♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5200
17.8.10 14:53

ja u porodu kretena mela..ale jne me tam sr…nemohl me udrzet,kdzy me mel drzet apdopirat..ve sprase misto aby mi polival brisko tak chrapal s hlavou na stole…a na koze mi porad rikal dychej dychej a tlacil mi hlavu do krku…desny..boze…nevim jak vydycham Vítámváse… :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
17.8.10 14:54

Jess koukám že my chodíme stejně. Já jdu 17.9 na ten utz taky a před tím jdu na krev, nevim kdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
17.8.10 14:55
steveka píše:
ja u porodu kretena mela..ale jne me tam sr…nemohl me udrzet,kdzy me mel drzet apdopirat..ve sprase misto aby mi polival brisko tak chrapal s hlavou na stole…a na koze mi porad rikal dychej dychej a tlacil mi hlavu do krku…desny..boze…nevim jak vydycham Vítámváse… :zed: :zed:

Krásně popsaný!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
17.8.10 14:56

No ja se budu snazit nebejt, ale buh vi :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
17.8.10 14:58

Mě vůbec když něco bolí třeba hlava, nebo nevim a příjde ke mě tak a třeba mě chce pohladit tak cukám ať jde pryč prostě, a kort u porodu :lol: Tam bych ho asi umlátila. Jako kámoška tam na manžela řvala :* " vyndej toho pind…a ať ti ho utrhnu ty šmejde"* :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
17.8.10 15:02
Šema píše:
Mě vůbec když něco bolí třeba hlava, nebo nevim a příjde ke mě tak a třeba mě chce pohladit tak cukám ať jde pryč prostě, a kort u porodu :lol: Tam bych ho asi umlátila. Jako kámoška tam na manžela řvala :* " vyndej toho pind…a ať ti ho utrhnu ty šmejde"* :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :palec: super šemi a u prvního s tebou přítel nebyl u porodu?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
17.8.10 15:03
Šema píše:
steveka píše:
ja u porodu kretena mela..ale jne me tam sr…nemohl me udrzet,kdzy me mel drzet apdopirat..ve sprase misto aby mi polival brisko tak chrapal s hlavou na stole…a na koze mi porad rikal dychej dychej a tlacil mi hlavu do krku…desny..boze…nevim jak vydycham Vítámváse… :zed: :zed:
Krásně popsaný!! :lol:

no..pravdive..nepomohl mi nijak,ja rvala jako dinosaur..a on to musel poslouchat :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
17.8.10 15:04
Šema píše:
Mě vůbec když něco bolí třeba hlava, nebo nevim a příjde ke mě tak a třeba mě chce pohladit tak cukám ať jde pryč prostě, a kort u porodu :lol: Tam bych ho asi umlátila. Jako kámoška tam na manžela řvala :* " vyndej toho pind…a ať ti ho utrhnu ty šmejde"* :mrgreen: :mrgreen:

jo neco jako…uz nikdy nebudu šu…nikdy nikdy nikdy.. :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
17.8.10 15:05

Jaňulko seděl venku na chodbě a čekal. Chtěl tam být ale pak mi řekl, že byl rád když jsem mu řekal ať příjde až se narodí,protože i tak to slyšel, protože bylo otevřeno na sál,a říkal že když mě slyšel tlačit a nic, tak se fakt bál a začínal panikařit. ´Takže proto asi nechce. Zítra se nám mění obrázky :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
17.8.10 15:07

holky, dneska vás jen dočítám, nějak na víc nemám sílu. ale bavíte mě :lol: :lol:

Z nemocnice mám depku jenom o ní slyšim. V únoru jsem byla s malou, měla nějakou hnusnou angínu a u toho furt zvracela. Já to tam nesla hůř jak ona, normálně jsem tam bulela jak krá.a, styděla jsem se za to, ale nemohla jsem s tim nic dělat. No ostuda!!! příště tam bude manžel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
17.8.10 15:13

Holky jako já mám hroznou chuť na plívku, ale víte jakou?? takovou tu nudlovou čínskou.. tu nezdravou… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
17.8.10 15:14
Zítra se nám mění obrázky :huban:

já vim, už jsem nedočkavá, zítra obrázek a pozítří první kontrola - nervózní už jsem ted samozřejmě :lol:

když se objednáš na ty první testy k Apolináři, musíš nejdřív na krev na Karlák a potom teprve na ten UTZ. Je to tak?

jo a já si včera udělala radost a koupila knížku od Pařízka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
17.8.10 15:17

Tak já zas měla u porodu debilní personál a ten se vyhodit nedal :-( :cert: Teď se chystám rodit v Hořovicích, ale četla jsem, že už nějak zpychli a že primář prej už přirozeným porodům moc nakloněný není. Oxytocin prostě narvou, nástřih udělaj :nevim: Tak přemýšlím, že asi půjdu do Kladna a normálně podplatím třeba toho svýho gynekologa, abych ho měla u porodu, on tam stejně slouží. Ještě teda musím zjistit jak moc je fanda pro přirozený porod :mrgreen: . Co myslíte, kolik bych mu tak měla nabídnout :think: 5 litrů je asi pro doktora málo, že? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
17.8.10 15:17

Jaňul jj. prý mi dá dr žádanku jak na krev ( to půjdu na Karlák) a oni to bezi sebou něja vyřídí. Pak půjdu rovnou toho 17.9. na utz a už tam prý dr bude mít výsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
17.8.10 15:18

Holky, me taky moc bavite, je pravda, ze muj pritel se citi jako kingkong ale jsem na nej zvedava. To ja si ho tam dotlacim, pac, at vidi, jak budu trpet :-), ale zase az se narodi, tak to bude neskutecnej zazitek,ne ? :lol:
Ja jsem zacla v 5 tydnu spinet a od te doby spolu ani ted nespime, takze si dokazete predstavit, jak ted za mnou chodi :lol: , ale ja ted nemam ani chute a ani nevim, jestli uz muzeme, ale jelikoz uz jsem po potratu, tak mam fakt strach. To kdyz jsme o to v tom breznu prisli, tak jsem poznala, jak mi je obrovskou oporou, drzel se zuby nehty, aby nerval. A jsem fakt moc zvedava co budeme mit, ma mamka, ze pry kdyz mu rikam flicek, tak to bude kluk a on na me furt mluvi, jak se mate holky moje a copak holky delate atd. Vcera mi rekl, ze by se mu libila holka, protoze by si ji rozmazlil :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí