♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9429
24.8.10 16:40

šema: no a já právě ale šla pomalu v klidu ,ale nebo sem seděla u pc a začlo mi hučet v uších a tma…může to být prý nízký tlak ale to by bylo vážně zajímavé..protože já při malém trpěla na vyšší tlak a ležela kvuli tomu v nemocnici.a zvýšený mi zůstal i po porodu.ale ted mi ho měřila a měla jsem krásně 120/70.ale člověk nikdy neví že..třeba bude ted fakt pro změnu nižší at se nenudím :-D :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
24.8.10 16:41

šema: no jasné…buh ví jak bude. ale já fusak určitě kupovat nebudu to až na příští zimu..popřípadě určo použiju ten starý na tu chvílinku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
24.8.10 16:41

Mcat na začátku těhu se prý snižuje.. a ke konci zvyšuje. Já to mám hlavně psychicky, mám syndrom pláště :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
24.8.10 16:43

fusak mám po malý, takže to mě netrápí. navíc je černej, takže univerzal :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
24.8.10 16:45

Ivet já mám khaki :-P

Holky jak jsem říkala o tý kombinézce, že mám slabší tak to je typ jako takhle http://www.mimibazar.cz/foto.php?… prostě nic silnýho, a když jsem ho dala do fusaku, tak paráda. Záleží jak bude no. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
24.8.10 16:56

ta kombinézka je zlatá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
24.8.10 17:00

:srdce: Holky stejně je to mazec, za chvilku si budeme psát, která cití pohyby, a která co čekáme, a kdo kde co nakoupil a tak, to je super.

Jinak Ivet založila tu uzavřenou skupinu tak pak hodíme odkaz a pošlete jí žádost a ona vás přidá do skupiny :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
24.8.10 17:12

Ahoj holky, tak se už hlásím :mavam: Byla sem mimo a včera sem byla u tý zubařky a 9.9. tam musím opět :cert: jinak sem nedočítala, nějak nestíhám… ale koukám, že chcete udělat tu uzavřenou skupinu… to je super. Doufám, že se máte všichni dobře a těm co byli na kontrolách gratuluji k dobrým zprávičkám, doufám, že máte všichni mimísky v pořádku… mě už se to taky konečně krátí a jdu v pondělí a moc se těším :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
24.8.10 17:15

Spisule ahoooooooj!!! Tak u zubaře, no aspon to máš pro jednou za sebou. co ti dělala? Mě to čeká taky.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
24.8.10 17:18

Ahojky holky, vy jste takový ukecandy. Já vás fakt vůbec nestíhám :cry: No tak teďka jsem vás dočetla, a za chvíli abych zase šla pryč.

Fotečky máte moc krásný, já už jdu za týden, už zase skoro stříhám metr, fakt je to čekání nekonečný. Já teda budu platit za screening 1100 Kč. Fakt je to všude jiný.

Co se týče krevní skupiny, úspěšně jsem ji zapomněla. No myslím, že jsem B+, ale ruku do ohně bych za to nedala. No každopádně je to buď A nebo B :lol: Ale řekla bych, že spíš B :lol: Takže se nemůžu přidat k většině.

Auto máme vybraný Nissan Qashqai, ale musíme ještě počkat, jak se to vyvrbí s penězma. uvidíme tak na jaře. Teďka máme starej Renault Mégane a fakt už je úplně v řiti. každou chvíli na něm něco odejde, fakt jsme koupili nejhorší auto na světě :-( Po týhle zkušenosti už v životě nechcem auto z bazaru.

A Koty je snad v pořádku, snad jen včera neměla čas… ICQ mám 149779931. Nestíhám si vás teďka přidat, tak si kdyžtak přidejte vy mě, jestli chcete. Zase letím, svačinka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
24.8.10 17:20

No jinak uzavřenou skupinu uvítám :kytka: A co se fusaku týče, mám Emitex po Vojtovi, počítám, že v březnu už ho Vojta nebude potřebovat, tak ho dostane mimi. Stejnak nechce bejt v kočárku už ani teď, natož za x měsíců. A kombinézku koupím nějakou tu chlupatou, vyloženě zimní kupovat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
24.8.10 17:26

Holky pošle vám Ivet pozvánku do té nové skupiny, tak jukněte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
24.8.10 17:27

Šemi: no tahala mi nerv… kousek vzala, ale ta vložka co mi dala mi to málo umrtvila… :cert: sem se málem po… :evil: tak mi dala jinou a pak to udělá znova…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
24.8.10 17:27

Tu uzavřenou skupinu taky vítám. I já mám fusak pomalém, tak si taky jen dokoupím něco takové, jak je tady ta kombinéza. je úchvatná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
24.8.10 17:28

https://www.emimino.cz/…se/breznatka-☼-48439/ holky zkuste tam něco napsat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie