Poradna duly
Jana Čurdová
Holky děkuji ![]()
No dnes mi délka těhu dle UTZ vychází o 3 dny víc než podle MS…ale říkal, že to měření je dost citlivé a tak se to může o pár dnů lišit. Stále se proto řídíme dle termínu MS.
Holky fakt to bylo pěkný, nekecám, zamávalo mi ručičkou
Taky jsem mu říkala, že v pátek letíme na dovču, tak mi jen řekl, že mám mít připojištění pro těhotné. Jinak nemám mít z ničeho obavy, naopak, že mořská voda dělá na těhu moc dobře.
ahoj holky,mate vsechny moc krasne fotecky mimisek,me to ceka az pristi tyden,jedu na to do Brna.
Ted zkousim metrik jestli se mi to podarilo.
tak nepodarilo,nechapu to ,ja ho vidim v mem profilu ale tady ne,to je divne
taky si ještě musíme udělat cestovní pojištění a ani jsem nevěděla, že pro těhotný je něco navíc - díky za info ![]()
Lidi já nevím, jak udělat ten metřík
Mám toto už dávno založené http://www.pregnology.com/…/30/2011.png , ale nedaří se mi to nahrát jako ten podpis, aby byl obrázek vidět ![]()
Taky mám strach, že na kontrolu mě pozval až 21.9. a do té doby nejdu na žádný screening jako vy, ani krev mi zatím nebral ![]()
Cholísku napiš mi heslo pak si ho změníš já ti to udělám ju?Jestli teda chceš
choli, on ten screening není všude automatickej. já si o to musela říct a platila jsem za to 500 kč.
Jinak krev by ti ale vzít měl ![]()
Já jsem si o ten screening taky řekla sama, jinak by mi to nenabídl. Ještě, že jsem od vás věděla, že něco takového je…holky ještě, že vás mám
![]()
holky, nejsem si jistá, ale myslim, že mi ta sestra říkala, že kdyby bylo něco blbě, že by volali. Tak se dycky leknu, když mi někdo volá.
Ale zítra mám mít výsledky a nikdo nevolal, tak snad to bude ok ![]()
Ahoj holky,
tak jsem se vrátila z docela dlouhé procházky se psem (polovinu jsem proseděla na lavičce a telefonovala se ségrou:-)). Vždycky pak jdu s obavou na záchod, jestli je vše OK. Naštěstí žádná krev ![]()
Tak doufám, že mě nevyloučíte, když nemám krevní skupinu 0. Mám A1+, což by měla být jedna z nejčastějších skupin… Ale v naší skupině se nezdá:-)))
Zamčení diskuze - také si myslím, že musíme založit novou. Ale když dáme do popisu skupiny, že přijímáme maminky s termínem porodu v březnu 2011, tak to nebude nijak separující. Do října 2010 se pak taky hlásily maminky i ve vyšším stupni těhotenství…
Fotky super, už se taky těším. Musím ještě týden vydržet, ale zase bude miminko o to větší:-)
Prohrabování miminkovskýi hadříky mě čeká už zanedlouho, protože tcháni se chystají navštívit moje rodiče a ti jim přibalí tři pytlíky s miminkovským oblečením. Naši totiž jezdí do |Liberce jen jednou za rok a letos tu už byli:-) My za nimi sice jezdíme častěji, ale jak nemáme auto, tak do vlaku toho moc nevejde…
Káji, jaké auto máte vytipované? My taky budeme muset nějaké koupit, až bude mimi, tak se třeba necháme inspirovat… Ale budeme kupovat spíš nějaké starší…
Janco mě čeká teď procházka s klukem, teda až se probere, usnul v půl3, tak to bude možná v 6.
Holky tak to klidně některá založte, páč já sem blb a neumím tpo!!!!!
![]()