♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9429
22.8.10 21:08

a je to tady… :zed: :zed:

jak při malém…z každé blbosti je mi těžko..ale tak brkavo to je hnus.a to mě trápilo celé těhu ale brkalůa jsem neskutečně ze všeho :jazyk:
mamka říkala že jak se to mimino narodí tak to první nezabrečí ale grkne si jak dobytek :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
22.8.10 21:18

Mně s Vojtou hrozně pálila žáha, fakt furt, taky jsem krkala jak čuně :lol: Teďka zatím nic… :think: No třeba to nepřijde… Nebo to tentokrát přijde jen později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
23.8.10 05:44

Dobré ráno holky,tak já jsem se na fotku kuřecího stehna s brkaší včera ani nemohla podívat. Doufám, že moje nevolnosti jsou na vrcholu - dnes bych měla začínat 10tt. :poblion: teď každý den a ležet v posteli mi nedělá velký problém, protože i tak je mi šoufl :-( Ale beru to jako dobré znamení… Doufám, že se to zlepší, i s chutí na sex :wink:

Měříte si některá bazální teplotu? Já pořád raději ano, i když metuším, jestli by se podle ní něco poznalo, kdyby bylo něco špatně - nejspíš ne:-(

S kojením žádné zkušenosti nemám, ale díky za podnětnou diskuzi - u nás v Libreci má oddělení šestinedělí nedobrou pověst právě kvůli tomu, že v případě problémů s kojením to často neřeší moc ideálně… Rady se tedy budou hodit… :-)

V noci tady byla velká bouřka, my jsme naštěstí v paneláku, tak nás to ani nemá jak postihnout… Jen nám trochu napršelo přes lodžii do bytu a to jsem si
myslela, že lodžie je dostatečně hluboká:-)

No nic, držím palečky na dnešních kontrolách, přeju krásné pondělí a zase brzy nanapsanou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
23.8.10 06:37

Dobré ránko holky :mavam:

Na pardubicku se nám to pěkně honí od 5 hodin, ale zatím jen prší, a to docela dost. Uvidíme co se z toho vyklube.

Jinak je mi pěkně zle a kdyby po mě někdo chtěl říci abych mu popsala své orgány uvnitř těla, nebudu mít problém, cítím úplně vše, počínaje vaječníkama… není to moc příjemné, v tomto datu bych měla dostat MS, tak nejspíše proto ta bolest.

S tím kojením to ještě bude hodně zajímavé. Nevím jak by měly bradavky správně vypadat, takže nemohu posoudit jestli je mám dostatečně vystouplé či nikoliv. Snad to budu moci probrat s doktorkou. Už tento pátek v 8:30h. :dance: to snad ani nedospím rána jak se budu těšit…

Tak vám přeji krásný den, ty nejlepší kontroly a hodně zdravíčka :lol:

Na mě ještě něco leze :-( Nějaký parchant bacil :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
23.8.10 07:06
mscat píše:
Ivušáček..přesně tak :mrgreen:no tak to jsi měla den jak já..a já ještě neskončila.Taky vyprané dvě pračky..dokola sbírat prádlo,uklidit ,požehlit ,vysát,dokola umývat nádobí,též jsem si pobrečela u filmu :-D hele nebyl to náhodou ten s Mandy Moore :-D ta dlouhá cesta?? bulela jsem taky jak želva to bylo krásné :-D
a ted jdu ještě zas uklidit kuchyn protože jsem se na to vyprdla na zbytek nádobí jak jsem dovařila a pak ještě něco podělat a možná s malým chvíli ven at si pojezdí na kole :-D

Jo jo to byl on, jsem se z toho docela dostávala celý večer, mocinky se mi líbil… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
23.8.10 07:31

My nemáme televizi, tak jsem odkázaná jen na internet. Ale na romantické filmy bych teď klidně koukala… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
23.8.10 07:36

AHOJTE HOLKY JAK JSTE SE VYSPALI JÁ NIC MOC LÍTALA JSEM FURT ČURAT.dNESKA SE CHYSTÁME DO PRAHY SE PODÍVAT TAK DOUFÁM ŽE TMA NEPRŠÍ A JE TAM NÁK ORMÁLNĚ SVITI NEMUSÍ ALE ABY BYLO PŘIJATELNĚ.PŘEJU NA DNEŠNÍCH KONTRLÁCH JEN TO DOBRÉ JÁ JDU VE ČTVRTEK UŽ SE NEMŮŽU DOČKAT AŽ UVIDÍM TOHO BROUČK MALÍHO :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
23.8.10 07:39

Dobré ranko,

koukala jsem, že jste se začaly bavit o prsou, tak já jen doufám, že mě už nevyrostou, protože takové kozy jaké mám už opravdu do ničeho nedostanu…A co se týká kojení tak 6nedělí byla tragoška, měla jsem strašlivě popraskané bradavky, takže jsem růčo fůčo odstříkávala do flašky, a jak zkončilo 6nedělí, tak jsem hnedle kojila normálka…až do roku…jo jo a taky jsem měla ploché bradavky, sestry ve špitále kroutily očima… ale nakonec jsem se rozkojila a byla to paráda…

MSCAT tak jsem dneska naplánovala kašičku, ale udělám k tomu pangase… kuře by mi musel někdo udělat, protože jak ho cítím syrové zvedne se mi kufr, a pak nemám ani na něj chuť…což není kdo, tak zkusíme pangase… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
23.8.10 07:42

Dobré ráníčko těhulky

Tady byla v noci taky bouřka,ale né nijak veliká-naštěstí, no ale od tý doby co sem zjistila že začalo hřmít a blikalo mi to do okna tak jsem nemohla spát.

Dneska budu obalovat pangase,ale vůbec se mi nechce, mě se poslední dobou vůbec nic nechce

Na kontrolách držíme palečky!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
23.8.10 07:52

Jo a jinak první noc v dětském pokojíku dopadla tak, že asi do 4 hodin spinkala, pak začala kňourat, a v závěru o půl pátek přišla ke mě nastěhovala se do mé postýlky a bylo to… :lol: Tak jsem zvědavá na dnešní noc… :lol: Jo jo ona si zvykne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
23.8.10 07:54

ivušáčku ona si zvykne neboj, akorát teda máš můj obdiv protože já bych na to neměla srdce, já pořád ho v noci musím mít u sebe, což je na prd, protože jak to budeme dělat při druhým, netuším! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
23.8.10 07:56
Šema píše:
ivušáčku ona si zvykne neboj, akorát teda máš můj obdiv protože já bych na to neměla srdce, já pořád ho v noci musím mít u sebe, což je na prd, protože jak to budeme dělat při druhým, netuším! :nevim:

To je právě to Šemi, já musím, jinak to druhé si nemá kam lehnout…a nechci dopadnout jako má kadeřnice, která v jednu chvíli spala s oběma dětma i s manželem na jedné posteli… to fakt ne… věřím, že to Karolínka zvládne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
23.8.10 07:57

ivušáčku právě toho se taky bojím, takže to budu muset taky nějak vymyslet.. A jak ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
23.8.10 08:00
Šema píše:
ivušáčku právě toho se taky bojím, takže to budu muset taky nějak vymyslet.. A jak ti je?

Mě dobře,…už žádné těhu příznaky necítím…i když si tak trochu nejsem jistá, jestli to je právě dobře, ale ještě se dvakrát vyspím a pak snad klíčka uvidím, a že vše bude OK…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
23.8.10 08:02
kyblicek píše:
AHOJTE HOLKY JAK JSTE SE VYSPALI JÁ NIC MOC LÍTALA JSEM FURT ČURAT.dNESKA SE CHYSTÁME DO PRAHY SE PODÍVAT TAK DOUFÁM ŽE TMA NEPRŠÍ A JE TAM NÁK ORMÁLNĚ SVITI NEMUSÍ ALE ABY BYLO PŘIJATELNĚ.PŘEJU NA DNEŠNÍCH KONTRLÁCH JEN TO DOBRÉ JÁ JDU VE ČTVRTEK UŽ SE NEMŮŽU DOČKAT AŽ UVIDÍM TOHO BROUČK MALÍHO :srdce:

Já jdu ve středu a už se taky nemůžu dočkat, jdu sice ještě i na krev, ale to se nějako zvládne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí