♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10091
17.8.10 21:03

Šemi, díky moc, já na vaše fotky zatím nejukla, nestíhám… ale nějak v průběhu večera kouknu. Btw odkud znáš Míšu Ečerovou? Máme ji jako společnýho kamaráda. Já s ní chodila na gympl, do vedlejší třídy…

Janni, Šema komentovala fota na facebooku, máš tam taky profil, že bych si tě přidala?

Šári, za takovýhle jednání bych jim asi nezaplatila, fakt by mě to nasralo strašným způsobem. Doufám, že v tom Gennetu jsou solidnější. Poprvý mi to dělala mudra, dala si záležet, ale ten zrnitej UTZ byl děs, tak teďka právě doufám, že to bude fakt zážitek. Snad nebudu taky zklamaná. Už jen 14 dnů…

Jinak triply se dělají i tak a pak se posílá na ten UTZ ve 20. týdnu, ten by měla vždycky hradit pojišťovna. Triply je myslím možný odmítnout na vlastí riziko, to samý plodovku, když vás na ni z nějakýho důvodu pošlou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1902
17.8.10 21:27

Ahoj holky, vy celý den debatujete o testech a já nějak nevím o čem mluvíte. Příští týden budu ve 12tt a mám jít na krev a utz, ale nic určitého nevím. To znamená, že mi bude dělat ten triple test o kterém tu pořád mluvíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
17.8.10 22:15

LaChica, tak to nevím, někdo to děla automaticky, někdo někam posílá, někdo to ani nenabídne. Myslím doktory. Takže UTZ ti může udělat normální a odběr krve může být taky na něco jiného. Ale pokud ti bylo řečeno, že jdeš na UTZ a krev ve 12.tt tak by to měl být ten prvotrimestrální screening. Moje doktorka mi to třeba poprvý nabídla, podruhý jsem se musela sama zeptat. Ale já jsem obecně hodně zvědavá a na internetu visím po večerech hodiny, takže prostě gůglím a čtu diskuse a tak nějak chci o všem vědět. Když se podíváš na některý diskuse, jaké testy se dělají v těhu, budeš mít víc jasno. Pokud tě to zajímá, samozřejmě. Já třeba nemohla nevědět, co mě čeká, tak jsem si všechno zjišťovala dopředu. Tak jukni na nějakou diskusi, třeba tady: https://www.emimino.cz/…ening-44268/ Je jich spousta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
17.8.10 22:17

Jo a tripple test to není, to jsem napsala blbě… v tom 12.tt je to ten prvotrimestrální screening. Pak je druhotrimestrální screening a to je právě ten tripple test v 16. tt (odběr krve, zjišťuje se hladina tří hormonů) + genetický UTZ ve 20.tt. A pak se ještě něco takového snad dělá i ve 30.tt, ale to už je snad jen UTZ. Ale ten první a druhý jsou nejdůležitější, na většinu případných vad by se mělo přijít do konce druhého trimestru. No ale nic není samozřejmě 100%. Bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
18.8.10 06:55

Dobré ráno holky.. vy toho tolik napovídáte :lol: četla jsem to 45 minut než jsem se dobrala konce :-) Já se snad té mé kontroly nedočkám, až příští pátek! Také už potřebuji také nové informace od doktorky :-( Jinak je mi pořád nějak ouvej.. Ale dnes jsem se překonala a nasnídala už teď, jinak snídám až kolem 9-10 hod. Snad to bude mít lepší odezvu. A zhubla jsem už 3 kg. A co vy? Také se vám to stalo? Přítel na mě včera vyjeveně koukal, jak to, že hubnu když bych měla přibírat :-D Jenže tím s jídelníčkem co mám tak to ani jinak nejde. Sotva do sebe dostanu zeleni a ovoce, natož abych snědla normální jídlo.

Tak Vám přeji krásný slunečný den bez mráčků :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
18.8.10 07:25
Lucza píše:
Dobré ráno holky.. vy toho tolik napovídáte :lol: četla jsem to 45 minut než jsem se dobrala konce :-) Já se snad té mé kontroly nedočkám, až příští pátek! Také už potřebuji také nové informace od doktorky :-( Jinak je mi pořád nějak ouvej.. Ale dnes jsem se překonala a nasnídala už teď, jinak snídám až kolem 9-10 hod. Snad to bude mít lepší odezvu. A zhubla jsem už 3 kg. A co vy? Také se vám to stalo? Přítel na mě včera vyjeveně koukal, jak to, že hubnu když bych měla přibírat :-D Jenže tím s jídelníčkem co mám tak to ani jinak nejde. Sotva do sebe dostanu zeleni a ovoce, natož abych snědla normální jídlo.Tak Vám přeji krásný slunečný den bez mráčků :lol:

Ju tak to Ti docela závidím, já mám zatím váhu stejnou, snažím se jí udržet, ale ta 3 kilečka dole by mi fakt neuškodila… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
18.8.10 07:38

Dobré ráno holky :-)
jak jsem včera slíbila, tak vkládám super fotečku ze screeningu :mrgreen: Vlastně se ani nedivím, že výsledek zní: nosní kústka neměřena a vizualizace špatná…taky tam nic nevidím…když to srovnám s fotkama, co mám od mojí mudry…

Příspěvek upraven 18.08.10 v 07:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
18.8.10 07:40

a když je to takto zmenšené, tak tam snad už i něco vidím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
18.8.10 07:51

To je fotečka.. nekoukáme mimískovi na zádíčka? Mě to tak přišlo hned co jsem tu fotku viděla. a možná i nožičky tam vidím :-)
Ale doktor je fakt idi.t. Mohl se více snažit. Podle mě to bere jako zboží.. hmm tady nic, pošlete další kus…

Jen mě pořád bolí v podbřišku… ale jednou dobrý pak trošku více… jako kdyby si se mnou dělalo co chtělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
18.8.10 07:57

Taky mě příjde, že koukáme na zádička…ale jinak tam skoro nic člověk nevidí… to je fakt mazec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
18.8.10 08:13

Luczo, ono to miminko teď pořádně roste :-) takže se tam různě roztahuje a proto tě asi bolí podbřišek…mně teda moc nebolí, jen občas, když se nějak blbě natáhnu, tak mi to přijde jako bych to přehnala v posilovně…ale to je jen ten okamžik, jinak nic…naštěstí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
18.8.10 08:13

Zdar ranní ptáčata :)
píšu, abych viděla, jak se mi změnil obrázek, tak se nezlobte za zbytečný příspěvek :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
18.8.10 08:17

Ahojík všem tady :mavam:

Šárko ta fotečka je krásná!! Mimísek leží na zádíčkách, viď?

Kají Míša Ečerová bydlí vesnici ode mě ale teď nevim jestli jsem s ní chodila na základku, a pak šla na gympl? Holka teď fakt nevim, to bych kecala.. a teď si mě teda dostala to fakt teď nevim.. :think:

Holky já se dneka probudila s takovým hladem!!!!!!!!!!!! Teď jsem vypila kakao, rohlík s máslem, a ještě banán a evidentně to nestačí?? 8-o

Jinak mě nějak divně píchá v podbřišku na pravé straně, spíš než píchání řezání, jestli jak se to tam roztahuje.. :nevim:

Holky já se normálně dneska potím jak prase??? Co to?? a je mi horko jak kdyby bylo 40st ??? :roll: 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
18.8.10 08:38

Šemi - děkuju za pochvalu - když se na tu fotku dívám takto na monitoru, tak se to zdá jako vpravo hlavička a pak záda a nožičky…ale ta fotka ve skutečnosti je jen šedá čmouha… těším se na 30.8. na kontrolu, tam se necháme vyfotit pořádně :srdce:

jinak já se taky docela potím a to i když není vedro…vůbec nevím, z čeho to je, včera jsem byla jen v takové plátěné halence, byla docela kosa a já jsem byla zpocená jak prasátko a ani antiperspirant nepomůže..to je děs :-( jsem z toho docela nešťastná…to budou asi ty hormony, nebo nevím…nervozní jsem nebyla, zima mi byla dost a přesto jsem byla zpocená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
18.8.10 08:40
Kajiszek píše:

Janni, Šema komentovala fota na facebooku, máš tam taky profil, že bych si tě přidala?

Dobré ranko,
no tak já vyloženě žeru ale fakt. včera jsem malé koupila dva koblížky a samo jsem je snědla já :-D chvilku po obědě. normálně si k snídani dávám jeden jogurt teďka dva. Prostě mi fakt chutná.

Šári možná ti mohli udělat vnitřní ultrazvuk a bylo by všechno líp vidět, ne? Ale i tak je tam miminko hezky vidět. řekla bych, že leží na zádech.

Káji, jestli to bylo teda na mě, tak na facebooku si mě najdeš i ostatní holky jako Jana Spáčilová. Mám tam úplně stejnou fotku jako tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí