Poradna duly
Jana Čurdová
Ivušáčku já mám taky domácí. No nechcu tě zklamat, ale řekla bych, že to budou střeva
taky mám občas takovej pocit, ale to je určitě brzo
Ivu, na pohyby myslim času dost - ještě vydrž aspoň měsíc ![]()
Třeba se ti konečně pohly střeva ![]()
janna24 píše:
Ivet, ráno pro něj valím do obchodu. To víš, že jo, hned bych ti jich pár poslala.
Takže mám dojet zítra na oběd? ![]()
ahojte holky tak jsem se tedka vrátila z té prahy a jsem uplně hotová ale bylo to super.aji na ten prezidnetuv hrad jsem se vyšplhala a teda nechápu na co ho má
![]()
janna24 píše:
Ivušáčku já mám taky domácí. No nechcu tě zklamat, ale řekla bych, že to budou střevataky mám občas takovej pocit, ale to je určitě brzo
Jo jo Jani, já to tušila,… ![]()
já mám chuť i na domácí ovocný knedlíky s tvarohem a cukrem, ale ty se mi nechcou dělat. na to jsu moc líná
janna24 píše:
já mám chuť i na domácí ovocný knedlíky s tvarohem a cukrem, ale ty se mi nechcou dělat. na to jsu moc líná
je to jasný, dneska půjdu spát zas hladová a s chutěma.
Co mi to děláš?
Takovej meruňkovej knedlíček a na to zakysaná smetana… proč tu neni smajlík, kterej slintá? ![]()
janna24 píše:
ju Jani, škoda, že nejsi sousedka, ty bych si taky strašně ráda udělala, ale bohužel jen pro sebe se mi nechce
misto meruňkovýho knedlíku jsem si dala aspoň lžičku meruňkový marmelády - od maminky
![]()
to jsem taky přemýšlela, že najedu do tý jahodový marmelády , ale nakonec jsem se ovládla. musim vydržet do zítřka ![]()
kyblicek píše:
ahojte holky tak jsem se tedka vrátila z té prahy a jsem uplně hotová ale bylo to super.aji na ten prezidnetuv hrad jsem se vyšplhala a teda nechápu na co ho má![]()
Kyblíčku jste byli jen tak na výletě?
jojo jeli jsme se podívat na památky já tam nikdy nebyla tak sjme to nák prolezli a zase jeli domu byo to moc fajn malá byla hodná akorát těch lidí