Poradna duly
Jana Čurdová
Ivetza píše:kyblicek píše:
tak sem si udělala lečo ám ho děsně ráda ajako zjistila jsem že mě smrdí ty vajíčka v tom a nechutná mi![]()
mňam to bych si dala.
Já si včera naplánovala na dnešní oběd nějaký kuřecí mao s bramborem a k tomu salát a ráno jsem se probudila s chutí na segedín, tak jsem utíkala do krámu pro maso a pro kys. zelí![]()
![]()
![]()
Tak se Ivetko u Tebe asi zastavím, segošek bych si taky moooc dala, ale nechce se mi dělat s knedlíkem, ale asi budu muset si ho jednou udělat, mám taky na něho hroznou chuť…Kuře mi začalo smrdět… a to jsem ho milovala… já nakonec na stará kolena jako těhotná budu jíst i koprovku nebo co? Jak se mi ty chutě mění…
ahooojte holky
![]()
tak já hlásím dnes první zvracení
![]()
ale má chyba..rychle jsem pojedla ze pár věnečku a vypila trošku vody a už jsem letěla.
a šoufle mi je furt..no hnus
![]()
jinak jste řešili sex??
tak já ze začátku k tomu 5tt-7tt neměla vůbec chut.absolutně ani tuk..
a ted..jaj ted bych mohla každý den ![]()
první jsem se bála vzhledem k tomu,že jsem už potratila…ale ted už vím že můžem a souložila bych každý den ![]()
ale u mě je to aj tím..že chlapa mám stále pryč takže ta chut je i tím půstem že je pryč a nemám s ním žádný tělesný kontakt ![]()
jej segedin bych si taky teda dala…ale já ted mám tak žaludek na vodě…že u nás to jistí asi kaše a pečené stehna..a polévka.ale nevím či to žaludek unese.ale malý musí papkat no..i já
![]()
Ivetza píše:
Ty jo, už je diskuze Květňátka 2011, holky nějak to letí
jojo letí…teprve jsme našli pozitiv testy a za chvíli nám ty miminka v bříšku už budou běhat a budem vzpomínat ![]()
přesně tak taky jsem si to říkala že jsem to teprv zjistila a už jsem ve třetím měsici e to šílený jak to letí
čekám až malá usne a pujdu za ní a pak pujdem asi někam na prolízky
jojo je to tak…taky si říkám jak jsem byla v 5tt teprve a už to bude 10tt.
a konečně pak třetí měsíc za mnou a až bude za mnou tak se začnu více těšit..ted jen čekám a čekám a bojím se.
řesně já ted počítám dny na kontrolu do čtvrtka daleko ale už to nák uteče manžel dovču bude mít takže to uteče a pak uvidím toho obíska zase ![]()
Ahoj holky, u mě teda nevolnosti taky pomalu přechází…až si někdy říkám, jestli je vše ok.
Jinak já dnes dělala k obědu cuketovou sekanou s bramborovou kaší. Miluju zeleninu na všechny způsoby a naštěstí mi zatím nic nesmrdí jako vám. Ale jak jste tu mluvily o tom leču, tak se mi úplně začaly sbíhat sliny. Takže příští týden na něj taky dojde ![]()
Dnes večer grilujeme u tchánů, tak se už psychicky připravuju, ale musím říct, že nejsou tak špatní…mohla jsem dopadnout hůř ![]()
Já mám do kontroly ještě 10 dní, tak doufám, že je vše vpořádku a nebudu muset vyhledat doktora dřív. Už několik dní žádné špinění ani stopy krve, občas mě trochu zabolí břicho, tak doufám, že je to jen roztahování… Zatím nepozoruju žádné zvětšování břicha, ale jsem teprve v 9tt, tak je to snad dobře.
Ráno se mi manžel smál, o čem pořád diskutujeme - prý jestli si popisujeme, co všechno jsme vy
No, moc daleko od pravdy není, ale aspoň ho s tím pořád neotravuju
Taky není kdy, když je pořád v práci ![]()
LaChica - třeba bude grilování fajn… Zaujala mě tvoje cuketová sekaná - jak se dělá? Mám tady asi 4 cukety od tchánů a potřebuju je zpracovat. Mám i mleté maso… Ne, že by se mi do toho chtělo, ale byla by škoda je vyhodit, když k nám cestovaly přes půl republiky…
kyblicek
![]()
takový pupčour už máš??no téda ![]()
a měla jsi uplně ploché bříško když jsi otěhotněla..nebo trošku vypouklé už bylo protože už máš teda velký břůšek
ale krásný.
tak jinak tady můj pupčour teda po shubnutí..říkám že nejsem hubenour aj tak… ![]()