♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3364
23.8.10 13:20

Rachel - s tou nemocenskou to tak chodí, že má několik týdnů až měsíců zpoždění:-( Za prvních 14 dní vyplácí nemocenskou zaměstnavatel a ta chodí ve stejném termínu jako výplata. Ale pak už platí sociálka a těm to prostě trvá :cert: Ale jakmile ti jednou přijde, tak už bude chodit pravidelně - zpětně :-( Ale pokud by byl člověk sám a žil od výplaty k výplatě, tak by to bylo hodně špatné…

Choli - vítej mezi námi :palec: Kolik Ti je? Bydlíš pořád u rodičů? Tady se dá pokecat o všem, takže kdyby tě něco trápilo, ptej se, ukecané jsme dost a je nás tu tolik, že snad něco kloudného vymyslíme :-D

Jinak, dnešní oběd - suchary a piškoty. Asi mám těhotenský hormon na vrcholu, protože je mi špatně i z vody :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
23.8.10 13:33

Choli vítej!!!! Neboj, všechno se zvládne, co se stát se stane, a i vaše miminko mělo přijit právě teď takže neboj, všechno bude v pohodě, nic neni horký tak jak se to uvaří, hm? :srdce:

Holky tak já od rána lítám jak hadr a mám dost! Mají být bouřky, tak jsem se synovcem sundala radši altánek aby zase nebyl kantáre :(

Jinak s tím pokojíčkem, u nás je problém, že máme jednu větši mísnost, a to máme jako obývák, a pak máme loižnici. Pak je tu ještě kuchynka, ale ta je fakt pidi a neni tam natažená voda, nic, takže na prd. A bydlíme s našima, oni dole, my nahoře. Apolečný vchod, wc, koupelna, no všechno jen nahoře ty dva pokoje. Takže by se musel ten obývák přetáhnout sádrošem a udělat pokojíček. Jinak fakt taky nevim.. :nevim: A barák neni náš takže nějaká rekonstrukce fakt neni možná :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
23.8.10 13:35

Choli hlavně se teď vůbec ničím netrap a užívej si těhotenství. Rodina ti snad bude oporou a pomůžou vám .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
23.8.10 13:36

šemi a jak to budete dělat pak?
budete v obýváku a děti pokojík z ložnice? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
23.8.10 13:41

Ivet já nevim. časem se máme stěhovat na vysočinu kde má chlap udělaný hořejšek v dvougeneračním baráku, má to velký a ještě se dá přistavit, ale zatm tam nemá práci tak čekáme … no asi jo, my v obýváku a oni v ložnici, jinak fakt nevim… hold to takhle dělají ostatní, budeme muset i my no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1587
23.8.10 13:47

Děkuju všem za podporu. Přítel to vzal dobře, přestože oficiálně jsme spolu krátce, byli jsme spolu už skoro dva roky. Miminko taky chce, ale zároveň je to pro nás opravdu tíživé. Mám práci teprve půl roku (po konci vysoké školy, je mi 25 let) a šéf se k těmto věcem moc dobře nestaví. Rodina mě taky asi moc nepodpoří, přítel ani kompletní rodinu nemá. Ale doufám, že něco našetříme a podnájem seženeme, i když podnájmy v Praze jsou hrozně drahé :-?

Nečetla jsem diskuzi, kolik maminek tu čeká děťátko v březnu? U mě to může být i duben, vzhledem k tomu termínu porodu :wink:

Zatím to doma ani v práci říkat nechci, může ještě přijít potrat nebo jiná nepříjemnost a já jsem pověrčivá 8-) tak jsem na to na všechno tak nějak sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
23.8.10 13:50

Choli já mám termínek jako ty, taky 30.3 podle teda ms. podle utz ještě nevím. A neboj, hele když budeš chtít, tak ti klidně třeba pošlu nějaký věcičky nebo tak, nebo se ti budu snažit nějak pomoct, přeci jsme ženský a musíme táhnout za jeden provaz, a hlavně.. jde o miminko, nakonec budeš říkat, že to tak složitý nebylo, uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
23.8.10 13:52

Choli, uvidíš, že se to časem všechno nějak vyřeší :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
23.8.10 13:52
LaChica píše:
RachelSunny to Tě fakt obdivuju…ja bych to bez toho svýho nevydržela ani den. Jsme na sebe hodně fixovaní a neumím si představit 3 týdny bez něho. Pouze když jsem jela na dovču bez něho, tak to bylo v pohodě, ale to jsi v jiném prostředí a užíváš si exotiky. Ale být doma sama…no máš můj obdiv.A co holky dneska vaříte? Dejte mi nějakou inspiraci :lol:

Souhlasím s Tebou, já se taky před Rachel klaním… vím, že to jinak nejde… práce jako práce, ale já bych se asi ustýskala, i když jak se říká, časem si člověk zvykne na všechno… Já dneska měla bramborovou kaši a obalila jsem pangase,… dobrotka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
23.8.10 13:53
Šema píše:
Choli já mám termínek jako ty, taky 30.3 podle teda ms. podle utz ještě nevím. A neboj, hele když budeš chtít, tak ti klidně třeba pošlu nějaký věcičky nebo tak, nebo se ti budu snažit nějak pomoct, přeci jsme ženský a musíme táhnout za jeden provaz, a hlavně.. jde o miminko, nakonec budeš říkat, že to tak složitý nebylo, uvidíš.

jj, souhlas.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
23.8.10 13:54

já myslela, že mám v mrazáku maso a ono tam neni 8-o Tak fakt nevim, co my dneska budem jíst.
Nechce se mi nikam jít.

mám tu brambory, tak asi budou suchý :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
23.8.10 13:55

Ivet vid? jako musíme si pomáhat :kytka: :kytka: :kytka:

A to ode mě platí ke všem tady, kdyby někdo potřeboval nějak pomoct, hrozně ráda bych to pro vás udělala, mám vás ráda, a fakt chci někdy udělat ten srazík, byla by škoda vás neznat osobně! No a už tady bulim, :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
23.8.10 13:57
Šema píše:
Ivet vid? jako musíme si pomáhat :kytka: :kytka: :kytka:A to ode mě platí ke všem tady, kdyby někdo potřeboval nějak pomoct, hrozně ráda bych to pro vás udělala, mám vás ráda, a fakt chci někdy udělat ten srazík, byla by škoda vás neznat osobně! No a už tady bulim, :lol: :lol:

mně napadlo, že až budem vědět, co čekáme, můžem si tu třeba prodat nebo povyměňovat pár hadříků. Já mám spooousty růžovýho, tak kdybych čekala kluka a někdo to měl naopak, můžem měnit 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
23.8.10 14:00

Choli, na adrese http://breznatka.machar.cz/ je naše tabulka, kam Kájiszek přidává postupně další údaje. Když ještě napíšeš, odkud jsi, tak tě tam Kája přidá, ona to průběžně sleduje a je hodně pečlivá :palec: … Teď jsem to počítala a ty už budeš 40. maminka v tabulce:-) Aktivně nediskutují všechny, ale více než polovina určitě ano.
Choli, pokud nepůjdeš na rizikové těhotenství, tak můžeš odpracovat v ráci více než rok a to je docela dobrá doba. Navíc máš hotovou školu a to také není samozřejmost. Jak psaly holky, všechno se dá zvládnout. Hlavně, aby bylo vše zdravotně vpořádku:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
23.8.10 14:01

Ivet přesně tak. Já zase nemám růžového vůbec nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie