♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5200
17.8.10 16:10
Ivetza píše:
janna24 píše:
tak tady lije pořádně. doufám, že ale na chvilu ven ještě vypdnem. doma je to hrozná nuda.
já chlapa u porodu teda taky měla a nedokážu si představit, že bych tam byla sama. byl pro mě fakt oporou, i když mi mohl jen masírovat záda nebo podpírat.
já ho tam taky měla a byla jsem ráda, on se podle mě i personál chová jinak, když tam ta ženská neni sama. Ale jinak mě děsně štvalo, jak blbě mi zvedal hlavu :cert: :lol:

ses taky dusila?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
17.8.10 16:10

Holky teď jsem dostala takovej výtlem že sem ubrečená jak pako. Náš malej si vyndal zvířátka, takový ty maličký a teď říká že to je .. Slon, tygr, velbloud a teď řekl nakladač a já to co drží a on hrocha s otevřenou hubou ty vado to sem se zase zasmála, snad 10minut v kuse :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
17.8.10 16:12
luciksimi píše:
Steva: Uz jsem si te nasla. My jdeme za chvilku do kina :-)

nj,bezdetni…ja valim s lukem nevim kam… :-o a mooc se mi chche

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
17.8.10 16:13
kyblicek píše:
jojo děkuji a nevíte kolik stojí pas na počkání novej asi hodně že??

No, mám pocit že litr a navíc má ještě kratší platnost než normální, že snad platí jen rok, ale jistá si nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
17.8.10 16:13

kybličku to netuším, ale zkus kdyžtak taky pohledat na netu. a kam jste se rozhodli nakonec jet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
17.8.10 16:17
janna24 píše:
kybličku to netuším, ale zkus kdyžtak taky pohledat na netu. a kam jste se rozhodli nakonec jet?

do itálie pokud snama pojede ještě jedna kamoška ale ted zas dilema s těma pasam od kamošky si to vyřizoval na počkání a dal za to 1600kč to je pěkná palba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
17.8.10 16:18
Gina108 píše:
kyblicek píše:
No, mám pocit že litr a navíc má ještě kratší platnost než normální, že snad platí jen rok, ale jistá si nejsem.

já se stejně další rok nikam nechystám s mimčem a pak bude ještě malá takže možná za další tři roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
17.8.10 16:19
steveka píše:
Ivetza píše:
janna24 píše:
tak tady lije pořádně. doufám, že ale na chvilu ven ještě vypdnem. doma je to hrozná nuda.
já chlapa u porodu teda taky měla a nedokážu si představit, že bych tam byla sama. byl pro mě fakt oporou, i když mi mohl jen masírovat záda nebo podpírat.
já ho tam taky měla a byla jsem ráda, on se podle mě i personál chová jinak, když tam ta ženská neni sama. Ale jinak mě děsně štvalo, jak blbě mi zvedal hlavu :cert: :lol:
ses taky dusila?????
:mrgreen: :mrgreen: neměla jsem už sílu, abych se rukama přitahovala, tak jsem chtěla, aby mi pomáhal a on mi jenom zvedal hlavu, že se mi brada zarejvala do hrudníku :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
17.8.10 16:21

už by se tu mohla objevit ta šárka, jsem napnutá jak kšandy :think: :think: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
17.8.10 16:39
steveka píše:
liba doubková na fb.dala jsem sena umyvani nadobi…hnus..hm..pak pujdemven…uz neprsi… 8-)

Jsem si Tě taky přidala do přátel… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
17.8.10 16:40

Já taky jsem zvědavá co řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
17.8.10 16:41
kyblicek píše:
jojo jenže já mám pas starej měl by snad ještě platit jenže tam mám starý příjmění a starou adresu tak nevím co ted

A kdy jedete? Já jsem malé nechala udělat pas, trvalo to teda 3 neděle, ale je na 5 let… za 200

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
17.8.10 16:42
kyblicek píše:

holčinu 600,– a platí to jen na chvíli…to už se Ti vyplatí si jí napsat do té občanky to si myslím, že nebude taková palba

Příspěvek upraven 17.08.10 v 17:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
17.8.10 16:53

no další pátek bysm chtěli jet ale uvidíme když to nevyjde podíváme se někde tady uvidíme děkuju za info a ta šárka to mě taky zajímá kde vězí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
17.8.10 16:57

Hlavně aby měla všechno v pořádku holka naše!

Holky mě tak zajímá která co budeme čekat :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital