Poradna duly
Jana Čurdová
Šemi,ve sprše jsem
A to je lepší než omdlít:-) Kuře už je v troubě, teď ještě nějaký zeleninový salát…
Janci tak ještě že tak!! Já myslela že si omdlela. Můj synovec nedávno omdlel, a dal si hlavou o topení, teda nosem, takže.. hrůza. Tak proto mě to vysedilo, tak ještě že si " jen" ![]()
stepankab: no ja taky nejsem typ co by se doma nudil, chodila jsem na vejsku kam se nemuselo chodit pravidelne, jen parkrat do ty dne tak na hodku a tak jsem prakticky byla doma 3 roky a uplne v pohode
ja se proste enudim ani kdyz lezim u telky a navic mam dva psy je porad co delat…taky si myslim ze to rychle utece ale ja mam doktora kterej prej neni takovej ze by me nechal doma proto se to bojim rict rpimo reknu mu o tom jak je mi zle a podobne a kdyztak kdyby nesvolil tak potom to reknu nejak primo tak drzte palce modlim se abych mohla byt od 1 rijna doma..navic r na me se segrou a mamkou trpi, tak snad to pomuuze…
lucza: no my taky prave cheme koncem zari na dovolenou k mori jen se valet a pak od 1. rijna doma to je moje predstava
..vychazky dava muj Dr vetsinou na 4 hodky denne ale zkusila bych se ho zeptat na neomezene..ale segra po revizi mhla jen 4 hodky denne a kdyz se ptala jeslti to jde jinak tak rekl ze ne..
…
Ajli já furt dumám nad tím tvým metříkem.. Kurna co je špatně.. ![]()
sakra taky asi se mi taky moc nezda
tak az prijdes cim to je tak mi dej vedet mam z toho hlau v pejru ![]()
Tak zkus kliknout na metřík někoho jiného a udělat jiný, třeba se ti bude líbít někde jinde, já fakt nevím co je špatně ![]()
Šema píše:
Steveko vítej doma![]()
ahoj seminko…jsem rada,ze jsem doam…ted mi volal muj vydesenej,ze na ty traseco jsem jela vlitlo auto do kamionu..tak prej jestli jsem vporadku…to jeste neví,ze ja jela kolem dokola okresu..vsak proc bych se neprojela..ze??? ![]()
téda vy toho popíšete my ted došli z venku od půl 2.malý konečně jezdí na kole a já jsem k.o ![]()
kdopak tu čeká dvojčátka?? ![]()
jinak holky..jak je to s tím,že možná už v tom 12tt řeknou na tom screeningu utz pohlaví?? ![]()
Mcat taky bych chtěla ale prý je to ještě brzo, to říkají kolem toho 20týdne.. taky bych chtěla dřív
Oni prodávají i testy na pohlaví, stojí litr, ale asi to nebude moc přesné
Steveko no že by znamení, že nemáš jet tou cestou?? ![]()
Dvojčátková těhulinka je myslim Danielka a ta druhá sakra.. která to je byla.. ![]()
šema:no já se dnes o tom bavila s kamoškou a říkala že to někdo i říká že co to pravděpodobně je.že to jde poznat nebo co.
tak hlavně že to bude zdravé na pohlaví si klidně počkám ![]()
jo a jinak mám termín 27.3 podle utz. tak to dopište do tabulky ![]()