Poradna duly
Jana Čurdová
Ivetza píše:janna24 píše:já ho tam taky měla a byla jsem ráda, on se podle mě i personál chová jinak, když tam ta ženská neni sama. Ale jinak mě děsně štvalo, jak blbě mi zvedal hlavu
tak tady lije pořádně. doufám, že ale na chvilu ven ještě vypdnem. doma je to hrozná nuda.
já chlapa u porodu teda taky měla a nedokážu si představit, že bych tam byla sama. byl pro mě fakt oporou, i když mi mohl jen masírovat záda nebo podpírat.![]()
ses taky dusila?????
Holky teď jsem dostala takovej výtlem že sem ubrečená jak pako. Náš malej si vyndal zvířátka, takový ty maličký a teď říká že to je .. Slon, tygr, velbloud a teď řekl nakladač a já to co drží a on hrocha s otevřenou hubou ty vado to sem se zase zasmála, snad 10minut v kuse
![]()
luciksimi píše:
Steva: Uz jsem si te nasla. My jdeme za chvilku do kina
nj,bezdetni…ja valim s lukem nevim kam…
a mooc se mi chche
kyblicek píše:
jojo děkuji a nevíte kolik stojí pas na počkání novej asi hodně že??
No, mám pocit že litr a navíc má ještě kratší platnost než normální, že snad platí jen rok, ale jistá si nejsem.
kybličku to netuším, ale zkus kdyžtak taky pohledat na netu. a kam jste se rozhodli nakonec jet?
janna24 píše:
kybličku to netuším, ale zkus kdyžtak taky pohledat na netu. a kam jste se rozhodli nakonec jet?
do itálie pokud snama pojede ještě jedna kamoška ale ted zas dilema s těma pasam od kamošky si to vyřizoval na počkání a dal za to 1600kč to je pěkná palba
Gina108 píše:kyblicek píše:No, mám pocit že litr a navíc má ještě kratší platnost než normální, že snad platí jen rok, ale jistá si nejsem.
já se stejně další rok nikam nechystám s mimčem a pak bude ještě malá takže možná za další tři roky
steveka píše:Ivetza píše:ses taky dusila?????janna24 píše:já ho tam taky měla a byla jsem ráda, on se podle mě i personál chová jinak, když tam ta ženská neni sama. Ale jinak mě děsně štvalo, jak blbě mi zvedal hlavu
tak tady lije pořádně. doufám, že ale na chvilu ven ještě vypdnem. doma je to hrozná nuda.
já chlapa u porodu teda taky měla a nedokážu si představit, že bych tam byla sama. byl pro mě fakt oporou, i když mi mohl jen masírovat záda nebo podpírat.![]()
steveka píše:
liba doubková na fb.dala jsem sena umyvani nadobi…hnus..hm..pak pujdemven…uz neprsi…
Jsem si Tě taky přidala do přátel… ![]()
kyblicek píše:
jojo jenže já mám pas starej měl by snad ještě platit jenže tam mám starý příjmění a starou adresu tak nevím co ted
A kdy jedete? Já jsem malé nechala udělat pas, trvalo to teda 3 neděle, ale je na 5 let… za 200
kyblicek píše:
holčinu 600,– a platí to jen na chvíli…to už se Ti vyplatí si jí napsat do té občanky to si myslím, že nebude taková palba
Příspěvek upraven 17.08.10 v 17:51
no další pátek bysm chtěli jet ale uvidíme když to nevyjde podíváme se někde tady uvidíme děkuju za info a ta šárka to mě taky zajímá kde vězí ![]()
Hlavně aby měla všechno v pořádku holka naše!
Holky mě tak zajímá která co budeme čekat
![]()