Poradna duly
Jana Čurdová
Šema píše:
Holky dumám nad tím, jak jde tahle místnost zamknout..Teda jestli..
u rozjetý už to nejde, musely bychom založit novou a tu hned zamknout........ ![]()
![]()
taky mám 0 ale Rh negativní…
jinak vás dneska všechny zdravím ![]()
víte co mně se děje? extrémně mi začaly růst nehty, nestíhám je vůbec stříhat ![]()
Šema píše:
Tak jedině se přesunout jinam no..Udělat novou a zamknout
já bych byla klidně pro…byla bych radši, kdybychom se mohly zamknout ![]()
Ahoooj holky. Tak jsem konečně dorazila domů z kontroly. Mám krásnou fotečku a na UTZ mi mimi mávalo, lítalo tam jak blázen…musela jsem se smát. Dostala jsem těhu průkaku a pár dárečků.
V pátek jsem objednaná do Gennetu v Liberci na 1.screening…ale musela jsem si o to sama říct, normálně tam prý Mudr. neposílá když je těhu fyziologické. Ale je to zadara, tak proč toho nevyužít ![]()
Holky, zkusím sem nahrát fotečku, mám to na flashce.
LaChica: Tak to mě tam leží obráceně, hlavu má vlevo ![]()
Jinak holky mám v kanceláři takovej stres a horko, že opět lituju to malé…
Choli neboj, ono ví že ho miluješ ![]()
**
Lachica** krásná fotečka, já chci taky takovou krásnou už!!!
![]()
Hm a začala mě bolet hlava, PARÁDA
Choli jéé, taky krásná fotečka, mě tohle vždycky tak dostane, takový cukřičci na tom utz, jetitiiii. Nechceš si taky udělat metřík? ![]()
Choli ty asi nevidíš ty naše. Tak tady na tý stránce nahoře dej zobrazit podpisy a budou se ti ukazovat. Akdžy budeš nějaký chtít tak na něj klikneš, a ono tě to hodí na stránku kde si vybereš metřík, postavičku a zadáš poslední ms. Ono ti to vyhodí bbcode ten zkopíruješ, dáš tady v nastavení do podpis a máš to ![]()
krásný obrázky fakt super doufám že už takybude takhle vidět ten muj drobek ve četrtek a jsem zvědavá v klikátým týdnu teda jsem jestli to je fakt pravda podle toho metříku ![]()
LaChica píše:
Tak snad se to povede
gratuluju ke kontrole - fotečka je nádherná
![]()