Poradna duly
Jana Čurdová
ja u porodu kretena mela..ale jne me tam sr…nemohl me udrzet,kdzy me mel drzet apdopirat..ve sprase misto aby mi polival brisko tak chrapal s hlavou na stole…a na koze mi porad rikal dychej dychej a tlacil mi hlavu do krku…desny..boze…nevim jak vydycham Vítámváse…
![]()
Jess koukám že my chodíme stejně. Já jdu 17.9 na ten utz taky a před tím jdu na krev, nevim kdy.
steveka píše:
ja u porodu kretena mela..ale jne me tam sr…nemohl me udrzet,kdzy me mel drzet apdopirat..ve sprase misto aby mi polival brisko tak chrapal s hlavou na stole…a na koze mi porad rikal dychej dychej a tlacil mi hlavu do krku…desny..boze…nevim jak vydycham Vítámváse…![]()
Krásně popsaný!! ![]()
Mě vůbec když něco bolí třeba hlava, nebo nevim a příjde ke mě tak a třeba mě chce pohladit tak cukám ať jde pryč prostě, a kort u porodu
Tam bych ho asi umlátila. Jako kámoška tam na manžela řvala
" vyndej toho pind…a ať ti ho utrhnu ty šmejde"*
![]()
Šema píše:
Mě vůbec když něco bolí třeba hlava, nebo nevim a příjde ke mě tak a třeba mě chce pohladit tak cukám ať jde pryč prostě, a kort u poroduTam bych ho asi umlátila. Jako kámoška tam na manžela řvala
![]()
Šema píše:steveka píše:Krásně popsaný!!
ja u porodu kretena mela..ale jne me tam sr…nemohl me udrzet,kdzy me mel drzet apdopirat..ve sprase misto aby mi polival brisko tak chrapal s hlavou na stole…a na koze mi porad rikal dychej dychej a tlacil mi hlavu do krku…desny..boze…nevim jak vydycham Vítámváse…![]()
no..pravdive..nepomohl mi nijak,ja rvala jako dinosaur..a on to musel poslouchat ![]()
Šema píše:
Mě vůbec když něco bolí třeba hlava, nebo nevim a příjde ke mě tak a třeba mě chce pohladit tak cukám ať jde pryč prostě, a kort u poroduTam bych ho asi umlátila. Jako kámoška tam na manžela řvala
![]()
jo neco jako…uz nikdy nebudu šu…nikdy nikdy nikdy..
![]()
Jaňulko seděl venku na chodbě a čekal. Chtěl tam být ale pak mi řekl, že byl rád když jsem mu řekal ať příjde až se narodí,protože i tak to slyšel, protože bylo otevřeno na sál,a říkal že když mě slyšel tlačit a nic, tak se fakt bál a začínal panikařit. ´Takže proto asi nechce. Zítra se nám mění obrázky ![]()
holky, dneska vás jen dočítám, nějak na víc nemám sílu. ale bavíte mě
![]()
Z nemocnice mám depku jenom o ní slyšim. V únoru jsem byla s malou, měla nějakou hnusnou angínu a u toho furt zvracela. Já to tam nesla hůř jak ona, normálně jsem tam bulela jak krá.a, styděla jsem se za to, ale nemohla jsem s tim nic dělat. No ostuda!!! příště tam bude manžel
Holky jako já mám hroznou chuť na plívku, ale víte jakou?? takovou tu nudlovou čínskou.. tu nezdravou… ![]()
Zítra se nám mění obrázky
já vim, už jsem nedočkavá, zítra obrázek a pozítří první kontrola - nervózní už jsem ted samozřejmě ![]()
když se objednáš na ty první testy k Apolináři, musíš nejdřív na krev na Karlák a potom teprve na ten UTZ. Je to tak?
jo a já si včera udělala radost a koupila knížku od Pařízka ![]()
Tak já zas měla u porodu debilní personál a ten se vyhodit nedal
Teď se chystám rodit v Hořovicích, ale četla jsem, že už nějak zpychli a že primář prej už přirozeným porodům moc nakloněný není. Oxytocin prostě narvou, nástřih udělaj
Tak přemýšlím, že asi půjdu do Kladna a normálně podplatím třeba toho svýho gynekologa, abych ho měla u porodu, on tam stejně slouží. Ještě teda musím zjistit jak moc je fanda pro přirozený porod
. Co myslíte, kolik bych mu tak měla nabídnout
5 litrů je asi pro doktora málo, že? ![]()
Jaňul jj. prý mi dá dr žádanku jak na krev ( to půjdu na Karlák) a oni to bezi sebou něja vyřídí. Pak půjdu rovnou toho 17.9. na utz a už tam prý dr bude mít výsledky.
Holky, me taky moc bavite, je pravda, ze muj pritel se citi jako kingkong ale jsem na nej zvedava. To ja si ho tam dotlacim, pac, at vidi, jak budu trpet
, ale zase az se narodi, tak to bude neskutecnej zazitek,ne ? ![]()
Ja jsem zacla v 5 tydnu spinet a od te doby spolu ani ted nespime, takze si dokazete predstavit, jak ted za mnou chodi
, ale ja ted nemam ani chute a ani nevim, jestli uz muzeme, ale jelikoz uz jsem po potratu, tak mam fakt strach. To kdyz jsme o to v tom breznu prisli, tak jsem poznala, jak mi je obrovskou oporou, drzel se zuby nehty, aby nerval. A jsem fakt moc zvedava co budeme mit, ma mamka, ze pry kdyz mu rikam flicek, tak to bude kluk a on na me furt mluvi, jak se mate holky moje a copak holky delate atd. Vcera mi rekl, ze by se mu libila holka, protoze by si ji rozmazlil ![]()