♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9429
19.8.10 09:56

Ivetza..gratuluji :palec:

doufám teda že nebudu přehlížená ted když jsem tu dlouho nemohla být :cert:
to se mi stává totiž pořád i v jiné témě kam sem chodila jako bych byla neviditelná a to potom člověka fakt nebaví když si chce navíc popovídat. :nevim: :jazyk:

jinak já mám další utz u svého dr.až 8.9.po 4týdnech.pěkně dlouhá doba teda nic nevědět.
a NT screening mám krevní odběry 30.8 v 10tt+1.doufám že to není brzo ale tak mě objednali.
a UTz screening 13.9.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
19.8.10 09:59
ahoj…brzy to není, aspoň se dozvíš hned po UTZ výsledky…mně budou brát krev a dělat UTZ v jeden den a výsledky budu mít až za týden…
mscat píše:

to se mi stává totiž pořád i v jiné témě kam sem chodila jako bych byla neviditelná a to potom člověka fakt nebaví když si chce navíc popovídat. :nevim: :jazyk:

jinak já mám další utz u svého dr.až 8.9.po 4týdnech.pěkně dlouhá doba teda nic nevědět.
a NT screening mám krevní odběry 30.8 v 10tt+1.doufám že to není brzo ale tak mě objednali.
a UTz screening 13.9.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
19.8.10 10:01

škurpice:noo to jo výsledky budou v tom týdnu po utz.ale někde jsem četla že když je to tak brzy že výsledky mohou být zkreslené.no tak ale snad ten dr ví co dělá když mě objednal na začátek 11tého týdne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
19.8.10 10:01
super…gratuluji
Ivetza píše:
ahoj holky,

tak utz v pořádku, ale celkový výsledky příští středu.
prcek odpovídá 12+0, má 5,64cm, NT je 1,3mm a nosní kůstka je. Ještě kontrolovala mozek, prej 2 komory či co něčim oddělený - výsledek OK.
Pustila mi i srdíčko, má 162 tepů za minutu :-)
Doktorka říkala, že si myslí, že výsledky budou ok, že většinou je už na utz vidět nějaká anomalie a tady že všechno vypadá OK.
Fotku mám, ale neni nic moc, pak vám jí zkusim sem dát.

Pojedu teď ke kamardáce a vyrazíme se podívat do obchodu a někam na obídek.

uffff, spadnul mi kámen ze srdce (zatim teda částečně, ale i tak se mi ulevilo) :dance: :dance: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
19.8.10 10:05
mscat píše:

a UTz screening 13.9.

Ahojky neboj, myslím, že v této diskuzi to nehrozí, že bychom Tě přehlížely… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
19.8.10 10:05
mscat píše:
Ivetza..gratuluji :palec:doufám teda že nebudu přehlížená ted když jsem tu dlouho nemohla být :cert:
to se mi stává totiž pořád i v jiné témě kam sem chodila jako bych byla neviditelná a to potom člověka fakt nebaví když si chce navíc popovídat. :nevim: :jazyk:

To se ti tady určitě nestane, neboj :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
19.8.10 10:09

jaké berete vitamíny pro těhotné? V prvním těhotenství jsem brala GS Mamavit, tak teď nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
19.8.10 10:10

uff tak to jsem moc ráda. :-D protože já se tak nemohla dočkat internetu a až sem konečně napíšu , :-D
to bylo děs bez netu…ale zase malý byl nadšený že se mu maminka pořádně věnovala :mrgreen:
a nečuměla do pc pořád :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
19.8.10 10:11
stepankab píše:
jaké berete vitamíny pro těhotné? V prvním těhotenství jsem brala GS Mamavit, tak teď nevím

beru GS mamavit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
19.8.10 10:14
já beru Femibion 800 a od příštího týdne začínám Femibion 400
stepankab píše:
jaké berete vitamíny pro těhotné? V prvním těhotenství jsem brala GS Mamavit, tak teď nevím
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348

a nic ti nedělají. Mě po nich bylo nějak zle. A taky jsem četla, že se po nich rodí velké děti, tak jsem je pak brala tak třikrát do týdne. Pak mě napadlo, jestli mi po nich nebylo zle, že jsem je nejdřív rozkousala. Neumím polknout ani antikoncepci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429

a jinak jak se cítíte?nějaké nevolnosti?? mě celkově je lépe jak při malém to bylo horší..hned jsem měla zácpu to mě drželo celé těhu.bylo to nepříjemné..zatím se držím nezvracím,akorát teda od hladu je mi špatně a nic mi právě nechutná.nechutenství jsem taky měla při malém takže se nutím do jídla jen z rozumu.snesu tak ovoce zeleninu,meloun sušenky.po ránu to rozdýchávám tu nevolnost ale dá se to pojím sušenky vypiju kakao a dobrý už funguju celý den. :-D tak myslím a doufám že snad ani zvracet nebudu :-D
akorát lehká nevolnost mě trápí celé dny ,při malém to bylo jen ráno nebo dopoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
19.8.10 10:15
stepankab píše:

Já beru calibrum babyplan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
19.8.10 10:15
stepankab píše:
a nic ti nedělají. Mě po nich bylo nějak zle. A taky jsem četla, že se po nich rodí velké děti, tak jsem je pak brala tak třikrát do týdne. Pak mě napadlo, jestli mi po nich nebylo zle, že jsem je nejdřív rozkousala. Neumím polknout ani antikoncepci.

nee jsem v pohodě.a dávám si teda ob den. :-D
myslím že na mě nějak nepůsobí špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
19.8.10 10:16

ted se dívám že malý má dnes 3 roky,3 měsíce, 3 týdny a 3 dny :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí