Poradna duly
Jana Čurdová
ja skupinu nasla…nahore pres skupiny-uzavrene skupiny-uplne dole, posledni…ale nemam pristup ![]()
Tak holky tady uplně dole je naše stránka, když se tam chcete dostat, musíte požádat Ivet o přijetí do skupiny. Snad se tam sejdeme všichni https://www.emimino.cz/skupiny/
Koty píše:
Já jsem asi úplně blbá..jak mám o to přijetí zažádat?
najed si na tu skupinu jako ze chces vstoupit a najede ti formular ke schvaleni vstupu, taky cekam na schvaleni
holky, schválila jsem vás, mělo by vám to už jít. A omlouvám se, že jsem pozvánku neposlala ![]()
Ahoj Ivetz napsala jsem ti taky žádost o schválení do skupiny. Jste šílené člověk si jenom zdřímne a pak nestíhám dočítat. ![]()
Všichni březnátka, máme uzavřenou naší novou stránku, tady je odkaz, tak písnete. https://www.emimino.cz/skupiny/ jsme uplně dole.
snad se sejdeme brzo všechny. a ty co se chtějí přidat, klidně můžou, hodně štěstíčka všem!
![]()
Holky, vy jste založily něco uzavřeného? Já to tu občas prošvihnu, omlouvám se, ale mám moc práce a nestíhám bohužel vše číst ![]()
choli: ano..najed na skupiny a dej uzavřené skupiny a tam to najdeš dole.březnátka 2011 ![]()
Díky, zkusím to ![]()
Jinak moc prosím, mám velmi debilní dotaz. Těhotenská kalkulačka i doktor mi počítá, že dnes jsem v 9 týdnu a 0 dní. Je to takové to 9tt+0? A ve skutečnosti je to tedy 10. týden? Já jsem z toho úplně zmatená
Jde mi o to, že si takto neumím vypočítat datum, kdy budu mít 14+0, kdy se registruje do porodnice. Jsem z toho opravdu zpitomělá, budu ráda za každou radu ![]()
Choli, jestliže jsi dneska 9+0, tak počítám, že budeš 14+0 přesně za 5 neděl, tedy 29. září, ale ať to raději ještě spočítá někdo jiný. ![]()
Děkuju, tak mi to včera říkala i Šema
Ale stejně tomu nerozumím, že když je 9+0, tak že jsem vlastně v 10. týdnu - matika není už asi mou silnou stránkou ![]()
tak 9+0 je konec devateho tydne a 9+1 uz je zacatek desateho tydne,tak to aspon vnimam ja ![]()
Díky, takto to chápu už mnohem víc
Jsem proti vám přitroublá ![]()
Ahoj holky, tak jsem se dnes ráno vrátia z dovolenky, bylo super, jen teda mne prekvapila ta zima, jaka u nas je, preci jenom z 35 stupnu to bylpro mne trosicku šok,ale uz se tesim na podzim a na to,jak nam povyrostou briska. Chtela bych poprosit o prodani do uzavrene skupiny, je to mozne touto cestou? Nestiham precist vsechny prispevky za uplynulych 14 dnu, jen doufam, ze jste vsechny zdrave a miminka krasne rostou. Ve ctvrtek jdu na screening, tak doufam, ze vse dobre dopadne, trosicku mam z toho strach,ale i obavy k tehu patri. Tak se mi tu mejte krasne, zase se ozvu a piste, at mam co cist:-D