Poradna duly
Jana Čurdová
dobrá ráno holky jak se máte.my dneska vyrážíme do vyškova do zoo a zítra do prahy podívat se a asi dotoho agva parku nebo jak se to píše.Jáse ndeska vyspal báječně malá spla celou noc a došla až o půl 8 ráno takže paráda manžel jel nakoupit rohlíčky tak se nasnífdáme a pak vyrazíme ![]()
Kajzisek:máš hezké bříško a seš k tomu hubená tak to vypadá hezky já se rači dole nefotila
![]()
Ahoj holky, krásný bříška.
Kyblíčku tak se stavíte i do Dinoparku? My tam byli na jaře a malá se těch dinousaurů hrozně bála. Ale zoo si užila.
Ahoj holky, tam manžel se v noci vrátil z práce a ráno se probudil s bolením v krku. Je pěkně protivný, tak nevím, jestli pojede do IKEY pro nábytek. Odmítl se semnou bavit o seznamu, který sem mu včera připravila… Teď šel se psem ven, tak snad se mu spraví nálada… Kromě toho, že nám tu tcháni nechali psa, tak tu taky máme jejicj auto, proto bychom toho měli využít. Vlastní auto jsme si ještě nekoupili, dokud jsme jen dva, tak jej nepotřebujeme…
Co dnes budete vařit? Já mám v plánu mleté maso zapečené v cuketě, ale nevím, jak to zvládnu. V noci jsem zase
a teď je mi taky šoufl…
Přeju všem hezký den a ať je vám dnes dobře! ![]()
U nás bude bramborový gulášek…manžel si ho přál, tak mu ho udělám, ale s masíčkem, žádné špekáčky, to by neprošlo… ![]()
LaChica píše:
A Šári to se berete kvůli miminku, nebo jste to měli v plánu i před tím?
Už jsme to měli zařízené, když jsme našli na testu dvě čárčky ![]()
Jinak přeju všem krásné ráno
já jsem se právě uráčila z postýlky ![]()
Včera jsem se s váma ani nestihla rozloučit, přítel přijel z ryb, tak jsem mu šla naložit večeři a už jsem šla spát, tak se omlouvám ![]()
ahojte
![]()
tak já dnes zvládla bez zvracení…v klidu jsem ještě v posteli pojedla sušenky a dobré..ale žaludek se stále houpe ![]()
tak já mám od včerejška polévku a dnes máme kaši a upečená stehna v marinádě.a okurkový salát.
Ahojky, hezkou neděli
taky je u vás takový vedro?
Jsem doma sama, manžel jel s malou k rodičům, chce si tam umýt auto a chtějí se vykoupat v bazénu. Mám tu klídeček, tak něco vyperu, pouklidim a budu vegetit.
Nemusim ani vařit.
Máte hezký pupíky
, já mám jenom takovej zvětšenej špek ![]()
Ivetza: tak máš veget
a co že si se nejela taky okupšat do bazénku..jej já bych šla hned. ![]()
mscat píše:
ahojte![]()
![]()
tak já dnes zvládla bez zvracení…v klidu jsem ještě v posteli pojedla sušenky a dobré..ale žaludek se stále houpe
tak já mám od včerejška polévku a dnes máme kaši a upečená stehna v marinádě.a okurkový salát.
Mňamka… hm to bych si dala taky…
Ivušáček
že? já většinou dělám rýži ke stehnám ale malý vlastně rýži nejí tak mě konečně napadla kaše ![]()
a není to pracné takže pohoda nedělní ![]()
mscat píše:
Ivetza: tak máš vegeta co že si se nejela taky okupšat do bazénku..jej já bych šla hned.
za ten klid si to klidně nechám ujít ![]()
mňam a dala bych si váš oběd, miluju pečený kuře a miluju brkaši, i ten salát miluju ![]()
Ivetza:tak jasné..máš relax klídeček ![]()
vidím že jsem udělala chutě ![]()
však šup do nějakého obchodu a za chvíli ti to bude vonět po kuchyni ![]()
mscat píše:
Ivušáčekže? já většinou dělám rýži ke stehnám ale malý vlastně rýži nejí tak mě konečně napadla kaše
a není to pracné takže pohoda nedělní
Hm, to jo, už jsem dlouho neměla bramborovou kaši… ![]()
tak šup…za pár minutek je kaše hotová
jen tak na chut však proč ne ![]()