Poradna duly
Jana Čurdová
no odruky moc ne nechce semi vubec dal ale v lince už jsem měla takovej binec všechno poházený protže manžel dělal špajzku tak konečně jsem to mohla předělat tam nanosit si sem zavařenny abych furt nemusela běhat dolu furt ak nák ještě doděláváme baráček sem tak něco kdyby tu byla malá tak to zase neudělám protže by mě všechno rosypala ale vysávat a utírat prach se mi nechce ted jdu oloupat brambory.no čokoládu teda taky nemusím už teda od školy děsně jsem se na praxi přežrala čokolády a vlastně zákusku a ted vubec ale nekdy si dám.
ahojky, Ivet, me bylo po snidani taky zle, ale kupodivu mi na to zabralo to tehu lizatko…zaludek uz si lebedi
holky mě už snad 14 dní blbě nebylo nák mě to přestává jako třeba divně po jídle ale pak ot zase přejde jen venku kdžy jsou vedra tak je mi divně ale nic na zvracení ještě jsem ani jednou nezvracela tak je to fajn doufám že to u nepřijde.ted jsem se tak rozčilila na malou že mě zas píchlo v břichu hrozně.tobě ivet to taky uělalo že,
Taky mi už je líp jak dřív, nezvracela jsem asi 4 nebo 5 dní, ale takovej pocit těžka a žaludku na vodě mám furt
No ale fakt se to zlepšuje, což jsem ráda.
V těhu s malou jsem zvracela denně až někdy do 16tt.
Kybli, píchalo mě včera večer a pak v noci ten křupanec, ale dneska je to OK. Pokud můžeš, chvíli se natáhni ![]()
Jessie píše:
Ivet, neřekli, byla jsem si to vyzvednout přímo v té odběrové laboratoři. Zavolám odpo na gyndu a zeptam se setry, jestli je to problém nebo ne. Mám doktora daleko, tak se mi nechce jezdit zbytečně. Akorát vim, že to může znamenat nějakej zánět, nebo tak něco, ale netšim, o kolik by to muselo být zvýšený …
Jessie, mně tu krev brali už asi v pátým týdnu. a myslím, že mi sestřička taky říkala, že mám zvýšený leukocity. ale že to nic neznamená, že to vůbec nevadí. ale určo si zavolej, a pak písni co ti na to doktor řekl. taky jsu zvědavá.
jsem se natáhla chvilku a už je o dobrý vždycky když rychle vstanu nebo zařvu na malou rychle tak mě tam šílen píchne ale nešpiním nic takže je asi všechno v pořádku.jinak přes den mě nepíchá jako tak trochu jen právě když zařvu ale vím že u malé vždycky když jsem měla dostat měsíčky mě bolelo břicho ja kdybych to měla dostat si první tři měsíce pak už ne
Choli musíš se registrovat přesně 14+0. A neboj, oni tě vezmou, musí mít určitý počet na den myslim no tak to chce fakt tam jet prostě na čas. Mě štve že tam musím takhle furt lítat jako blbec..
Holky ta Koty se ještě neozvala, co?? Nemáte někdo na ní kontakt??
Mám strach o ně.
Jinak holky, kdo máte icq, tak tady je moje 551 798 566 kdyby třeba náhodou nešla takhle stránka.
koty ješte nepsala co se teda děje kruci?malá šla spát asi pujdu taky schrupnout
šemi, u apolináře musíš na registraci zajet jo? Já do krče volala, když jsem byla 12+0, paní si mě zapsala a říkala, až budu mít někdy cestu kolem, ať si přijdu pro razítko, tak jsem ráda, že to tak dopadlo a nemusim tam letět hned.
Taky na koty myslim, včera měla kontrolu…
Já na ní mám jen icq, ale tam není ![]()
jo a jinak moje icq 232 557 990
Ivet jj, registrace po tel neni možná
Za Davídka to ještě bylo, a teď musíš osobně, asi pro razítko do průkazky, nebo nevim.. Jdu si tě přidat.
Holky já vím, že jsem třeba hrozná jak tady furt kecám,že nemáme na sebe kontakt, ale tady je fakt vidět, že jak nám na sobě zálěží a třeba nevíme nic o koty tak jsme všichni na trní. Proto chci,aby aspon to icq, nebo třeba skype. Stejně si pak dáme telefony až budeme navzájem hlásit kdo porodil. Já právě takhle chodila na jednu stránku, znám tam hrozně moc holčin a najednou to padlo a nevim o několika vůbec nic :/ a právě naštěstí mám na některé facebook a nebo icq, skype.