Poradna duly
Jana Čurdová
holky, komu můžu poslat svoje číslo a kdo se mnou bude ve spojení, až tady příští tejden nebudu??? ![]()
to víte, jsem zvědavá a bojim se, aby mi něco neuteklo ![]()
Ivuš - já jsem v Praze studovala a na rozdíl od rodilých Pražáků znám dobře více jejích částí. Ale autem taky nerada do Prahy jezdím - raději vlakem nebo autobusem…
Smichinko, fotečky jsou asi z vniřního ultrazvuku, že jo? Přes břicho by tak hezky asi vidět nebylo. Nebo se pletu? A fakt jsou mooooc krásné:-)
Ivetza píše:
holky, komu můžu poslat svoje číslo a kdo se mnou bude ve spojení, až tady příští tejden nebudu???to víte, jsem zvědavá a bojim se, aby mi něco neuteklo
Klidně mě…pošlu Ti ho do soukromé zprávy… ![]()
jancab jojo je to z vnitrniho, ten venkovni uz mi nikde nedelali ani nepamatuju
jancab píše:
Ivuš - já jsem v Praze studovala a na rozdíl od rodilých Pražáků znám dobře více jejích částí. Ale autem taky nerada do Prahy jezdím - raději vlakem nebo autobusem…Smichinko, fotečky jsou asi z vniřního ultrazvuku, že jo? Přes břicho by tak hezky asi vidět nebylo. Nebo se pletu? A fakt jsou mooooc krásné:-)
No to my jezdíme s manželem autem, protože vlakem bychom na ty zkoušky asi nedojeli, navíc by se mi asi manža opupínkoval, kdyby měl jet vlakem, busem nebo metrem…
Jak říkám cestu do Suchdolu máme docela najetou, takže nám to trvá hodinku na Černý Most a pak hodinku na Suchdol, ale kde je ZOO nebo kudy tudy do Bavorova…fakt netuším… ![]()
Tak to místo ještě doladíme, máme na to rok
![]()
Já můžu dojet v podstatě kamkoliv (i když teda ostravu mám třeba fakt dost z ruky
)
Šema: Jéé, tak to máme úplně stejný termín ![]()
Jinak jsem z Prahy. Já to tady asi nebudu stíhat tak sledovat, jsem docela vytížená v práci, tak se prosím nezlobte, pokud sem pošlu nějaký dotaz, který už padl.
Osobně se taky teď nejvíc bojím o malého a jeho zdraví, moc by mě mrzelo, kdyby se něco stalo, ale jsem realista. Mám fakt obavy ze všeho, i z těhotenství, porodu a co bude potom, já ani žádné miminko v rodině nemám, nic o nich nevím ![]()
Holky já bydlím u Prahy a jako myslíte že někam trfím??? To jo teda. ![]()
Ivet pošli soukromou zprávu
Ivušáček píše:Šema píše:Šemi souhlasím s Tebou… a nebul…
Ivet vid? jako musíme si pomáhat![]()
![]()
A to ode mě platí ke všem tady, kdyby někdo potřeboval nějak pomoct, hrozně ráda bych to pro vás udělala, mám vás ráda, a fakt chci někdy udělat ten srazík, byla by škoda vás neznat osobně! No a už tady bulim,
![]()
Jo ženské by měly držet při sobě, hlavně když je spojují tá báječná stvoření jako jsou naše děti…
![]()
No jsem já to ale blbka, hlavně, že tu píšu slova útěchy, ale nabídnout pomoc, to mne nenapadne
Máte bod, holky
Samosebou taky ráda pomůžu, určitě se mi zas sejde víc věcí než mimčo unosí, popř balík plen navíc mě taky nezruinuje.
Jo a nezapomeňte se, těhulky, přihlásít do DM Babybonusu http://www.dm-drogeriemarkt.cz/bb/# (kdo nezná - budou vám posílat slevové kuponky do DM na věci pro těhulky a pak pro mimča) já musím ještě donutit toho mýho doktora, aby mi dal razítko do těhuprůkazky
I když nevím nevím, tenhle rok ty slevy zkrouhli
, tak jestli to vůbec stojí za to ![]()
Pro tabulku:
Věk: 25 let
Jména: zatím nemám, fakt ne, to je moc brzo, nechci to zakřiknout ![]()
Další děti: nemám
Termín porodu: 30.3.2011
Jinak mám taky fotečku z ultrazvuku, mimi je tam snad jen jedno a měří 1,7 cm
Od té doby, co jsem ho na ultrazvuku viděla (v pátek), jsem si k němu hned vytvořila vztah…
Choli přesně, jak to miminko vidíš,tak prostě to nejde ho nemít rád. Takže přesně vím, co cítíš
Koukám že jsi z Prahy, tak když budeš rodit u Apolináře tak se tam třeba sejdeme když máme stejný termín
![]()
Juuu děvuchy, tak jsem si krááásně zdřímla, ve špagetách jsem se jen porýpala, no a za půl hodiny teda vyrážím do té banky a pak se asi půjdu kochat do těch obhodů s baby potřebama. Já teda hodně věcí řeším přes aukro a známé, ale vždycky mě to tak nějak rozněžní a aji kukám kvůli inspiraci. Psal mi kámoš
(mají termín 1.9.) že koupil postýlku komplet za 7 tisíc, jsem se málem vyvrátila, já mám z ikei za 699,– matraci za 249,– a chybí mi jenom peřina s polštářem, tak nevím, za co dával 7 táců. Tak jsem zvědavá, co mě zaujme dneska. Tak papa holky, já se jdu udělat člověkem- od rána pochoduju v pyžamku
jo a zítra má myslím ještě screening Škurpi že? Tak držím palec, se mnou jde nakonec moje mamuška.
Jo a pro Kájiszka: bydliště mám Krnov, jména Sára a Jakub a žádné další děti nemám. ![]()
RachelSunny píše:
jména Sára a Jakub
krásný…taky se mi tyhle jména líběj. Ale obdivuju, že už máš vybráno tak brzy ![]()