♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3448
23.8.10 14:17

holky, komu můžu poslat svoje číslo a kdo se mnou bude ve spojení, až tady příští tejden nebudu??? 8-)

to víte, jsem zvědavá a bojim se, aby mi něco neuteklo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
23.8.10 14:18

Ivuš - já jsem v Praze studovala a na rozdíl od rodilých Pražáků znám dobře více jejích částí. Ale autem taky nerada do Prahy jezdím - raději vlakem nebo autobusem…

Smichinko, fotečky jsou asi z vniřního ultrazvuku, že jo? Přes břicho by tak hezky asi vidět nebylo. Nebo se pletu? A fakt jsou mooooc krásné:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
23.8.10 14:18
Ivetza píše:
holky, komu můžu poslat svoje číslo a kdo se mnou bude ve spojení, až tady příští tejden nebudu??? 8-)to víte, jsem zvědavá a bojim se, aby mi něco neuteklo :mrgreen:

Klidně mě…pošlu Ti ho do soukromé zprávy… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
23.8.10 14:22

jancab jojo je to z vnitrniho, ten venkovni uz mi nikde nedelali ani nepamatuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
23.8.10 14:22
jancab píše:
Ivuš - já jsem v Praze studovala a na rozdíl od rodilých Pražáků znám dobře více jejích částí. Ale autem taky nerada do Prahy jezdím - raději vlakem nebo autobusem…Smichinko, fotečky jsou asi z vniřního ultrazvuku, že jo? Přes břicho by tak hezky asi vidět nebylo. Nebo se pletu? A fakt jsou mooooc krásné:-)

No to my jezdíme s manželem autem, protože vlakem bychom na ty zkoušky asi nedojeli, navíc by se mi asi manža opupínkoval, kdyby měl jet vlakem, busem nebo metrem… :lol: Jak říkám cestu do Suchdolu máme docela najetou, takže nám to trvá hodinku na Černý Most a pak hodinku na Suchdol, ale kde je ZOO nebo kudy tudy do Bavorova…fakt netuším… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
23.8.10 14:24

Tak to místo ještě doladíme, máme na to rok :lol: :lol:
Já můžu dojet v podstatě kamkoliv (i když teda ostravu mám třeba fakt dost z ruky :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1587
23.8.10 14:24

Šema: Jéé, tak to máme úplně stejný termín :-)

Jinak jsem z Prahy. Já to tady asi nebudu stíhat tak sledovat, jsem docela vytížená v práci, tak se prosím nezlobte, pokud sem pošlu nějaký dotaz, který už padl.

Osobně se taky teď nejvíc bojím o malého a jeho zdraví, moc by mě mrzelo, kdyby se něco stalo, ale jsem realista. Mám fakt obavy ze všeho, i z těhotenství, porodu a co bude potom, já ani žádné miminko v rodině nemám, nic o nich nevím 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
23.8.10 14:25

Holky já bydlím u Prahy a jako myslíte že někam trfím??? To jo teda. :mrgreen:

Ivet pošli soukromou zprávu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
23.8.10 14:25
Ivušáček píše:
Šema píše:
Ivet vid? jako musíme si pomáhat :kytka: :kytka: :kytka:A to ode mě platí ke všem tady, kdyby někdo potřeboval nějak pomoct, hrozně ráda bych to pro vás udělala, mám vás ráda, a fakt chci někdy udělat ten srazík, byla by škoda vás neznat osobně! No a už tady bulim, :lol: :lol:
Šemi souhlasím s Tebou… a nebul… :lol: Jo ženské by měly držet při sobě, hlavně když je spojují tá báječná stvoření jako jsou naše děti… :hug: :hug:

No jsem já to ale blbka, hlavně, že tu píšu slova útěchy, ale nabídnout pomoc, to mne nenapadne :zed: :oops: Máte bod, holky :palec: Samosebou taky ráda pomůžu, určitě se mi zas sejde víc věcí než mimčo unosí, popř balík plen navíc mě taky nezruinuje.
Jo a nezapomeňte se, těhulky, přihlásít do DM Babybonusu http://www.dm-drogeriemarkt.cz/bb/# (kdo nezná - budou vám posílat slevové kuponky do DM na věci pro těhulky a pak pro mimča) já musím ještě donutit toho mýho doktora, aby mi dal razítko do těhuprůkazky :lol: I když nevím nevím, tenhle rok ty slevy zkrouhli :cert: , tak jestli to vůbec stojí za to :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1587
23.8.10 14:26

Pro tabulku:

Věk: 25 let
Jména: zatím nemám, fakt ne, to je moc brzo, nechci to zakřiknout :roll:
Další děti: nemám
Termín porodu: 30.3.2011

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1587
23.8.10 14:43

Jinak mám taky fotečku z ultrazvuku, mimi je tam snad jen jedno a měří 1,7 cm :srdce: Od té doby, co jsem ho na ultrazvuku viděla (v pátek), jsem si k němu hned vytvořila vztah…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
23.8.10 14:46

Choli přesně, jak to miminko vidíš,tak prostě to nejde ho nemít rád. Takže přesně vím, co cítíš :srdce: Koukám že jsi z Prahy, tak když budeš rodit u Apolináře tak se tam třeba sejdeme když máme stejný termín :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
23.8.10 14:57

Juuu děvuchy, tak jsem si krááásně zdřímla, ve špagetách jsem se jen porýpala, no a za půl hodiny teda vyrážím do té banky a pak se asi půjdu kochat do těch obhodů s baby potřebama. Já teda hodně věcí řeším přes aukro a známé, ale vždycky mě to tak nějak rozněžní a aji kukám kvůli inspiraci. Psal mi kámoš
(mají termín 1.9.) že koupil postýlku komplet za 7 tisíc, jsem se málem vyvrátila, já mám z ikei za 699,– matraci za 249,– a chybí mi jenom peřina s polštářem, tak nevím, za co dával 7 táců. Tak jsem zvědavá, co mě zaujme dneska. Tak papa holky, já se jdu udělat člověkem- od rána pochoduju v pyžamku :oops: jo a zítra má myslím ještě screening Škurpi že? Tak držím palec, se mnou jde nakonec moje mamuška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
23.8.10 14:59

Jo a pro Kájiszka: bydliště mám Krnov, jména Sára a Jakub a žádné další děti nemám. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
23.8.10 15:01
RachelSunny píše:
jména Sára a Jakub :wink:

krásný…taky se mi tyhle jména líběj. Ale obdivuju, že už máš vybráno tak brzy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí