteku, a řevu, tak je konečně klid, dýchám z hluboka, pak půjdu do vany a spát, dobrou berušky![]()
Šemi u vás taky?
u nás byl teda hned po ránu kvůli šatům, který jsem si dovolila vyprat a malá je chtěla na sebe a nedokázala pochopit, že musí uschnout. Prostě to byly šaty s kočičkama a ona je hrozně moc chtěla.
Jsu zvědavá na tu školku, jak to tam půjde. A co tobě půjde Davídek do školky?
dneska mě celej den pobolívaj vaječníky (oba najednou) - myslíte, že to je OK?
Ivet není to jen roztahování dělohy? podbříšek mě taky občas pobolívá
Holky já už se chystám taky do hajan. Ránu jdu na kontrolu, tak určite ani nedospím
Tak mi držte palečky ať je vše v pohodě ![]()
Dobrou a pohlaďte rostoucí pupíčky ![]()
budu držet palečky všechno bude ok taky už se chystám do postele těším se na ni jak malá ![]()
tak já při malém děsně trpěla zácpou hned od počátku.ale já měla s tím problémy totiž celý život a v těhu se to mega zhoršilo.brečela jsem normálně pravidelně na záchodě když jsem 3 týdny nemohla jít a nic mi nepomáhalo.bylo to strašné…ale holky normálně po porodu se mi to samo upravilo že chodím pravidelně.což byl opravdu zázrak a už s tím problémy nemám.naopak spíš mě hned něco pěkně prožene tak jsem ale za to moc ráda.
však dneska jsem se popo z toho včerejšího obídku ![]()
jinak ten řev jooo..to známe.my už to naštěstí tak moc nemáme..opravdu už z toho vyrostl z těch dlouhých záchvatů ale taky stály fakt za to.a kvuli každé prkotině.ale i ted to zkouší když si prostě nedá říct a začne békat na celý barák ![]()
Ahojky holky, tak jsem vás konečně dočetla. Fakt sem přes den skoro nestíhám chodit
Dneska máme blbej den, vstával v šest a teďka pořád pláče a nespí, lítám tam každou chvílí. Buď jsou to zuby, nebo ho bolí bříško. Na to teda vůbec netrpí, ale dneska nějak divně prděl a celej den pobrekává, vzteká se, je divnej. Achjo, chuděra malej. Ještě dostal odpo taky hysterickej záchvat, kterej trval asi půl hodiny
Jednu chvíli je v pohodě, za chvíli bez důvodu pláče…
Jinak tabulku se snažím aktualizovat, tak snad jsem na nic a nikoho nezapomněla. Tak jsem dočetla a můžu jít spát
To je zase večer. Asi nemá cenu na nic koukat, půjdu si lehnout a kdyžtak si ho vezmu do postele, jestli bude zase brečet… Tak snad se sem dostanu zítra…
Jo co se výměny oblečení a pomoci týče, taky se ráda přidám. A pokud bude sraz v Praze, budu tam
Aby ne, když tu bydlím. A sice jsem se v Praze narodila a žiju tu celej život, ale stejnak se tu nevyznám
A nerada jezdím v Pze autem, protože pak není kde zaparkovat. A ty zácpy… Kamkoliv mimo Prahu jezdím autem moc ráda, ale Pha jako taková není na moje nervy. Do práce jsem jeden čas jezdila autem, ale ty zácpy mně to znechutily… Jinak jsem ale vcelku vášnivej řidič
Akorát máme starý auto, který je věčně rozbitý, tak teďka čekáme, jestli manželovi v práci přidaj, abychom si vzali na splátky nový… No uvidíme, pokud jo, tak bychom snad tak na jaře nebo příští léto mohli něco pořídit. Už máme i vybranej model ![]()