♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9306
19.8.10 16:31

Steveko vítej doma :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
19.8.10 16:35

Šemi,ve sprše jsem :poblion: A to je lepší než omdlít:-) Kuře už je v troubě, teď ještě nějaký zeleninový salát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
19.8.10 16:37

Janci tak ještě že tak!! Já myslela že si omdlela. Můj synovec nedávno omdlel, a dal si hlavou o topení, teda nosem, takže.. hrůza. Tak proto mě to vysedilo, tak ještě že si " jen" :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
19.8.10 16:41

stepankab: no ja taky nejsem typ co by se doma nudil, chodila jsem na vejsku kam se nemuselo chodit pravidelne, jen parkrat do ty dne tak na hodku a tak jsem prakticky byla doma 3 roky a uplne v pohode :-D ja se proste enudim ani kdyz lezim u telky a navic mam dva psy je porad co delat…taky si myslim ze to rychle utece ale ja mam doktora kterej prej neni takovej ze by me nechal doma proto se to bojim rict rpimo reknu mu o tom jak je mi zle a podobne a kdyztak kdyby nesvolil tak potom to reknu nejak primo tak drzte palce modlim se abych mohla byt od 1 rijna doma..navic r na me se segrou a mamkou trpi, tak snad to pomuuze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
19.8.10 16:44

lucza: no my taky prave cheme koncem zari na dovolenou k mori jen se valet a pak od 1. rijna doma to je moje predstava :-D..vychazky dava muj Dr vetsinou na 4 hodky denne ale zkusila bych se ho zeptat na neomezene..ale segra po revizi mhla jen 4 hodky denne a kdyz se ptala jeslti to jde jinak tak rekl ze ne.. :-( …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
19.8.10 16:45

Ajli já furt dumám nad tím tvým metříkem.. Kurna co je špatně.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
19.8.10 16:49

sakra taky asi se mi taky moc nezda :-D tak az prijdes cim to je tak mi dej vedet mam z toho hlau v pejru :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
19.8.10 16:51

Tak zkus kliknout na metřík někoho jiného a udělat jiný, třeba se ti bude líbít někde jinde, já fakt nevím co je špatně :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
Šema píše:
Steveko vítej doma :lol: :lol:

ahoj seminko…jsem rada,ze jsem doam…ted mi volal muj vydesenej,ze na ty traseco jsem jela vlitlo auto do kamionu..tak prej jestli jsem vporadku…to jeste neví,ze ja jela kolem dokola okresu..vsak proc bych se neprojela..ze??? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429

téda vy toho popíšete my ted došli z venku od půl 2.malý konečně jezdí na kole a já jsem k.o :jazyk:

kdopak tu čeká dvojčátka?? :-D

jinak holky..jak je to s tím,že možná už v tom 12tt řeknou na tom screeningu utz pohlaví?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
19.8.10 16:53

Mcat taky bych chtěla ale prý je to ještě brzo, to říkají kolem toho 20týdne.. taky bych chtěla dřív :lol: Oni prodávají i testy na pohlaví, stojí litr, ale asi to nebude moc přesné

Steveko no že by znamení, že nemáš jet tou cestou?? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
19.8.10 16:53

jinak tady je teda naše miminko v 7tt+1 :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
19.8.10 16:54

Dvojčátková těhulinka je myslim Danielka a ta druhá sakra.. která to je byla.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
19.8.10 16:54

šema:no já se dnes o tom bavila s kamoškou a říkala že to někdo i říká že co to pravděpodobně je.že to jde poznat nebo co.
tak hlavně že to bude zdravé na pohlaví si klidně počkám :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
19.8.10 16:55

jo a jinak mám termín 27.3 podle utz. tak to dopište do tabulky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...