♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
236
23.8.10 16:52

ahoj, teda naprosto nestihám přijdu z práce a spím nebo ležím. Dnes sem trávila v práci celej den v předklonu a teď mě bolí bříško. Pořád nevím zda skáknout za Mudr nebo ne:( Mám strach, ale nechci být za blázna.Bolí mě podbřišek a občas mám pocit jako by do mě někdo vrazil jehlu. Hnus. Nemáte někdo zkušenosti?
papa :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
23.8.10 17:10

Ivušáčku, jak jsem už psala, špinila jsem od 6tt, ale nijak se to neměnilo, bylo to pořád stejné. Nebylo mi tak špatně jako teď, ale neměla jsem žádné bolesti ani krvácení, takže jsem čekala, že vše bude OK:-( Ale jak jsme tady několikrát probírali - nic s tím nejde dělat a nemá cenu o tom přemýšlet. Buď to vyjde nebo ne a víc než klidový režim se nedá udělat… Tak hlavu vzhůru a zítra si užijte výlet do Prahy. Třeba i KFC bude:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
23.8.10 17:26

Ivu, na zítra držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
23.8.10 17:50

Jancab neboj teď už průkazku určitě dostaneš. Jinak při prvním těhu, které se přestalo vyvíjet, jsem ji ani nezahlídla. Já ji teda dostala na minulé kontrole a to jsem byla 10+0 a ta moje vypadá jako leporelo a je na ní reklama na Pregnium a takový krásný mimíšek, kterému krásně šilhá očičko :-D zítra mám ten 1.screening, to budu 13+0 a ke svojí doktorce jdu zase až 7.9. a to budu 15+0 vychází mi to furt všechno kráásně na úterky :potlesk: tak se mi to dobře počítá. A zítra mi budou brát krev i dělat ultrazvuk a prý během 2 dnů mi zavolají výsledek, teda na UTZ mi řekne, jestli to, co vidí a měří je v pořádku, ale pak to musí ještě dát dohromady s krví, tak na tu jsem fakt zvědavá, protože mám odoperovanou štítnou žlázu a tak se musím tlačit hormonama, aby mimi bylo ok. Ale věřím, že je. A břicho taky ještě nemám. Taky jsem hleděla na Kyblíčkův břušek. 8-o jinak jsem si dneska ve městě koupila takové krááásné tepláky se širokou gumou až nad pupík a pod pupkem se stahujou na šňůrku, takže určitě budou luxusně pohodlné až mi poroste bříško. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
23.8.10 18:00

Holčičky moje, vy jste tak hodný… :hug: jo jo já vím, takovéhle černé myšlenky už mě pustili, už se těším na středu, až budu moc toho bobíse vidět… navíc mám pěknou pneumatiku, která se mi zase zdá větší, takže tam si něco krom špeků bude… :lol: Holky jediný problém mám a to jsem měla i prvním těhu a to je zácpa, to je pro mě tragoška, musím asi víc se ovocem a hlavně tekutinama, což je pro mě strašný problém, přistihla jsem se, že vůbec nepiju, sotva vypiju půl litr až litr… :-( ale já to do sebe ne a ne nacpat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
23.8.10 18:07

Ivu, vím, že já nejsem ta pravá, abych ti zakazovala černý myšlenky. Taky je mívám a taky se furt bojim, ale ony holky mají pravdu - stejně se to ovlivnit nedá :-(
Ale ono to bude všechno dobrý :srdce:

Někde jsem na netu četla, že si holky v těhu na zácpu dávaj lněný semínko - do jogurtu nebo tak…Já s tim naštěstí problém nemám a tekutinama to nebude :oops: Piju hrozně málo, taky tak kolem 0,5l denně http://i.dama.cz/s/e648.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
23.8.10 18:14
Ivetza píše:
Ivu, vím, že já nejsem ta pravá, abych ti zakazovala černý myšlenky. Taky je mívám a taky se furt bojim, ale ony holky mají pravdu - stejně se to ovlivnit nedá :-(
Ale ono to bude všechno dobrý :srdce:Někde jsem na netu četla, že si holky v těhu na zácpu dávaj lněný semínko - do jogurtu nebo tak…Já s tim naštěstí problém nemám a tekutinama to nebude :oops: Piju hrozně málo, taky tak kolem 0,5l denně http://i.dama.cz/s/e648.gif

Ale zase papáš asi hodně ovoce, ne? já nevím, každopádně jsem četla, že bych měla nejlépe každý den, max. obden, což fakt nee…tak jsem z toho rozhozená, a přemýšlím, jestli bych si neměla koupit tu benefibru… je to vláknina bez zápachu, jen na protažení střev, to psylium je hrozné, to mi vůbec nechutná a nemůžu to do sebe dostat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
23.8.10 18:26

No já taky moc nepiju, jsem na to přišla dva dny zpátky, když mě bolel kobzol, tak jsem si teď do každé místnosti nachystala petku s čistou vodou, já nic jiného nepiju, a jak někam vlezu, tak se prostě napiju, ale teď zas furt chodím čůrat. :lol: ale zácpu nemám, ale to bude tím, že sežeru tuny ovoce, jsem jak kyselina, ale taky nic jiného nemůžu pozřít, tak aspoň tak. :nevim: jaaaj tady se zas žene bouřka, a já jsem v bouřkách takový posera, fakt se bojím jak malé děcko 8-o :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
23.8.10 18:49

holky loučím se, jdu si opět namazat chlebík s něčím a už se asi vypružím na gauč. Tak všem přeji krásnou noc a hezké sny, zítra se možná ještě ozvu ráno, kdyby ne, tak určo po screeningu. Tak papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
23.8.10 18:51

holky já mám na něco tak hroznou chuť třeba na paličinky s jahodovou marmeládou, ale nemám mlíko. tak furt chodím do ledničky a nemůžu si z toho, co tam mám nic vybrat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
RachelSunny píše:
holky loučím se, jdu si opět namazat chlebík s něčím a už se asi vypružím na gauč. Tak všem přeji krásnou noc a hezké sny, zítra se možná ještě ozvu ráno, kdyby ne, tak určo po screeningu. Tak papa :mavam:

Tak ať vše dobře dopadne… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505

tak držím palce, ať je vše tak jak má :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
23.8.10 19:35
janna24 píše:
holky já mám na něco tak hroznou chuť třeba na paličinky s jahodovou marmeládou, ale nemám mlíko. tak furt chodím do ledničky a nemůžu si z toho, co tam mám nic vybrat :-D
škoda, že nejde posílat po drátech, poslala bych ti krabici mlíka a ty mně pak palačinku :wink: :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
23.8.10 19:48

Holky, tak přijeďte obě ke mě, já vám je udělám s domácí marmoškou, ata je s extra kousky jahůdek, moocinky dobrá… :lol:

Holky je možné, že by už teď mohly být cítit pohyby nebo to mě tam řádí střeva? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
23.8.10 19:51

Ivet, ráno pro něj valím do obchodu. To víš, že jo, hned bych ti jich pár poslala. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí