Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ránko holky…tak už zase v práci, chjooo, dnes se mi ale vůbec nechtělo ![]()
Mscat, Ivet a jani - máte krásné fotečky, moc gratuluju
to je super, že miminka tak krásně rostou ![]()
mscat - z ptáčátka si nic nedělej, mně kamarádka ve středu řekla, že tam vidí králíčka ![]()
Šemi a Jani - dneska už bude bobíkům určitě líp, uvidíte! Toje zajímavé, že u dětí ty virozy jsou takové krátké…jeden den teplota 38 a druhý den 36
no snad už to bude v pohodě a o víkendu vyrazíte ven, má být krásně sluníčkově ![]()
Kaji - migrénu ti nezávidím, jájsem naštěstí ještě neměla tu čest, ale na to asi nic jiného než klid a spánek nepomůže…tak ať jsi brzy fit!
a dál už si nepamatuju, dočítala jsem 8 stránek ![]()
Ivušáček píše:
Dobré ranko holčičkyKaji, snad migréna brzy poleví…
Jani, to je super, že malá už nemá teplotku, ale stejně bych s ní ještě zašla k Dr. aby na ní jukla…na angínu to fakt není, ale aby z toho průjmu nebyla nějako dehydrovaná…
Jinak holky, já jsem zase plašan… pořád závidím někomu jak hubne, a já jsem dneska zjistila, že mám o půl kila míň, a cítím, že i to břicho trošku splasklo a plaším a plaším, jestli není něco špatně…mám najednou z toho takový blbý pocit…
Ivi neboj. všechno je v pořádku. to je jen po ránu a jak se najíš, tak se bříško zase zakulatí ![]()
Škurpice píše:
Dobré ráno všem…Jani, já toto měla u dětí při každých atb…příp. zavolej Dr. …dělala malé výtěr z krku nebo CRP odběr? Nebo jen koukla a řekla: „To je angína“ ???Škurpi teď nevím jestli to dobře chápu, jako že po každých antibiotikách měli průjem? Ne jenom se podívala do krku a to se navíc malá ještě cukala a řvala. Takže to byla taková rychlovka. Určitě ji zavolám. Chystám se na to.
Jo ještě k tomu zjištění pohlaví - různě na netu se dá dočíst, že ve 12. týdnu se začíná u miminka rozlišovat pohlaví - že se to prostě „vyloupne“ z takového hrbolku, ale že to ještě nedokáže nikdo určit…to by musela být opravdu náhoda..možná o týden později už by při troše štěstí poznat šlo…ale osobně si myslím, že v tom 12. ještě neee…
Já tajně doufám, že by mi to mohla mudra říct, když půjdu na kontrolu teď 30.8. .. ale kamarádka byla na kontrole a mimi se otočilo zadečkem, tak měla smůlu a musela čekat měsíc do další kontroly…
xŠárka píše:
Jo ještě k tomu zjištění pohlaví - různě na netu se dá dočíst, že ve 12. týdnu se začíná u miminka rozlišovat pohlaví - že se to prostě „vyloupne“ z takového hrbolku, ale že to ještě nedokáže nikdo určit…to by musela být opravdu náhoda..možná o týden později už by při troše štěstí poznat šlo…ale osobně si myslím, že v tom 12. ještě neee…Já tajně doufám, že by mi to mohla mudra říct, když půjdu na kontrolu teď 30.8. .. ale kamarádka byla na kontrole a mimi se otočilo zadečkem, tak měla smůlu a musela čekat měsíc do další kontroly…
jéé já jdu na screening ve 13 týdnu, tak se třeba něco ukáže. Kamarádka měla taky miminko blbě natočený a dozvěděla se až v 7. mesicu, že čeká chlapečka.
ChiChi - na screening - tam jsem se toho teda fakt dozvěděla
![]()
Jani, snad půjdeš na lepší screening než já a na utz i něco uvidíš …
Když já bych si strašně přála holčičku a proto jsem tak zvědavá, abych se s tím už mohla nějak srovnat a ujasnit si jména a tak…dyť ono to strašně letí, ten čas…zachvilku budou vánoce a pak hurá do porodnice!
xŠárka píše:
ChiChi - na screening - tam jsem se toho teda fakt dozvěděla![]()
![]()
![]()
Jani, snad půjdeš na lepší screening než já a na utz i něco uvidíš …
Když já bych si strašně přála holčičku a proto jsem tak zvědavá, abych se s tím už mohla nějak srovnat a ujasnit si jména a tak…dyť ono to strašně letí, ten čas…zachvilku budou vánoce a pak hurá do porodnice!
ty jo Šári, ještě není konec prázdnin a ty už myslíš na vánoce… ![]()
¨Dobré ráno,
Ivu, neboj se nic, všechno je dobrý a buď ráda za to shozený půl kg, já bych ho brala ![]()
Co blbnete s Vánocema?
Ale je pravda, že v obchodech schovaj věci do školy a vyndaj kolekce a pustěj koledy ![]()
Kaji, ať je brzy líp, vím, jaká je migréna mrcha a navíc když si ani nemůžeš vzít prášek ![]()
No já nevím, ale myslím, že jak dojedu z dovči, že už budou plné obchody Mikulášů…vloni začali tuším už v září…ale mě to pak už nebaví, když ty kolekce a baňky a všechno vidím 4 měsíce dopředu, to už pak nemá to kouzlo ![]()
janna24 píše:Škurpice píše:
Dobré ráno všem…Jani, já toto měla u dětí při každých atb…příp. zavolej Dr. …dělala malé výtěr z krku nebo CRP odběr? Nebo jen koukla a řekla: „To je angína“ ??? Škurpi teď nevím jestli to dobře chápu, jako že po každých antibiotikách měli průjem? Ne jenom se podívala do krku a to se navíc malá ještě cukala a řvala. Takže to byla taková rychlovka. Určitě ji zavolám. Chystám se na to.
holky, neblbněte s Vánocema, vždyť je ještě pořád léto
je fakt, že to ale rychle uteče…
xŠárka píše:
No já nevím, ale myslím, že jak dojedu z dovči, že už budou plné obchody Mikulášů…vloni začali tuším už v září…ale mě to pak už nebaví, když ty kolekce a baňky a všechno vidím 4 měsíce dopředu, to už pak nemá to kouzlo
To máš pravdu…taky mě to rozčiluje, a pak dětem něco vysvětluj, když vánoce už v obchodech jsou od září…
Ahooooooooj ![]()
Tak už vím proč teploty, rostou nám stoličky.Zatím je dobrej od včéra.
Jdu vás narychlo dočíst ![]()
S Vánocema - chystám se nakupovat dřív, už ted protože pak lítám jak cvok a mám nervy
Příspěvek upraven 20.08.10 v 08:52
Ivušáček píše:xŠárka píše:To máš pravdu…taky mě to rozčiluje, a pak dětem něco vysvětluj, když vánoce už v obchodech jsou od září…
No já nevím, ale myslím, že jak dojedu z dovči, že už budou plné obchody Mikulášů…vloni začali tuším už v září…ale mě to pak už nebaví, když ty kolekce a baňky a všechno vidím 4 měsíce dopředu, to už pak nemá to kouzlo
Já se právě těším, až budu mít miminko (nebo víc), že ty Vánoce zase dostanou to své kouzlo…takto jsme s přítelem uhonění, nidko neví, co komu koupit…nakonec se to vyřeší obálkama pod stromkem…no už to není ono…ale jak budou děti, tak to bude zase krásný čas ! ![]()