♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1190
18.8.10 15:19

šemy: koukám,že más a FB v přátelých Pavlu Hom. :-) taky jí znám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
18.8.10 15:40

Holky ak já mizím domůůů - teda na poštu - přišly mi svatební šaty, jsem na ně strašně zvědavá a pak zkoušet ke kamarádce :-)

tak ahoooj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
18.8.10 15:54
stepankab píše:
Ahoj holky, ráda bych se k vám taky připojila. Termín porodu mám zatím na 13. března 2011. Doma už mám dvouletého chlapečka.

Ahojky vítej mezi námi, to jsme na tom skoro stejně, já mám termín 14. a mám doma dvouletou holčičku…:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
18.8.10 15:59
xŠárka píše:
tak holkýýýýýý … screening negativní a vzornýýýý :srdce: :srdce: :srdce: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:JUPÍÍÍÍÍÍ
Šárko to je super, mooooocinky gratuluju… :dance: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
18.8.10 16:01
Šema píše:
Štěpánko já bydlím kousek od Prahy. Jak se má tvůh brouček co máš už doma? A jak se jmenuje? A jak se citíš?? to je otázek, vid? :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:Tak děvčata, já snědla, banán, dvě jablka, nektarinku, švěstku a jako hlad jak vlk??? Koukám, že už jede to období Než uklidíš talíř tak máš zase hlad, že bys sežrala i prd.. chcíplího nosorožce přeci nebudu furt jíst pečivo?? 8-o
Šeminko, tak si dej něco pořádného… z ovoce hlad nezaženeš… :mrgreen: Mě jak se najím strašlivé pálí žáhá a nejvíce večer…taky dobře, alespoň nebudu se cpát na noc…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
18.8.10 16:05

Holky já při prvním těhu měla krásnou pleť, i kosmetička mi říkala, že lepší jsem za celou dobu neměla, a narodila se holčička, tak bych asi na to moc nespoléhala, stejně jako se říká, že špičatý pupek kluk, já měla špičatý pupek, a byla to holčička… :mrgreen: asi to měl být kluk, a nakonec to byla holčička… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
18.8.10 16:08

já taky měla pupek na kluka všichni je vy budete mít kluka a já co ne holku ne ot bude kluk říkám ne holka a plet jsem mela jak ted super sem tam něco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
18.8.10 16:15

Stejně jsem zvědavá, kolik z té naší diskuze bude chlapečků a kolik holčiček… :mrgreen: A už se těším, až postupně začneme rodit…to bude paráda… Šárynka to rozjede a bude to tu jako na běžícím pásu… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
18.8.10 16:27

Mikulov a jeho okolí je moc pěkné.Malý se jmenuje Mareček a je to moc hodný chlapeček.Narodil se 12. srpna 2008 císařem (akutním). Doufám, že druhé mimi se narodí přirozeně, moc se mi do císaře nechce. Zatím je těhotenství v pohodě, až na ranní nevolnosti,ale ty jsem měla i u malého.U něho jsem zhubla čtyři kila a teď jenom kilo a půl. Doufám, že to bude pohodové těhotenství, někdy mám z toho strach. Taky si myslím, že čekám holčičku (podle těch pupínku), ale u malého jsem je měla ze začátku taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
18.8.10 16:28
stepankab píše:
Mikulov a jeho okolí je moc pěkné.Malý se jmenuje Mareček a je to moc hodný chlapeček.Narodil se 12. srpna 2008 císařem (akutním). Doufám, že druhé mimi se narodí přirozeně, moc se mi do císaře nechce. Zatím je těhotenství v pohodě, až na ranní nevolnosti,ale ty jsem měla i u malého.U něho jsem zhubla čtyři kila a teď jenom kilo a půl. Doufám, že to bude pohodové těhotenství, někdy mám z toho strach. Taky si myslím, že čekám holčičku (podle těch pupínku), ale u malého jsem je měla ze začátku taky.

taky jsem měla akutního císaře a doufám že to tedka pujde normálně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
18.8.10 16:36
:Tak děvčata, já snědla, banán, dvě jablka, nektarinku, švěstku a jako hlad jak vlk??? Koukám, že už jede to období Než uklidíš talíř tak máš zase hlad, že bys sežrala i prd.. chcíplího nosorožce přeci nebudu furt jíst pečivo?? 8-o

ahoj tak ja sem taky jedla porad pecivo ,ale vcera sem tady mela schovanou pletynku,a zacala me smrdet,ne jako,ze by byla zkazena ale proste me moc vonela,tak sem si dnes vzala do prace mysli a nejake susenky a jogurt,z toho peciva me bylo uz dost tezko,ale urcite ho neprestanu jist,jen to budu stridat obden.

a jinak me vsechno moc voni az me je z toho zle,manzela posilam do vany :lol: chudak,on nesmrdi potem ,ma sedave zamestnani sem tam nejaky vyjezd.ale asi kolem neceho vzdy projde a usadi se to na nem a ja uz to citim :roll:

a taky poprve vzivote me chytla krec do nohy,byl to :pocitac: nemate nektera s tim nejakou zkusenost??
nejak by me to nevadilo,kdyby me ta noha nebolela jeste po ctyrech dnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
18.8.10 16:38

ty křeče mě taky trápily, ale když si dám magnezium, tak je to pak lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
18.8.10 16:46

nekdo prave rika ,ze i horcik ,nebo vitamin B,tak nevim :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
18.8.10 16:48

já jsem na to měla prášky magnesium nebo jak se to jmenovalo protže mě to chytalo za noc třeba 4 krát u malé tedka naštestí nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
18.8.10 16:51
kotelnice píše:
:Tak děvčata, já snědla, banán, dvě jablka, nektarinku, švěstku a jako hlad jak vlk??? Koukám, že už jede to období Než uklidíš talíř tak máš zase hlad, že bys sežrala i prd.. chcíplího nosorožce přeci nebudu furt jíst pečivo?? 8-o

ahoj tak ja sem taky jedla porad pecivo ,ale vcera sem tady mela schovanou pletynku,a zacala me smrdet,ne jako,ze by byla zkazena ale proste me moc vonela,tak sem si dnes vzala do prace mysli a nejake susenky a jogurt,z toho peciva me bylo uz dost tezko,ale urcite ho neprestanu jist,jen to budu stridat obden.

a jinak me vsechno moc voni az me je z toho zle,manzela posilam do vany :lol: chudak,on nesmrdi potem ,ma sedave zamestnani sem tam nejaky vyjezd.ale asi kolem neceho vzdy projde a usadi se to na nem a ja uz to citim :roll:

a taky poprve vzivote me chytla krec do nohy,byl to :pocitac: nemate nektera s tim nejakou zkusenost??
nejak by me to nevadilo,kdyby me ta noha nebolela jeste po ctyrech dnech.

Jo jo souhlasím, magnesium je na to dobré,… když Tě chytne křeč do nohy, tak hned se na tu nohu postav, to Tě pak hned přejde…čím dýl ta křeč je, tím víc a dýl tě to pak bude bolet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí