♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10091
20.8.10 12:59

Já mám Xlander XA a Chicco Liteway. Ani jeden moc nevyhovoval, ale bylo mi líto peněz na něco dražšího :think: Ale možná jsem mohla zainvestovat. No co nadělám, nějak už to přežijem. To stupátko je taky celkem fajn, ale taky netuším, jestli by se chtěl vozit. No vyzkoušíme a uvidíme. On jako chození miluje, kočárek naopak nenávidí, ale málokdy jde za mnou, většinou jde prostě tam, kam chce on a vůbec mě neposlouchá. Miluje kytičky, takže pořád jenom zastavuje a trhá kytičky. Dřív si utrh do každý ruky jednu a šel, ale teďka prostě trhá všechny květy, co vidí a hází je na zem. Takovej malej ničitel. No a když potkáme nějakou trávu, kde je 50 pampelišek, tak je to celkem průser, protože on fakt nejde, dokud je všechny neotrhá :lol: Ale tak je mu 13 měsíců, než mu bude těch 20, tak se asi ještě ta spolupráce trochu zlepší. A jestli ne, tak nevím. Ale kočárek to asi nevyřeší, on fakt v kočárku strašně brečí. No uvidíme. Ale ten Phil je otázka minimálně 10 tisíc a to se mi moc nechce. Spíš potřebujem šetřit na auto.

Jo Mscat, ta fotky je moc pěkná, dobrej nápad, taky bych mohla tomu mýmu nechat vyrobit nějakej pěknej hrnek na kafe do práce.

A klasicky gratulka ke kontrolám, jsem moc ráda, že jsou všichni mimísci v pořádku :wink: Já jdu za 10 dnů a už se fakt nemůžu dočkat. Už aby to bylo… Manžel jde se mnou, tak snad to bude hezký podívání :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
20.8.10 13:01

Tak holky já mám 3-kolku a teda nemůžu si ji vynachválit a ve sněhu to je o zvyk řekla bych že je to lepsí než klasika se 4… leda ty dvě ve předu otočný… člověk se stím furt nemusí mordovat když chce zatáčet atd… Štěpi:Také se přidávám ke gratulaci ke kontrole :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
20.8.10 13:06

Ahoj holky, tak jsem se dnes pořádně prospala… Mám tu pejska, tak s ním vyrazím na chvíli na krátkou procházku. Včerejší návštěva tchánů proběhla bez problémů, tchýně ví, že jsem těhotná, tchánovi to večer nedošlo:-)))

Výběr kočárků je velký, ale když má člověk nějaké nároky, tak zjistí, že nakonec úplný ideál neexistuje:-))) My si asi budeme pořizovat nějaký terénnější typ… Známí mají český kočárek patron, tak o něm taky přemýšlím. Manžel to asi nechá na mě…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
20.8.10 13:35

No hlavně co potřebuju já je pořádný bytelný kočárek. Kámoška má nějaký snad dohromady za 20tis holku v tom měla akorát jako fakt to miminko, pak začala koukat tak nechtěla v tom být, a já když tam poradila davídka s 15kg tam mi říká vyndej ho mám strach že to rupne, tak sakra to to je za kočárek. Jdu se juknout na to nové tako, To je zase těžký jako prase, ale vím 100% že se mi v něm nepřevrátí

Hm tak už to čtu délka korbičky 75cm ( fusak má 96cm kam ho asi tak dááám??? ) hm tak to přesně nepotřebuju. Ten babypoint má aspon těch 85-87

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
20.8.10 13:46

NO taky jsem si četla ty rozměry, je to malé o proti tomu starému Taku. Zatím to nějak neřeším, ale nechce se mi dávat moc peněz za kočárek. Až budeme vědět, co čekáme, tak budu koukat víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
20.8.10 13:55

Štěpánko, no podle mě to uplně zbytečný kupovat drahý kočárek, stejně to dítě za chvilku vyroste a bude chtít tapat vedle něj, takže nějakou 20 vyhodit, mi přijde teda na prd, to radši koupím něco a sebe maličkému nebo tak. Nebo třeba něco jinýho, ale já ani nekupovala kočárek v obchodu uplně nový. Jeden jsem měla od kámošky, za 3500 a to byl Deltim a pak právě to Tako a to bylo z bazaru, jednou použitý, za 2800 a petr to ukecal za 2100 takže myslím že to bohatě stačí. A kluk mi od roka neni v kočárku, jak začal chodit, tak jsem ho tam nedávala, jen fakt když jsem šla třeba na delší trasu, takže kdybych kupovala drahý tak bych třiskla hlavou do zdi, protože to tak už nikdy neprodáš za tu cenu

Holky já mám pořád taový hlad!!!! Do háje ale já fakt můžu jíst 24hodin ty vado, to je teda mazec!!!¨

Tohle je třeba pěkná barvička, ta se mě moc líbí, ale zase ta světlá to bude hned černý :evil: Tenhle je fakt těžký, ale zase jeden snad možná i z nejlevnějších. http://deti.bazos.cz/…ne-edici.php Takový mám tady ještě právě jak v něm byl david ale modro červený ale jinak je to stejný. Má nějakou „divnou“ rukojeť, asi jak jsem to zvedala, nebo nevim, jinak bych jiný možná nechtěla, nevim, vadí mi ta váha no trochu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
20.8.10 14:12

Šemi - ten hlad ti docela závidím, já jsem dnes skoro nic ještě nejedla, k obědu (vozí nám sem do práce) jsem měla jablka v županu, byly to takové tři veliké šátečky z listového těsta a uvnitř zapečené jablíčko…no nasoukala jsem do sebe sotva jeden…zbytek nesu domů a jedu corny tyčinku :-( absolutně nemám na nic chuť :-(

jak jste tady včera probíraly ty polévky, nám děda doma navařil hovězí vývar, tak jsem si večer dala a bylo mi z něj špatně do noci :-( ale snědla jsem ho docela s chutí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
20.8.10 15:01

:evil: Já fakt mám furt hlaď, ale takovej, že je mi špatně až fakt a najim se, půl hodiny klid a nanovo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1902
20.8.10 15:20

Šemo já mám to samé. V poledne hrnec polévky, pak kus melouna a teď půl mazance :zed: Taky to nechápu, kde se ten hlad furt bere :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
20.8.10 15:34

Lachica já fakt nevim co budu dělat až budu muset někam k dr ty vado vždyť já budu mít batoh s jídlem ale plnej! Tohle jsem měla i když jsem čekala první, ale né takhle brzo.. Fakt hlady šilhám :think: A jinak jak je? Jak ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
20.8.10 15:37

ahojte holky

tak jsme se vrátili konečně ze města a spala bych jak mimino.

děkuji za pochvalu foteček…
jj tatka nám pracuje pryč tak nás má aspon pořád na očích :mrgreen:

šema:jasné..já mám hlad neustále…stále prázdný žaludek a už mě to rozčiluje :-D nevím co do sebe nacpat navíc když mi nic nechutná.

tak dn es jsem na sebe krásně navléla oblíbené sportovní kalhoty které jsem neoblékla dva roky..tak super no :dance: :-D
těhula a obleču menší věci..to je mazec.ale přes pupík už to dlouho nepujde je trošku nafouklý už.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
20.8.10 15:40

Mcat- přesně!!!!!!!!!!!! Hlad, ale neni na nic chut, jako třeba než jsem otěhu tak bych se užrala nad pekáčem kde bylo zapečené kuř. maso,na tom brokolice a na to sýr, to mi dneska dát někdo pod nos, tak to vemu a vyhodim.. né to ne, snědla bych to ale fakt bych se musela nutit. Tak s těma kalhotama to máš teda super, to se mě stát nemůže :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
20.8.10 15:48

Tak s hladem jsem na tom stejně. Je mi špatně, pálí mě pořád žáha, ale každou chvíli mám úplné bolení břicha z hladu a musím něco sníst… několikrát denně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1902
20.8.10 15:50

No je mi sem tam na :poblion: , ale vždycky to ustojím. Představte si holky, už 4. den mám chuť na krokety s tatarkou a kečupem…si to vždycky namíchám…tak se teď přemlouvám, že to není zdravé a tím na to mám ale ještě větší chuť :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
20.8.10 15:54

Lachi já včéra měla činskou polívku, prostě jednou za čas to nevadí, to by se musel člověk zbláznit.. :nevim:

Jani no hele přesně já, fakt. Ale až mi to štve, protože jsem se rána najedla, šla na zahradu s klukem a bylo mi tak zle hlady ( jedla sem před 15min) že sem musela jít domu anapit se, nebo bych fakt celej den ŽRALA!

Holky máma vaři vajíčka do salátu a mě se zvedá kurf :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital