Poradna duly
Jana Čurdová
Šemi, dárkový kufříček v těhu? Já já při prvním těhu nic nedostala
moje lakomá gyndr to určitě schramstla sama
Ale jestli myslíš ten v porodnici, ty jsem dostala dva. ![]()
Zato včera na kontrole vše OK a dostala jsem krásnou reklamní těhuprůkazku ![]()
no ja tam mam jen jedno, aspon teda doufam ze tam neni to druhy schovany, ale vypada to ze neni
… Segra ma i z manzelovo strany v rodine dvojcata tak ma asi vetsi pravdepodobnost
..segra ma spatny jatra po tom potratu tak se ted bude resit nejaka lecba a pak se hned pokusi znova aby jsem mely deticky co nejbliz po sobe ![]()
Gina108 píše: Šemi, dárkový kufříček v těhu? Já já při prvním těhu nic nedostalamoje lakomá gyndr to určitě schramstla sama
Ale jestli myslíš ten v porodnici, ty jsem dostala dva.
Zato včera na kontrole vše OK a dostala jsem krásnou reklamní těhuprůkazku
Tak o dárkovém kufříčku si od svoji gynekoložky můžu nechat jen zdát.
Ajla: já jsem doma zůstala od začátku čtvrtého měsíce a bylo mi doma úplně super. Myslela jsem si, že to moc neuteče, ale uteklo to rychle a vše jsem si v klidu nachystala. Byla jsem v klidu, nestresovala se a pak se mi narodil hodný chlapeček. Svoji gynekoložce jsem to řekla přímo, že chci být doma. Ta hned, že není problém a dokonce mi řekla, že je to lepší.
Joo dárkový balíček? No uvidím co dostanu, u dokrorky jsem byla 3×, 1- když jsem se šla přihlásit, 2× na kontrolu, 3× když jsem zjistila, že jsem těhu.. s předchozím Dr. jsem moc spokojená nebyla, byl to takovej debil, že když mě vyšetřoval, tak zkoumal jestli tam nejsou někde spermie přítele!! A pak mě pořád nutil do očkování proti té rakovině děl.čípku. Jenže ne to jsem hold neměla. Tak jsem si hledala nového Dr. a pak mi doporučila kamarádku tuto MUDr. a je zatím supr, se vším mi poradí a na všem mi odpoví.
Tak holky, já beru GS Mamavit, ale mám to přikázané od endokrinoložky kvůli dostatečnému příjmu jódu.
Balíček žádný neočekávám, hlavně doufám v dobrý výsledek kontroly. Nějak mě pobolívá břicho, tak doufám, že je to OK.
stepankab píše:
Ajla: já jsem doma zůstala od začátku čtvrtého měsíce a bylo mi doma úplně super. Myslela jsem si, že to moc neuteče, ale uteklo to rychle a vše jsem si v klidu nachystala. Byla jsem v klidu, nestresovala se a pak se mi narodil hodný chlapeček. Svoji gynekoložce jsem to řekla přímo, že chci být doma. Ta hned, že není problém a dokonce mi řekla, že je to lepší.
To je skvělé, plánuji to také takhle, že bych byla doma od 4 msíce, protože koncem září jedeme ještě na dovču - válečku ![]()
A jaké jsi měla vycházky? A měla jsi problém s tím, když jsi chtěla jet třeba na tři dny mimo domov? Dalo se to nějak vyřešit?
S vycházkama na neschopence je to různé. Já jsem při prvním těhotenství měla vycházky 6 hodin denně - 3 dopoledne a 3 odpoledne. Po Revizi mi napsal doktor vycházky neomezeně. A teď mám od 8.00 do 20.00. Kontroly chodí i k těhotným, ale liší se to okres od okresu… Jsem ještě v diskuzi maminek s termínem v polovině října a některým kontrola přišla…
Škurpi no přesně ten myslím ![]()
Štěpánko krásné metříčky ![]()
Holky taky tak zapomínáte???? mě se teď poslední dva dny fakt stává že nevim co sem chtěla, ale je to až hnusný ![]()
Šemi - já jsem dostala balíček společně s průkazkou, ale nic zajímavého tam nebylo…nějaké dva časopisy, spousta letáků, vlhčené ubrousky a pár vzorečků tělového mléka a šamponu myslím…krabička vypadala krásně, jak jsem čekala ty 4 hodiny v čekárně a každá to nosila, tak jsem byla fakt zvědavá…ale používámjen ty vlhčené ubrousky, jinak mě nic nezaujalo ![]()
a s tím zapomínáním - já teda zapomínám strašně a už jsem si tady v práci i vyrobila docela průšvih z nepozornosti. Jsem teď děsně roztěkaná a nesoustředím se a vypsala jsem do bankovních příkazů špatné čísla účtů dohromady na částku kolem 100 tis…nastěstí ty paltby neodešly, jinak už jsem si představovala, jak to z té mateřské splácím…
Šemi tak s malou zatím pořád špatný. dokonce dostala průjem. tak teď nevím, jestli to může být reakce na antibiotika nebo jestli má vůbec angínu a nemá jen nějakou tu střevní virozu. tak uvidíme co se z toho vyklube.
jo ten balíček jsem taky dostala.
já se těším na první fotku miminka. zajímavý je, že průkazku jsem dostala dřív než tlouklo srdíčko, ale fotku žádnou zatím nemám. budu muset vydržet na ten screening.
janna24 píše: Šemi tak s malou zatím pořád špatný. dokonce dostala průjem. tak teď nevím, jestli to může být reakce na antibiotika nebo jestli má vůbec angínu a nemá jen nějakou tu střevní virozu. tak uvidíme co se z toho vyklube.jo ten balíček jsem taky dostala.
já se těším na první fotku miminka. zajímavý je, že průkazku jsem dostala dřív než tlouklo srdíčko, ale fotku žádnou zatím nemám. budu muset vydržet na ten screening.
ták holky, dneska první kontrola, v 15:30…
to je vtipný… všichni jste byly u doktorky nejmíň dvakrát a já jdu teprve ted ![]()
tak držte palce ![]()
jo a Ivet gratulace ke kontrole ![]()