Poradna duly
Jana Čurdová
Jani:krásná fotečka…
taky už se těším až budu mít konečně druhou toho našeho prcka
Dík moc
sem úplně neuvěřitelně šťastná, že je mimi tam kde má a daří se mu. Pani doktorka říkala, takovej malej sněhuláček.. ![]()
Šema píše:A polívka je ve mě..
Škurpi jen si dej, nic zdravého to sice neni… ale tak.. jednou to nevadí.. mnam a ta byla! Ty jsi taky z Prahy, kde si rodila děti? A kde chceš rodit teď? ![]()
Tak děti moje teď mi píše kámoška na fb, co má taky termín v březnu, že jde na tenhle screening a že prej i dr řekla, že jí řekne co to je?????? Tak že by???
![]()
Šema píše:Škurpi jen si dej, nic zdravého to sice neni… ale tak.. jednou to nevadí.. mnam a ta byla! Ty jsi taky z Prahy, kde si rodila děti? A kde chceš rodit teď?
Škurpi nech si chutnat! Taky bych chtěla aby mě rodila moje dr, člověk už jí zná a ví no… A co děti, jak se mají? ![]()
Šema píše:
Škurpi nech si chutnat! Taky bych chtěla aby mě rodila moje dr, člověk už jí zná a ví no… A co děti, jak se mají?
Škurpi no joooo, on je vlastně zase konec prázdnin pomalu, ty vado, to letí to je děs! A už vědí, že budou mít mimí? ![]()
Šema píše:
Škurpi no joooo, on je vlastně zase konec prázdnin pomalu, ty vado, to letí to je děs! A už vědí, že budou mít mimí?