♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1505
23.8.10 15:54

Šárko, a co je to za předporodní kurz? myslela jsem, že se chodí později… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1874
23.8.10 15:58

Ahoj holky,
jsem dočítala za víkend a dneska… ufff…
My byli včera s manželem a malou na návštěvě u tchýně v Plzni. Udělali jsme si výlet do ZOO. ZOO tam mají krásný, ale bylo strašný vedro, tak jsem myslela, že zdechnu… Potom jsme šli ještě do OBI pro baterku do auta, dost velký kus jsme šli pěšky, manžel s tchýní nasadili tempo, že jsem jim nemohla stačit, a to jsem vždycky byla zvyklá chodit rychle… :nevim: Jsem si myslela, že má určitě už 80kg, ale mám „jen“ 70… Docela mě to překvapilo…

A dneska jsme byli na KO… Prý všechno vypadá v pořádku… :dance: Miminko má 62mm, podle UTZ mi TP vychází o 6 dní dřív, ale dr. říkal, že když se to neliší o víc jak 7 dní, tak se to počítá podle MS… Akorát mi napsal antibiotika, že mi našli infekci v močových cestách… :-? Ptal se mě, jestli chci napsat rizikový, tak jsem to zatím odmítla, pže jsem na MD… Ale možná si to nechám napsat později…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
23.8.10 16:00

Rébi gratluji k dobré kontrole!Jsem ráda, že jste v pořádku. Nevim jestli teda máš to co já, ale já měla loni v květnu zánět močáku a teda to byla síla :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
23.8.10 16:03

Šemi a jak jsi na tom s řízením auta ty? Já bledě :oops: Když musím do Práglu, tak vyrážíme s přítelem v 6 ráno (on takhle jezdí pořád, když jede později, tak obvykle vyhnije někde v zácpě. Před sedmou jsme v Praze, do 9 se někde poflakuju v parku i s Myšákem, pak oběhneme obchody, popř. jdem k mudr. pak si dáme s přítelem společný oběd a pak se zas poflakujeme a čekáme než táta skončí v práci, popř. zajdu navštívit kamarádku.
Docela mazec, ale chlap šetří dovolenou. Je fakt, že ale doktory obíháme spíš Myšákovy (zubní, pediatr, rehábka) takže nechat ho někde v ordinaci zatímco vyšetřují mně - to si nedovedu představit.
Ale přítel říkal, že spousta kolegů si normálně do práce občas přivede takhle malé dítě (manželka asi obíhá doktory) a to pracuje v openspacu, kde je třeba 50 lidí v jednom kanclu a nikdo zatím prý neprotestoval. No, to tam ještě nebyl ten náš malej rarach :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
23.8.10 16:05

Gino ná právě řidičák nemám, a když bych měla tak bych do Práglu stejně nejela protože sem posera :cry: A můj by ani nemohl mít Davídka v práci, protože pracuje jako stabyvedoucí, a mezi jeřábama, po lešení to bych fakt nedala,a ani by to myslim nešlo.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
23.8.10 16:11

Rébi, gratulace ke kontrole.
Tys o tom zánětu nevěděla? takže tě to aspoň snad nebolí :-?

holky, dyk v praze neni těžký se vyznat. Ale poslat mě někdo třeba do brna, tak jsem ztracená :lol:

šemi, vidíš a já myslela, že máš řidičák, dojedeš někdy do prahy a dáme sraza… :wink:

Jinak mám zas chuť na KFC, já už sem s tim fakt nechutná :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
23.8.10 16:12

Holky taky máte stejnou průkazku jako já? Teda mám jen obal a je na tom napsáno dole teda Kojení neni antikoncepce. Průkazku do obalu má moje dr :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
23.8.10 16:14
Ivetza píše:
Rébi, gratulace ke kontrole.
Tys o tom zánětu nevěděla? takže tě to aspoň snad nebolí :-?

holky, dyk v praze neni těžký se vyznat. Ale poslat mě někdo třeba do brna, tak jsem ztracená :lol:

šemi, vidíš a já myslela, že máš řidičák, dojedeš někdy do prahy a dáme sraza… :wink:

Jinak mám zas chuť na KFC, já už sem s tim fakt nechutná :zed:

Ivet to zase já do Prahy jedu, sice málo kdy ale jedu. A když né třeba busem tak řeknu Petrovi, on mě tam hodí, když třeba pojede do práce, atd,víš? :-P On dělá u Ruzyně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
23.8.10 16:15

dneska má kontrolu KOTY, myslim na ní :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
23.8.10 16:21

Holky pražandy zítra vám budu mávat z auta až budeme projíždět Prahou mezi 8 a 9, sice nevím co tam budeme dělat i s tou naší princeznou, ale co zkouška je od toho, aby se to zkusilo… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
23.8.10 16:22
Šema píše:
Holky taky máte stejnou průkazku jako já? Teda mám jen obal a je na tom napsáno dole teda Kojení neni antikoncepce. Průkazku do obalu má moje dr :-P

Hihi, to jsem zjistila na vlastní kůži :mrgreen: neboť ještě kojím a moje bezdětná kámoška se děěěěsně divila a jelikož právě dělá doktoranturu na hnojárně, ihned to začala porovnávat s cyklem zabřeznutí dojnic :mrgreen: že u těch by to prý jako nešlo :lol:
Já mám průkajdu jinou - je tam pro změnu reklama na těhuvitamíny Gravital.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
23.8.10 16:22

tak holky já nemám šanci vás dočíst…je mi blbě a vy jste toho popsali teda dost :-( :jazyk:

tak něco nového co bych měla vědět??

jinak s tou školkou..malý byl přijatý na 4 hodiny denně celý měsíc,jelikož mateřskou s ním mám na 4 roky.ale bohužel..my se přestěhovali sice ne daleko ale neměla bych ho tam jak ráno vozit a o půl7 ráno ho fakt budit nebudu a když si představím v zimě a ták.takže jsem ho odhlásila a půjdu se zeptat tady.je mi líto že nejde mezi děti ale zároven jsem ráda že ho budu mít při sobě a nic se mu nikde nestane :-D sobecké no. :jazyk:

tady jsou ale všechny školky plné ale zkusím to..kdyžtak by šel od 4 let no,to je jedno stejně budu doma tak aj tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
23.8.10 16:27
Gina108 píše:
Šema píše:
Holky taky máte stejnou průkazku jako já? Teda mám jen obal a je na tom napsáno dole teda Kojení neni antikoncepce. Průkazku do obalu má moje dr :-P
Hihi, to jsem zjistila na vlastní kůži :mrgreen: neboť ještě kojím a moje bezdětná kámoška se děěěěsně divila a jelikož právě dělá doktoranturu na hnojárně, ihned to začala porovnávat s cyklem zabřeznutí dojnic :mrgreen: že u těch by to prý jako nešlo :lol:
Já mám průkajdu jinou - je tam pro změnu reklama na těhuvitamíny Gravital.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jé a nechce jít za mě zítra na zkoušku? Tam se i krávy budou taky vyskytovat…a ovce, a slepice… :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
23.8.10 16:38

Tak obal těhuprůkazky jsem viděla jen jednou - při posledním těhotenství mi ji sestřička nachystala při kontrole v 9tt. Jenže zůstala ležet na stole nevyplněná… :cry:

Mám z kontroly příští týden strach - zatím se mi vůbec nezvětšuje břicho… Když jsem viděla Kyblíčka a Káju, tak jsem nějak pozadu. Ale snad je to tím, že čekám první a nejsem žádný hubeňour. Páni, gynekologové musí mít asi s těhulemi velkou trpělivost, řešíme každou prkotinu:-) Ještě, že je diskuze na emiminu:-)

Mě ještě doktor doktor nedělal žádné testy, nebral krev ani moč, nikam mě neposlal. Příští úterý budu na začátku 11tt. Myslíte, že se pak všechno stihne?

Ivušáčku - hodně štěstí při zítřejší zkoušce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
23.8.10 16:51
jancab píše:
Tak obal těhuprůkazky jsem viděla jen jednou - při posledním těhotenství mi ji sestřička nachystala při kontrole v 9tt. Jenže zůstala ležet na stole nevyplněná… :cry:

Mám z kontroly příští týden strach - zatím se mi vůbec nezvětšuje břicho… Když jsem viděla Kyblíčka a Káju, tak jsem nějak pozadu. Ale snad je to tím, že čekám první a nejsem žádný hubeňour. Páni, gynekologové musí mít asi s těhulemi velkou trpělivost, řešíme každou prkotinu:-) Ještě, že je diskuze na emiminu:-)

Mě ještě doktor doktor nedělal žádné testy, nebral krev ani moč, nikam mě neposlal. Příští úterý budu na začátku 11tt. Myslíte, že se pak všechno stihne?

Ivušáčku - hodně štěstí při zítřejší zkoušce :palec:

Děkuji, asi to budu hodně potřebovat… neboj já jdu na tu krev a screening až teď a to budu 11+3…takže to doženeš uvidíš… mám trošku blbý dotaz, když jsi šla na tu kontrolu tenkrát v 9 tt, ty jsi nic netušila, myslím to že mimísek se přestal vyvíjet? Omlouvám se, že se Tě takhle ptám, pokud nechceš, tak neodpovídej, pochopím to… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí