Poradna duly
Jana Čurdová
Tak jsem volala na gyndu a sestra říkala, že ty zvýšený leukocyty nevadí. A konečně jsem zjistila jakou mám krevní skupinu, v 25ti ![]()
To jo ale když se ti nedej bože něco stane tak ty musíš dostat jen tu svojí, ale ty můžeš dávat komukoliv. Teda myslim.. No snad budu mít taky teĎ + ![]()
My máme v rodině všichni O rh +, to jsem teda taky zjistila až dneska ![]()
Šema píše:
Jess jakou máš skupinu? Já mám 0rh + teda doufám, že +.
mám taky 0+, můžeme si darovat ![]()
Já mám taky 0+
Mamka mi to naštěstí řekla už kdysi ![]()
Jinak holky, mně není tedy vůbec zle - ty nevolnosti, mívala jsem takové škytání, ale to je spíš z brzkého vstávání do práce. Akorát co mě trápí je zácpa a to, že mám každý den takový divný tlak pod pravými dolními žebry
Podezírám, že je to od zad ![]()
Jéé tak jsme tady koukám nulky
Můj má AB myslim a David má A.
Kurna já si nezvala listovku, lalalalaaaaaaaaaaaa ta hlavaaaaaaaaaaaaaaa
Choli tak na zacpu někdy trpím taky,mě pomáhá džus.. Ale já to mám hlavně od toho, že se pořád cpu banánama.. a ty mě zastavujou
No, to já myslela tím škytáním
Já už to teď moc nemám, už je to lepší. Dítě je opravdu miláček (krom tedy těch žeber, to je strašně nepříjemný
, úplně se divím, je tak zlaté a přijde do takové situace ![]()
Cholísku neboj, hele všechno bude dobrý. Ono to nakonec nebude tak horký uvidíš, a jak jsem psala, všechno co se má stát se stane,takže to miminko mělo přijit teď. A co tvůj na to?
Choli píše:
No, to já myslela tím škytánímJá už to teď moc nemám, už je to lepší. Dítě je opravdu miláček (krom tedy těch žeber, to je strašně nepříjemný
, úplně se divím, je tak zlaté a přijde do takové situace
asi vi, že je maminka smutná a trápí se, tak jí nechce zlobit. Vybere si to až se narodí
![]()
tak koukám, že 0 + není vůbec tak vzácná, když to máme všechny ![]()
to mě je blbě každej den
sice nezvracim, ale teda taky to stojí za to
snad se to časem srovná. do toho ta moje pleť a vlasy. No hrůza
zítra jdu ke kadřenici, tak snad něco vymyslí, abych nevypadala tak žalostně. No a jinak už to asi moc dlouho neutajím, začaly se mi zvětšovat prsa a mamka už dneska rejpala, že vypadám jako bych si nechala udělat plastiku, tak jsem to zakecala, ale teda nevim, na kolik my to uvěřila
![]()