♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3142
24.8.10 07:24

Dobré ráno, tak dnes jsem tu kupodivu první :dance:

Holky, všem na kontrolách držím palečky, pak napište, jak jste dopadly :-) a Ivušáčkovi držím palec na zkoušku - já mám taky zemědělku, ale jen střední :mrgreen:

A co Koty? Je všechno v pořádku? Snad si tě nenechali zase v nemocnici? :-?

Jinak to cvičení, jak se ptala myslím Janča - to je takový těhotenský kurz, kam se chodí asi 6× za těhotenství a je tam cvičení pro těhotné a spousta chytrých rad o průběhu těhotenství, o porodu, o šestinedělí a tak … no pro prvorodičky určitě užitečné :-)Kamarádka chodila a u porodu si to nemohla vynachválit, jak jí to pomohlo…různé techniky dýchání a úlevové polohy …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
24.8.10 08:07

Dobré ráno,

Ivi, tak at zkouška je za 1.
Já jsem na Koty taky myslela, tak snad je fakt vše v pořádku.

No holky já jdu s malou zase k doktorce. už se vše lepšilo a zase má od včera horečku, tak doktorka říkala, ať přijdem. Tak jsu zvědavá.

Tady teď pěkně prší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
24.8.10 08:20

Dobré ránko :hug:

Na kontrolách držíme palečky!!!!!!!!!!!!!! :kytka:

Janni držíme vám hrozně moc palečky ať je berušce brzo dobře. Asi jí bude dělat ten test na CRP vid?

Holky ten kluk mi tak piluje nervy že to ani neni snad možný. Teď se půl hodiny poblíká sám, řve u toho, samo, že má všechno opačně a když mu chci pomoct, tak ještě přidá a řve jak tur, takže jsem se rozhodla, že ať se dlěá co chce, já jdu vařit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
24.8.10 08:44

dobré ránko taky všem držím palečky.Chuděra malá snad to bude dobré zachvilu.
já jse teprv stávala a malá ještě chrápe to uplne koukám.Muž šel k zubařce tak snad zpět doveze náký buchyt nebo koblížek na ten mám děsnou chut.dneska budeme doma prší děsně v noci taková bouřka to byla rana že aji ze spaní mě o probralo jak sem se šíleně lekla nemám ráda bouřky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1587
24.8.10 08:59

Šema: A dá se už přihlásit do porodnice? Mně doktor říkal, že až od 14tt. Strašně ráda bych právě k Apolinářovi, ale vím, jaký je tam nával :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
24.8.10 09:01

Dobré ráno,
na kontrolách držím palce :srdce:

Malá ještě spí, tak mám ještě chvíli klid, až se vzbudí, musim uklízet - dneska vyluxovat a vytřít celej byt :poblion:

V noci jsem se chtěla otočit na druhej bok a tak hrozně mi křuplo v břiše, že jsem se bála, že se něco stalo :-(

co dneska vaříte? zase nemám nápad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
24.8.10 09:09

tak manžel dojel s malou pryč tak tu budu mít klid ale musím jí vyklidit skřín a taky bych měla ulízet a vytírat a nechce se mi.Já dneska brambory a maso a ktomu mám zavařenej okurek ten salátovej nevím jak to zdenkova mamka děla ale je to neco vybornýho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
24.8.10 09:21

Holky u nás prší a prší, je černo, tak se mi chce strašně spát :-( chjooo, nejradši bych šupla do pelíšku pod peřinku…to ranní vstávání do práce mě fat ničí :-(

Dneska ale prchám z práce už po 11. hodině, jdu do města pro prstýnky - se 14.-ti denním zpožděním jsou konečně hotové a pak na to cvičení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
24.8.10 09:34

jsme zpátky, to zase bylo divadlo u doktorky. malá řvala jak tur, no prý z toho vyroste. tak jak jsem řešila na začátku jestli je to angína nebo střevní viroza. tak to nejspíš měla oboje :-) dívala se jí do krku, tak ten je prý krásný. antibiotika, ale máme dobrat. když jsem doktorce říkala o těch průjmech a zase teplotách,tak říkala, že ty virozy opravdu hodně řádí a že to chytla k tomu. takže máme ještě dávat enterol a udělala jí výtěr do prciny. říkala, že do konce týdne už by to mělo být dobrý a kdyby výsledky dopadly špatně, tak že mi zavolají.

Šemi s tím oblíkáním to je u malé tragedie a to má jít do školky. je líná se to naučit.

já dneska vařím lečo, mám na něho hroznou chuť a palačinky budou k večeři :-)

Šári, jaký prstýnky máte? z bílýho zlata?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
24.8.10 09:39

ty jo, angína a k tomu viroza - to je síla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3219
24.8.10 09:59

ahoj holky, tak jsem si jela pro výsledky krve. Všechno ok, akorát mám zvýšený leukocyty, nemáte s tím někdo zkušenost? Mám 12,7 a píšou, že ok je 4-10 … :nevim: Byly to ty první krevní testy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
24.8.10 10:04
janna24 píše:Šári, jaký prstýnky máte? z bílýho zlata?

Jojo, z bílého zlata, já mám se zirkonama a přítel bez…dostali jsem 4 tis slevu :mrgreen: 8-o
Poprvé proto, že jsem řekla, že je to drahé, tak se pán ptal, kolik bych sipředstavovala, tak jsem řekla, kolik jsem ochotná dát…no tak že jo :mrgreen: a teď další 2 tis asi proto, že měl teda fakt zpoždění o 14 dní…ale to jsem si o tu slevu ani neřekla :mrgreen: ale bránit se nebudu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
24.8.10 10:07

tak to máte fajn takovou slevu to je paráda.
Jinak teda s těma testama to nevím nikdy jsem to tak neměla
konečně už mám uklízenou skřín a ted tak trochu šontám po bytě a dívám na telku a už jsem si nachviluk sedla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
24.8.10 10:10

jess, to vůbec netušim. A tam ti k tomu nic neřekli? :think:

šárko, to je dobrá sleva :wink:

kyblíčku, ty seš dobrá, že ti to jde od ruky, já se tu ploužim a zatim jsem jenom zapla myčku. blééé stálo mě to všechny síly, abych ne :poblion:

Navíc jsem tu u pc našla rozdělanou čokoládu, co tu manžel večer nechal, dala jsem si jednu kostičku a je mi z toho blbě ještě teď :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3219
24.8.10 10:15

Ivet, neřekli, byla jsem si to vyzvednout přímo v té odběrové laboratoři. Zavolám odpo na gyndu a zeptam se setry, jestli je to problém nebo ne. Mám doktora daleko, tak se mi nechce jezdit zbytečně. Akorát vim, že to může znamenat nějakej zánět, nebo tak něco, ale netšim, o kolik by to muselo být zvýšený …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí