♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3142
23.8.10 15:08

Juu, Ráchel - já mám taky vybranou Sáru - už asi pět let :mrgreen: a na kluka si pořád nemůžeme vybrat…ale zatím to moc neřeším, protože pořád doufám, že je tam holčička :-) třeba se to už teď 30. dozvím, to už by se mohlo vědět :srdce:

Smichinka - ta fotka je nááádherná, úplně mi to vyrazilo dech, já jsem nikdy dvojčátka takto neviděla :srdce:

Holky a s tím srazíkem :-) já kdybych měla jet autem do Prahy, tak leda tak na okraj, já se bojím i do Brna…jedu jen k sestře a to je trasa, kterou znám a nedej bože, kdyby tam byla nějaká objížďka :zed: ale bylo by to určo zajímavé se něke potkat…člověk si tu píše a už mi to přijde, jakože se známe kdoví, jak dlouho a přitom se vůbec neznáme…je to zajímavé…já FB nemám, tak se na vás ani nemůžu kuknout :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
23.8.10 15:12

Holky já si dala dneska ráno ciniminis s mlíkem a já normálně žrala, až mi to teklo po bradě jak mě to chutná, :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :-P :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
23.8.10 15:15

ahoj holky, jdu vás pozdravit :lol:

hele ujíždíte některá na cocacole nebo kofole? mně bývá docela zle, a když si dám, tak mi to fakt pomůže. Vim, že by se to nemělo, ale nemůžu si pomoct :oops:

Schiminko: dvojčátka jsou roztomilé, také jsem to ještě ultrazvukově neviděla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
23.8.10 15:17

Jańul ty bláho, my jdeme spolu na ten screening, všímáš si toho???? :lol: Obě 17.9 u Apolináře, tak se sejdeme :lol: :lol: Zrovna sem zadávala téma kdy se chodí na krev jestli dřív nebo ten den a nikdo neodepsal, tak mě řekni jak to máš ty :mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 23.08.10 v 15:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
23.8.10 15:20

šemi,no jasná :lol: já už jsem se tě tu ptala v kolik jdeš, asi si překoukla - neni divu, když je každej den deset novejch stránek :mrgreen:
já jdu ve 12:45, a na krev nějak od 2.9.

právě jsem četla diskuzi screening u Apolináře ve 12.týdnu a koho tam nepotkám :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
23.8.10 15:20

Jaňulka - já to moc dobře znám, kofola mi teda moc nejede, ale Cocacola jooo…a vážně to pomáhá. Dočetla jsem se to na webu babyonline a opravdu to funguje. Teď už mi tak nevolno nebývá, spíš jsem utahaná, ale když jsem mívala žaludek na vodě, tak to cola rozhodně hned napravila, strašně mi to udělalo dobře…

No a teď to doplňuju mentoskama s cocacolovou příchutí :mrgreen: koupila jsm si je omylem a teď na ně už asi týden nedám dopustit…než dojedu autem do práce, tak je normálně sešrotuju…na každé křižovatce ze dva a to je hned :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
23.8.10 15:21

:lol: :lol: :lol: Jaňul to já vůbec nevím kdy tam jdu, moje dr mi řekla jen že jdu toho 17 a víc mě řekne až tam půjdu teď toho 2. Tak jsem na to taky zvědavá. Takže se chodí asi dva týdny před viď, tak třeba se sejdeme i na odběru, to půjdem asi na Karlák vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
23.8.10 15:22

ta pani řikala, at si skočim někdy v týdnu od 2.9. do 9.9 pro žádanku na krev, pak at s ní jdu normiš na Karlák a 17.9. jdu na ten UTZ.
pro tu žádanku si pujdu hned 2.9.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
23.8.10 15:23

Šárko MILUJU TYHLE BOMBONKY! A vůbec takové ty vexty nebo jak.. a tuhle sem volala Petrovi že mě prostě MUSÍ přivezt Baunty že mám hroznou chuť. Tak přivezl, já si sedla a vychutnávala a NEDALA nikomu!!! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
23.8.10 15:24

Kurňa to nestíhám, to jdu teprve k dr mojí :lol: Počkej já myslela že mi žádanku dá můj dr na krev a oni si to mezi sebou vyřidí, karlák-apolinář, no to mě ho vyndej. Ještě že tě mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
23.8.10 15:25

myslim, že ten odběr se dělá v 10. týdnu, alespon u Apolináře to tak maj. A UTZ ve 12. týdnu…

ona ti to pani doktorka řekne toho druhého…určitě :hug:
ale nadvakrát tam pujdeš asi stopro :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
23.8.10 15:25

jojojooo, baunty…tak tu taky můžu a nejlépe když je vytažená z ledničky :mrgreen: ježiš, já mám dneska zase chutě…pak dojdu domů a nebude se mi nic líbit…no ale dneska jsem teda snědla k obědu segeďák..bez masa, jen dva knedlíky a zelíčko.mňam mňam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
23.8.10 15:27

Jaňul na tom Karláku to beží ten odběr jak na páse, a těhu maji přednost, tak tam snad nebudeme dlouho.. a ty půjdeš první tak mě řekneš, kolik tě toho sestra brala :lol: :lol: Takže tam budeš i rodit??Hele třeba spolu budeme i tlačit… :lol: :lol:

jdu dělat rybičkovou pomazánku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
23.8.10 15:28
Šema píše:
Kurňa to nestíhám, to jdu teprve k dr mojí :lol: Počkej já myslela že mi žádanku dá můj dr na krev a oni si to mezi sebou vyřidí, karlák-apolinář, no to mě ho vyndej. Ještě že tě mám.

myslim, že můžeš být v klidu, bud ti tvoje dr. dá žádanku a nebo to budeš mít stejně jako já.
hlavně neplaš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
23.8.10 15:28

Šárko mňam, příště si jí do tý ledinčky dám. Je takhle margotka.. mnam!! PAK NEMÁM BEJT JAK HROCH !!!!!!!!!!!!!!!!!! :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí