Poradna duly
Jana Čurdová
My Myšáka necháváme ještě u nás v ložnici, ale dělá pokroky, už usne i sám v postýlce, jenže kolem půlnoci se ještě budí na mlíko
Stejně budem kupovat novou postel, tak vážně uvažuju o šířce 2 metry ![]()
Jinak asi budu mít holku, jelikož mi mizí krása přímo před zrcadlem.
Holky, já jsem strašně ohyzdná
- na čele mi vylezly dvě obrovské pigmentové skvrny, naštěstí pod ofinou. Doufám, že je to normální a není to nějaká choroba. Všude se mi dělaj pupence jak v pubertě, vlasy slabý mastný, no hnus
To minulé těhu jsem byla přímo krasavice s alabastrovou pletí a hustými vlasy, ale co, holčička by mi za to stála
.
Ahoj holky, tak jsem se sem zase po dlouhé době dostala, ale dočíst vás teda nemám šanci
Tak snad jste všechny v pořádku a užíváte si těhu ![]()
U mě celkem dobrý a doufám, že už to vydrží.
HOdně štěstí na kontrolách ![]()
Gina108 píše:
Janna24 a to ti Eričku do školky vezmou, nebo je to nějaká soukromá školka? U nás ve štředních čechách je to tragédie, jestli mi Myšáka ale nevezmou ani od čtyřech, půjdu vlastnoručně zmlátit úředníky vč. starosty. To je prostě odpírání základního vzdělání
Ne je to normální školka a problém tady byl taky. Moc dětí a málo místa. Jenže já když si podávala přihlášku pro malou, tak jsem ještě těhotná nebyla a nevěděla jsem jak to bude. Musela jsem donýst papír z práce, že mi šéf drží místo. Dokonce jsem slyšela, že byl kvůli tomu Slavkov i v Televizních novinách. Tak nakonec se starosta rozhoupal a bude se přistavovat nová školka k základce. Takže za rok už by problém být vůbec neměl.
Ahojky devcatka, ani nevim jestli vas zvladnu docist jak jste se rozjely
minuly tyden nam po tech bourkach nesel internet a o vikendu jsem si uzivala grilovacku u kamaradky na chate. A v patek jsem si jeste strihla koncert Divokeho Billa…super akce. Jen me ten vikend uplne odrovnal.....jeste ted jsem utahana jak kote.
Nevim jestli nekoho dneska ceka nejaka kontrola, pokud jo, tak drzim palecky at vsechno dobre dopadne ![]()
Ja byla na kontrole 16.8., vse je OK a dalsi me ceka za tyden 30.8. tak uz se zase tesim az ty prcky uvidim jak povyrostli
Ahojky holky, tak jsem vás všechny asi hodinu dočítala. Píšete jak o duši ![]()
Na kočárky jsme kukali i s manželem u nás ve městě i v německu a já teda absolutně nechápu, na co mi bude kočárek s korbou 60cm. To je pro panenku nebo co??? A v přepočtu na naše peníze skoro 14 tisíc, se poserinkali ne? Vždyť se to narodí a má to kolem 50cm a to v něm musí vydržet aspoň půl roku, než se posadí ne? A kam teda mám narvat fusak?? No nechápala jsem. Kamarádka se pojede podívat do polska, tak jsem zvědavá, jak tam pořídí. Já teda za kočárek nechci utrácet žádné šílené sumy, ale pod 75cm korbičku nejdu.
tak jsem zvědavá, v čem teda budu vozit. Mám sice zrekonstruovaný starožitný proutěný kočárek, takové to vajíčko nízko u země, ale to mám jen tak pro parádu, potřebuju i nějaký kočár, který složím, když pojedu k našim na vesnici. No jsem zvědavá.
No jinak mi teda nedělá dobře maso. Natahuje mi z něho a to jsem byla masožravec jak blázen, teď snad trpím nechutenstvím nebo co, protože se živím chlebem se vším možným, polívkama a metrákama ovoce. Zelenina mě taky nějak přestala brát.
O víkendu jsem měla doma manžela a ten mě akorát seřval, že vůbec nejím a z čeho má ten prcek růst, ale jak mu mám vysvětlit, že to prostě do sebe neumím nasoukat?
děs! Navíc jsem vlezla na váhu a zděsila jsem se. Na poslední kontrole jsem vážila 72kg, teď tam mám 68kg. Tak jsem z toho vyplašená.
Zítra mám ten první screening, tak jsem fakt zvědavá. Mám to až odpoledne ve 13:00 takže už se vidím jak celá nervózní pochoduju celé dopoledne po bytě. Ale na druhou stranu se strašně těším. Manža měl jít se mnou, ale opět odjel na Ukrajinu, takže mě zas čekají aspoň 3 týdny samoty ![]()
Ahoj děvčata, hlásím se mezi ty, co rodí v březnu následujícího roku
Dítě jsme já ani přítel neplánovali, opravdu vzešlo z jedné „chybičky“, ale určitě mě ani na chvíli nenapadlo se jej vzdát. Čeká mě komplikovaná situace, protože ani jeden nevyděláváme moc, nebydlíme spolu, má rodina ani práce to stále ještě neví. Prožívám celkem krušné chvíle ![]()
RachelSunny to Tě fakt obdivuju…ja bych to bez toho svýho nevydržela ani den. Jsme na sebe hodně fixovaní a neumím si představit 3 týdny bez něho. Pouze když jsem jela na dovču bez něho, tak to bylo v pohodě, ale to jsi v jiném prostředí a užíváš si exotiky. Ale být doma sama…no máš můj obdiv.
A co holky dneska vaříte? Dejte mi nějakou inspiraci ![]()
Choli, vítej. Neboj, nic se nejí tak horké, jak se uvaří a vedle starostí vás čeká i spoustu radosti.
Ahoj Choli - vítej mezi mámi ![]()
Takje nás zase o jednu víc
holky já už se ani nemůžu dopočítat, kolik nás je ![]()
Rachel - tyjo, mně by teda bylo opravdu smutno…občas jsem ráda, když příťa jde na 3 noční po sobě, že se aspoň pořádně vyspím ( a doma se vpodstatě ani nepotkáme), ale stejně je mi smutno. Máme zadarmo telefony, tak kdyby nám ty hodiny a hodiny někdo počítal, tak by se asi hooodně divil, kolik toho nakecáme…ale zase je lepší mít nějakoupráci než žádnou práci…fakt tě obdivuju!
Choli - a rodina - pokud budou mít ze začátku řeči (nevím, jak to u vás je) , tak věz, že až se miminko narodí, budou všichni šťastní a pyšní! Anebo tě třeba podpoří hned od začátku a budeš to mít jednodušší, uvidíš!
choli, vítej!!!
Takhle jsme měli první dítě, taky absolutně neplánovaný, ale ono se to všechno poddá, tak se neboj
![]()
kočárky - to bude ještě zajímavý. máte pravdu, že dávat za to majlant je škoda, ale já si prostě nemůžu vybrat…no zatim je čas
smichi - nemáš nějakou fotečku dvojčátek? ![]()
Choli určitě to nebude jednoduché, ale určitě to zvládneš neboj a co přítel? Jak to vzal? Měl radost?
Jo s tím mým manželem to není jednoduché, hlavně než jsem si zvykla, tak to bylo peklo, neuměla jsem večer usnout, i teď když není doma, tak spím na složeném gauči, protože se tak aspoň opřu a mám pocit, že tam je. Ale tak nemít tu práci, tak nevím. Tady v našem kraji moc vysoké výdělky nejsou, takže si teď jako řidič MKD vydělá fakt dobře. Třeba vemte si, že já jsem na nemocenské od 1.7.a ještě jsem od státu neviděla ani korunu, dobré co? Tak snad zpětně příští měsíc. A kdyby manžel nevydělával tolik co vydělá, tak nevím, kde bychom tenhle měsíc vzali 15 tisíc na hypotéku, inkaso, pojistky atd. Takže je to těžké, ale jinak to teď nejde. Ale taky na sebe máme volání zadarmo, tak voláme a píšeme furt, ale tělesný kontakt to nenahradí. Já teď žiju těhotenstvím, ale vidím na něm, že ho to mrzí, že přichází o takové ty věci, jako poprvé ho vidět na UTZ, poprvé slyšet srdíčko a tak…
Rachel - ty jo s tou nemocenskou to je teda síla. By mě zajímalo, když člověk je sám, z čeho má jako žít ![]()
Jinak jsi fakt dobrá, že to takhle zvládáš, já bych byla vyřízená. 3 tejdny je fakt dlouhá doba. Ale teď už se nudit nebudeš, pak ti to s miminkem dycky uteče rychle ![]()
A dneska musím jít právě do banky vložit ty jeho těžce vydělané eura a dolary, abych pak mohla přes int.bankovnictví všechno zaplatit. Vůbec se mi ale do města nechce, mám kopr jak blázen. Ale tak kuknu do babyobchodu aspoň…
A co vařím? Já se svým nechutenstvím? Asi špagety s tuňákem. Nevím, celý den se mi nějak divně brká ![]()
No za půlhoďky mi začínají McLeodovky, od 14 mám vycházky, tak vyřídím tu banku a pak budu hááááájíííí ![]()
No s tou nemocenskou je to síla. Kolegyně z práce to tak měla taky, a taky jsme nad tím fáraly, co by jako člověk dělal, kdyby byl sám. Z čeho by jako platil bydlení a z čeho žil!!! Nevím, kde je problém, možná na straně mého zaměstnavatele. Zaráží mě, že kontrolu kvůli nemocenské už jsem měla, ale peníze žádné…
Jdu asi fakt do těch špaget