Poradna duly
Jana Čurdová
já jak jsem byla u milosrdných ak jsem tam došla jestli mě vemou a nic mi nedala jen takovou knižečku o te porodnici a e mě vemou že mám normálně přijít tam totiž vemou vždycky ikdyž je plno daj tě třeba jinam na pokoj ale chci jít ted jinam tak se tam musím jít optat
Holky tady jsem najelda na profil Koty a má tam tohle, pobyt v nemocnici.. https://www.emimino.cz/profil/koty/ ale a včéra večer byla online. Tak jsem jí psala zprávičku že se neozvala a že máme strach
no má tam tu nemocnici co byla… ale snad když včera byla online, snad je to dobrý ![]()
Ahoj holky, tak snad se s Koty nic neděje, taky jsem se dívala na profil, že byla včera online. Doufejme, že je jenom líná napsat,když tam byla tak pozdě večer, a tady už asi nikdo.
štěpánko, nemělas dneska kontrolu? já už se v tom ztrácim, tak kdyžtak se omlouvám ![]()
Máme se celkem fajn, dneska je takový únavný den, půjdu si taky poležet, když malý spí. Jinak nevolnosti ustupují.
a hlavně už mi začal růst ten můj špek. Si říkám, jestli to není moc brzy. U malého to bylo až koncem pátého měsíce.
Štěpánko, proto se nechci ani fotit a dávat sem, protože místo bříška mám špek
To je super, že je ti líp!! ![]()
Ahoj holky,
tak jsem se stihla podívat na 3 vydání Reportéři ČT a musím se psem. Je mi španě, ale snědla jsem dnes jenom suchar, tak to není nijak kritické - nemám co ![]()
Když tak čtu, jak musíte zvládat děti a domácnosti, tak mi asi musíte závidět - já jenom ležím a nic nemusím. Vařila jsem naposledy předevčírem a manžel to jedl ještě včera:-)
Ale odpoledne chci udělat bramborovou kaši a snad i ty palačinky:-)
Snad je KOty OK. Určitě se časem ozve.
Jancob No zrovna dneska ráno byla krize když jsem byla totálně bez baterek a musela jsem uvařit atd, ale dá se to. On člověk si zvykne ![]()
Jani, užívej si, dokud to jde ![]()
Já bych taky mohla ležet, ale náš byt už vypadá dost hrozně
Furt to jenom šudlám, ale chystám se, že až mi bude fakt dobře a malá třeba ve školce, že to dám do pořádku.
Až se budete chtít pobavit, tak si pročtěte diskuzi https://www.emimino.cz/…posti-48371/
Třeba si taky na něco vzpomenu a dodám nějakou historku…