♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9306
24.8.10 13:36

U nás už to vědí všichni. Nikdo mi teda neřekl, že mám břicho, nebo větši prsa ( to se totiž v těch mojich 450 ztratí ! )..

Příspěvek upraven 24.08.10 v 13:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
24.8.10 13:36

jess, ještě jste to nikomu neřekli? já bych to nevydržela, máma to ví od prvního dne, kdy mi vyšly //.

když jsem zjistila, že jsem těhotná s malou, tak jsem jí ubulená zavolala a pamatuju si, že mě sprdla, proč jí volám, když vim, že se kouká na prima vařečku :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
24.8.10 13:38

ivet :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
24.8.10 13:39
Šema píše:
ivet :lol: :lol: :lol:

no jo, pak jsem jí řekla, co jde a hned bulela taky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
24.8.10 13:55

Holky dumám nad tím, jak jde tahle místnost zamknout.. :think: Teda jestli.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3219
24.8.10 14:17

ivet to je krásný :-) No u nás z toho právě moc radosti nebude se obávám :roll: myslím, že si vyslechnu něco na způsob, že jsem pitomá a že jsem měla ještě min 2 roky počkat :-x A přítel chtěl,abychom s tím počkali, až budem mít za sebou 1. trimestr, pro jistotu … tak jsem slíbila, že počkám na výsledky toho 1. screeningu. Na ten jdu 17.9., takže ještě skoro měsíc to nemůžu nikomu říct. No už aby to bylo za náma. Stejně se obávám, že se to provalí dřív :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
24.8.10 14:18

holky tak mě u malé řekli že mám taky 0+teda koukám kolik nás tu je :-) jsem si trochu schrupla avysvitlo sluníčko musíme čekat na nákýho chlapa pojičtovík neboco to se mi teda nechce a pak vyrazíme ven.Jinak u nás to taky věděli hnedka všichn jsem děsná drbna a nic neutajím tatka mi říkal že budu nejhorší slepica z přibic že su jak kelišová ze slunce sena jen ta píštalka mi chybí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
24.8.10 14:20

Jess taky jdu na to 17.9 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
24.8.10 14:20
kyblicek píše:
holky tak mě u malé řekli že mám taky 0+teda koukám kolik nás tu je :-) jsem si trochu schrupla avysvitlo sluníčko musíme čekat na nákýho chlapa pojičtovík neboco to se mi teda nechce a pak vyrazíme ven.Jinak u nás to taky věděli hnedka všichn jsem děsná drbna a nic neutajím tatka mi říkal že budu nejhorší slepica z přibic že su jak kelišová ze slunce sena jen ta píštalka mi chybí :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
24.8.10 14:22
Šema píše:
kyblicek píše:
holky tak mě u malé řekli že mám taky 0+teda koukám kolik nás tu je :-) jsem si trochu schrupla avysvitlo sluníčko musíme čekat na nákýho chlapa pojičtovík neboco to se mi teda nechce a pak vyrazíme ven.Jinak u nás to taky věděli hnedka všichn jsem děsná drbna a nic neutajím tatka mi říkal že budu nejhorší slepica z přibic že su jak kelišová ze slunce sena jen ta píštalka mi chybí :mrgreen:
:mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: co neví prej se dozví odemě takže tak :mrgreen: :mrgreen: a manželov jsem koupila triko k narozkám takoví krásný a byla jsem kupovat s malou a říkám jí musíme to tatkovi zaplatit a přijedem dom a manžel říká tak co jste koupili a malá tiko jako triko jsem myslela že padnu a manžel říká nojo celá máma :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3219
24.8.10 14:26
kyblicek píše: :mrgreen: :mrgreen: co neví prej se dozví odemě takže tak :mrgreen: :mrgreen: a manželov jsem koupila triko k narozkám takoví krásný a byla jsem kupovat s malou a říkám jí musíme to tatkovi zaplatit a přijedem dom a manžel říká tak co jste koupili a malá tiko jako triko jsem myslela že padnu a manžel říká nojo celá máma :mrgreen: :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: kdyby to bylo jen na mě, tak já bych to řekla, já jsem taky děsně ukecaná :roll: :-D ale tak slíbila jsem, že to vydržim, tak se snažim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
24.8.10 14:27
kyblicek píše:
já jak jsem byla u milosrdných ak jsem tam došla jestli mě vemou a nic mi nedala jen takovou knižečku o te porodnici a e mě vemou že mám normálně přijít tam totiž vemou vždycky ikdyž je plno daj tě třeba jinam na pokoj ale chci jít ted jinam tak se tam musím jít optat

jee kyblicku já rodila taky u milosrdných. ty si nebyla spokojená? já teda maximálně. a kam chceš jít teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3219
24.8.10 14:28
Šema píše:
Jess taky jdu na to 17.9 :wink:

tak to je super, to máme stejně jako posledně :-) třeba budem mít nakonec i stejnej termín porodu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
24.8.10 14:32

holky tak já mám taky 0+ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
24.8.10 14:36

Tak už mě napadá, jestli to neříkaj každý, že má 0+ :mrgreen: :mrgreen: