♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3364
19.8.10 08:26

Janni, tak to vás čeká docela dlouhé léčení. Hlavně jez hodně vitamínů, abys to taky nechytla. V těhotenství se nemůže ani stopangin:-(

Rachel - s nevlastní mamkou je smůla, že tam doktorka nebyla. Kdyby měla recept, tak je to důkaz, že byla u doktora. Ale měla by na sociálku (nebo zaměstnavateli, pokud kontrolu prováděl) zavolat a vysvětlit jim to. Pravděpodobně přijdou znovu a kdyby zase nebyla doma, tak jí můžou vzít nemocenskou…:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
19.8.10 08:32
janna24 píše:
tak jsme před chvilkou došli a malá má angínu :-( dostala antibiotika a za týden máme přijít na kontrolu. doktorka říkala, že tak za 3-4 dny můžeme chodit na krátký procházky, hlavně ne na sluníčko. tak to budeme muset doma nějak přežít. mně doporučila jako prevenci v těhotenství homeopatika oscillococcinum. je to teda spíš proti chřipce. ale může se to v těhotenství. tak snad to nechytnu.Ivet, určo vše bude dobrý.

Ty jo, tak ať se beruška brzy uzdraví… tuhle jsem byla u kamarádky a její dcera měla hnisavou angínu, chudinka ani nemohla polknout…Jak ty malé jsou nemocné, tak to je vždycky hrozný…snad to bude brzy OK a budete zdraví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
19.8.10 08:34

ahojte holky vítám nvou těhulku a držím ivet place bude to dobrý.Jinak holky já dneska v 10 jedu k našim a vrátím se až zítra večer takže pak napíšu jedu zatím jen na krev dalí týden na kontrolu taky to nemohla vzít při jednom:-(už chcu vidět toho prcka ale další týden bude manžel doma má dovolenou tak něka vyrazíme a ono to uteče.
Jinak s tou kontrolou měla by jet za tou gyndou nebo za svou doktorkou a říct že jela na gyndu ale bohužel měla dovolenou nebo kam to jela a snažit se to vyřešit.tatkovi taky došla kontrola a víte jak valili jsme oči nikdo na nas nezazvonil a všichni jsme byli doma ja zrovna u nich a přišel jim i kamoš na kafe domovník a o ničem nevěděl lístek donesla jedna paní že vysel dole na nástěnce katastrofa a pak zjistili že zvonilak tomu domovníkovi aby jim otevřel tak děcka otevřeli a ona nešla ani nhoru nic jen to dala na nástěnku hotovo jako tak se to naštestí vyřešilo tatka šel udělat melu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
19.8.10 08:36
držím palečky, to bude dobrý…já si vyzvedávala mladou z tábora, měla horečky, letěla jsem s ní hned k Dr. dostala atb a za 5 dní odlétala do Anglie…jsem trnula, jestli se z toho dostane…bylo to zaplacené už půl roku předem…v týdnu mi volala a je ok a v neděli se mi už vrátí, prdelka, už je mi po ní smutno a i ona už plakala do tel, že se jí stýská
janna24 píše:
tak jsme před chvilkou došli a malá má angínu :-( dostala antibiotika a za týden máme přijít na kontrolu. doktorka říkala, že tak za 3-4 dny můžeme chodit na krátký procházky, hlavně ne na sluníčko. tak to budeme muset doma nějak přežít. mně doporučila jako prevenci v těhotenství homeopatika oscillococcinum. je to teda spíš proti chřipce. ale může se to v těhotenství. tak snad to nechytnu.Ivet, určo vše bude dobrý.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
19.8.10 08:43

Dobré ráno, taky se připojuji ať jsou děťátko co nejdříve zdravé. Myslím, že homeopatika v těhotenství můžeš, jsou na přírodní bázi.Taky vítám novou těhulku. Ivet: ať je vše v pořádku. Já jdu zítra už se nemůžu dočkat a taky si říkám, aby bylo vše v pohodě.
HOlky ukazuje se vám můj metr nebo jen internetový odkaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
19.8.10 08:43
ahoj, jen odkaz
stepankab píše:
Dobré ráno, taky se připojuji ať jsou děťátko co nejdříve zdravé. Myslím, že homeopatika v těhotenství můžeš, jsou na přírodní bázi.Taky vítám novou těhulku. Ivet: ať je vše v pořádku. Já jdu zítra už se nemůžu dočkat a taky si říkám, aby bylo vše v pohodě.
HOlky ukazuje se vám můj metr nebo jen internetový odkaz?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
19.8.10 08:48

holky díky. budu s vama tedka hodně na netu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
19.8.10 08:58

Ahojík! :mavam:

Janni tak držíme palečky, a napiš co vám dr řekla. Já mu dala sirup kolem 9, měl teda 37.8, přes den bych mu ho nedala, ale že byla noc, tak aby se prospal. Ve čtyři ráno jsem ho dala vyčůrat, protože se kroutil, on jak spí jak je línej se probrat, tak jsem ho donutila, vyčůral se, chtěl kakao tak jsem mu ho dala a měl 35.4. Teď si hraje, zdá se být v pohodě, a má 34.6, ještě mín než má mít, tak snad už to bude v pohodě! Ale ven s nim ještě dneska nejdu, už budeme třetí den doma-děs! Myslím na vás!

Ajlo vátej !!!!!!!!!!!!!!!!!! :srdce: :srdce: :srdce: Čekáš první mimí? Jinak já myslim že když řekneš dr, že ti je špatně tak tě doma nechá. Já tenkrát řekla, že dělámv kuchyni a i když jsem doma být nechtěla, bála jsem se že to bude pomalu utíkat, tak mi řekla, né v žádném případě. Tak třeba to bude tak i u tebe. Je fakt, že si doma v klidu všechno uděláš, odpočineš si kdy chceš..

Ivet tak to jsme na tom stejně! Já jak mám jít k dr, kamkoliv, tak v noci už nespím a furt na to myslim.. pak sedím u dr v ordinaci a říkám si ty seš tak blbá, vždyť to nic neni. Hlavně člověk myslí na nejhorší. Myslím na Vás a dej vědět! Dopadne to dobře, uvidíš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
19.8.10 09:21

holky mě se tak nechce chystat nikam a to ješte aubtobusem vlakem a pak šalinou tu cestu fakt nesnáším :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
19.8.10 09:22
kyblicek píše:
holky mě se tak nechce chystat nikam a to ješte aubtobusem vlakem a pak šalinou tu cestu fakt nesnáším :zed:

kybličku to se Ti ani nedivím, já mám strašnou lenoru a to jsem doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
19.8.10 09:34

já taky ale to mám ted snad furt nic se mi delat nechce.těším se za našima a tak ale ta cesta hnus jako sama když jedu tak je to fajn ale kočár kabela a ta cesta lidi jsou tak hnusní že ti nepomůžou ani do šaliny nebo ti řeknou já jsem natahenej dost a jde rpyč takže jako hotovo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
19.8.10 09:38

ahojte holky..strašně dlooouho jsem tu nebyla..kvuli tomu stěhování a až včera mi zapojili konečně net!!

tak vás zdravím a jak se teda všem daří??všechno u všech v pořádku?? :mavam: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
19.8.10 09:43

ahoj holky,

tak utz v pořádku, ale celkový výsledky příští středu.
prcek odpovídá 12+0, má 5,64cm, NT je 1,3mm a nosní kůstka je. Ještě kontrolovala mozek, prej 2 komory či co něčim oddělený - výsledek OK.
Pustila mi i srdíčko, má 162 tepů za minutu :-)
Doktorka říkala, že si myslí, že výsledky budou ok, že většinou je už na utz vidět nějaká anomalie a tady že všechno vypadá OK.
Fotku mám, ale neni nic moc, pak vám jí zkusim sem dát.

Pojedu teď ke kamardáce a vyrazíme se podívat do obchodu a někam na obídek.

uffff, spadnul mi kámen ze srdce (zatim teda částečně, ale i tak se mi ulevilo) :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
19.8.10 09:50
Ivetza píše:
ahoj holky,

tak utz v pořádku, ale celkový výsledky příští středu.
prcek odpovídá 12+0, má 5,64cm, NT je 1,3mm a nosní kůstka je. Ještě kontrolovala mozek, prej 2 komory či co něčim oddělený - výsledek OK.
Pustila mi i srdíčko, má 162 tepů za minutu :-)
Doktorka říkala, že si myslí, že výsledky budou ok, že většinou je už na utz vidět nějaká anomalie a tady že všechno vypadá OK.
Fotku mám, ale neni nic moc, pak vám jí zkusim sem dát.

Pojedu teď ke kamardáce a vyrazíme se podívat do obchodu a někam na obídek.

uffff, spadnul mi kámen ze srdce (zatim teda částečně, ale i tak se mi ulevilo) :dance: :dance: :dance:

Moooocinky gratuluju, to je super… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
19.8.10 09:55

Ivetz: taky se přidávám ke gratulaci.Jen tak dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí