♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3142
20.8.10 07:55

Dobré ránko holky…tak už zase v práci, chjooo, dnes se mi ale vůbec nechtělo :-(

Mscat, Ivet a jani - máte krásné fotečky, moc gratuluju :kytka: to je super, že miminka tak krásně rostou :-)

mscat - z ptáčátka si nic nedělej, mně kamarádka ve středu řekla, že tam vidí králíčka :mrgreen:

Šemi a Jani - dneska už bude bobíkům určitě líp, uvidíte! Toje zajímavé, že u dětí ty virozy jsou takové krátké…jeden den teplota 38 a druhý den 36 :-) no snad už to bude v pohodě a o víkendu vyrazíte ven, má být krásně sluníčkově :-)

Kaji - migrénu ti nezávidím, jájsem naštěstí ještě neměla tu čest, ale na to asi nic jiného než klid a spánek nepomůže…tak ať jsi brzy fit!

a dál už si nepamatuju, dočítala jsem 8 stránek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
20.8.10 07:56
Ivušáček píše:
Dobré ranko holčičky

Kaji, snad migréna brzy poleví…

Jani, to je super, že malá už nemá teplotku, ale stejně bych s ní ještě zašla k Dr. aby na ní jukla…na angínu to fakt není, ale aby z toho průjmu nebyla nějako dehydrovaná…

Jinak holky, já jsem zase plašan… pořád závidím někomu jak hubne, a já jsem dneska zjistila, že mám o půl kila míň, a cítím, že i to břicho trošku splasklo a plaším a plaším, jestli není něco špatně…mám najednou z toho takový blbý pocit…

Ivi neboj. všechno je v pořádku. to je jen po ránu a jak se najíš, tak se bříško zase zakulatí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
20.8.10 07:59
Škurpice píše:
Dobré ráno všem…Jani, já toto měla u dětí při každých atb…příp. zavolej Dr. …dělala malé výtěr z krku nebo CRP odběr? Nebo jen koukla a řekla: „To je angína“ ???

Škurpi teď nevím jestli to dobře chápu, jako že po každých antibiotikách měli průjem? Ne jenom se podívala do krku a to se navíc malá ještě cukala a řvala. Takže to byla taková rychlovka. Určitě ji zavolám. Chystám se na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
20.8.10 08:03

Jo ještě k tomu zjištění pohlaví - různě na netu se dá dočíst, že ve 12. týdnu se začíná u miminka rozlišovat pohlaví - že se to prostě „vyloupne“ z takového hrbolku, ale že to ještě nedokáže nikdo určit…to by musela být opravdu náhoda..možná o týden později už by při troše štěstí poznat šlo…ale osobně si myslím, že v tom 12. ještě neee…

Já tajně doufám, že by mi to mohla mudra říct, když půjdu na kontrolu teď 30.8. .. ale kamarádka byla na kontrole a mimi se otočilo zadečkem, tak měla smůlu a musela čekat měsíc do další kontroly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
20.8.10 08:06
xŠárka píše:
Jo ještě k tomu zjištění pohlaví - různě na netu se dá dočíst, že ve 12. týdnu se začíná u miminka rozlišovat pohlaví - že se to prostě „vyloupne“ z takového hrbolku, ale že to ještě nedokáže nikdo určit…to by musela být opravdu náhoda..možná o týden později už by při troše štěstí poznat šlo…ale osobně si myslím, že v tom 12. ještě neee…Já tajně doufám, že by mi to mohla mudra říct, když půjdu na kontrolu teď 30.8. .. ale kamarádka byla na kontrole a mimi se otočilo zadečkem, tak měla smůlu a musela čekat měsíc do další kontroly…

jéé já jdu na screening ve 13 týdnu, tak se třeba něco ukáže. Kamarádka měla taky miminko blbě natočený a dozvěděla se až v 7. mesicu, že čeká chlapečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
20.8.10 08:17

ChiChi - na screening - tam jsem se toho teda fakt dozvěděla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jani, snad půjdeš na lepší screening než já a na utz i něco uvidíš …

Když já bych si strašně přála holčičku a proto jsem tak zvědavá, abych se s tím už mohla nějak srovnat a ujasnit si jména a tak…dyť ono to strašně letí, ten čas…zachvilku budou vánoce a pak hurá do porodnice!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
20.8.10 08:19
xŠárka píše:
ChiChi - na screening - tam jsem se toho teda fakt dozvěděla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jani, snad půjdeš na lepší screening než já a na utz i něco uvidíš …

Když já bych si strašně přála holčičku a proto jsem tak zvědavá, abych se s tím už mohla nějak srovnat a ujasnit si jména a tak…dyť ono to strašně letí, ten čas…zachvilku budou vánoce a pak hurá do porodnice!

ty jo Šári, ještě není konec prázdnin a ty už myslíš na vánoce… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
20.8.10 08:23

¨Dobré ráno,

Ivu, neboj se nic, všechno je dobrý a buď ráda za to shozený půl kg, já bych ho brala :wink:

Co blbnete s Vánocema? :-D :-D Ale je pravda, že v obchodech schovaj věci do školy a vyndaj kolekce a pustěj koledy :twisted:

Kaji, ať je brzy líp, vím, jaká je migréna mrcha a navíc když si ani nemůžeš vzít prášek :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
20.8.10 08:41

No já nevím, ale myslím, že jak dojedu z dovči, že už budou plné obchody Mikulášů…vloni začali tuším už v září…ale mě to pak už nebaví, když ty kolekce a baňky a všechno vidím 4 měsíce dopředu, to už pak nemá to kouzlo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
20.8.10 08:41
jo, vždy když mly atb, měly průjem, proto mi Dr. říkala ať jim k tomu dávám laktobacilus…kvůli střevní mikrofloře
janna24 píše:
Škurpice píše:
Dobré ráno všem…Jani, já toto měla u dětí při každých atb…příp. zavolej Dr. …dělala malé výtěr z krku nebo CRP odběr? Nebo jen koukla a řekla: „To je angína“ ???
Škurpi teď nevím jestli to dobře chápu, jako že po každých antibiotikách měli průjem? Ne jenom se podívala do krku a to se navíc malá ještě cukala a řvala. Takže to byla taková rychlovka. Určitě ji zavolám. Chystám se na to.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
20.8.10 08:44

holky, neblbněte s Vánocema, vždyť je ještě pořád léto :mrgreen: je fakt, že to ale rychle uteče…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
20.8.10 08:46
xŠárka píše:
No já nevím, ale myslím, že jak dojedu z dovči, že už budou plné obchody Mikulášů…vloni začali tuším už v září…ale mě to pak už nebaví, když ty kolekce a baňky a všechno vidím 4 měsíce dopředu, to už pak nemá to kouzlo :-(

To máš pravdu…taky mě to rozčiluje, a pak dětem něco vysvětluj, když vánoce už v obchodech jsou od září…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
20.8.10 08:48

Ahooooooooj :kytka:

Tak už vím proč teploty, rostou nám stoličky.Zatím je dobrej od včéra.

Jdu vás narychlo dočíst :kytka:

S Vánocema - chystám se nakupovat dřív, už ted protože pak lítám jak cvok a mám nervy

Příspěvek upraven 20.08.10 v 08:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
20.8.10 08:48
souhlasím…pak už člověka ani nebaví si to činčat doma…ale pak, když s dětmi peču perníčky, tak to pak zase naskočí :mrgreen:
Ivušáček píše:
xŠárka píše:
No já nevím, ale myslím, že jak dojedu z dovči, že už budou plné obchody Mikulášů…vloni začali tuším už v září…ale mě to pak už nebaví, když ty kolekce a baňky a všechno vidím 4 měsíce dopředu, to už pak nemá to kouzlo :-(
To máš pravdu…taky mě to rozčiluje, a pak dětem něco vysvětluj, když vánoce už v obchodech jsou od září…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
20.8.10 08:52

Já se právě těším, až budu mít miminko (nebo víc), že ty Vánoce zase dostanou to své kouzlo…takto jsme s přítelem uhonění, nidko neví, co komu koupit…nakonec se to vyřeší obálkama pod stromkem…no už to není ono…ale jak budou děti, tak to bude zase krásný čas ! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí