♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9306
17.8.10 15:27

O masáží jsem slyšela, a prý to dost pomáhá, ale můj to dělat nebude a já sama si to dělat nebudu :nevim:

Holy můžu vás poprosit o něco?? Kdo chcete přidejte si mě na facebook, kdo tam jste, kdyby nááááhodou nešla tahle stránka ať na vás mám nějaký kontakt. Když jsem čekala Dávídka tak jsem taky chodila a teď to nefunguje a já vím prd o těch holčinách z tý stránky, naštěští právě ,mám kontakt na ty, který mají děti jako já Davídka prosinec 2007 Tak jsem Štěpánka Marková

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
17.8.10 15:28

Jo Lucik, ještě jsem chtěla napsat, jak vzorně snídáš. čaj, jogurt, ovoce, müsli…to bych nezvládla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
17.8.10 15:28
luciksimi píše:
Holky, ja slysela neco o masirovani hraze pred porodem, zkouseli jste to? Ze pry je to pak v pohode???

no nevim…ja se masirovala…a nic…nastrihli me a jeste jsemse jim natrhla z druhystrany..takze…no… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
17.8.10 15:29
luciksimi píše:
Holky, ja slysela neco o masirovani hraze pred porodem, zkouseli jste to? Ze pry je to pak v pohode???

Nevím, myslím si, že to zázraky neudělá… :nevim: ale nevím, třeba zasloužilé rodičky budou jiného názoru :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
luciksimi píše:

Jo jo říkaly mi o tom na předporodním kurzu u prvního těhu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847

Lucki, to se provádí od nějakého 34 - 36 tt. Já masírovala poctivě, ale co myslíš, kráva doktorka prej - jste prvorodička, to musí být, já furt že nee nee a pak na mě, že miminko to špatně snáší, tak jsem kývla. Jo prd, přítel říkal, že ozvy měl furt dobré jako asi tři hodiny předtím. A ještě měl pak jizvy na hlavičce od těch nůžek :twisted: Prostě blbka, neuměla by asi zašít malé přirozené poranění, to je vždycky těžší než šít hluboký rovný řez.
Omlouvám se že vás tu takhle zatěžuju popisem, nějak mám asi depku, radši jdu dočíst o tom co dobrého jíte😉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
17.8.10 15:32
Šema píše:
O masáží jsem slyšela, a prý to dost pomáhá, ale můj to dělat nebude a já sama si to dělat nebudu :nevim:Holy můžu vás poprosit o něco?? Kdo chcete přidejte si mě na facebook, kdo tam jste, kdyby nááááhodou nešla tahle stránka ať na vás mám nějaký kontakt. Když jsem čekala Dávídka tak jsem taky chodila a teď to nefunguje a já vím prd o těch holčinách z tý stránky, naštěští právě ,mám kontakt na ty, který mají děti jako já Davídka prosinec 2007 Tak jsem Štěpánka Marková

tak si me pridej stepulo.o))),jsem te nasla pomerne rachle…nejak ten tvuj ksichtik mam zapsanej.o)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
17.8.10 15:33
steveka píše:
janna24 píše:
steveka píše:
janna24 píše:
Ahoj holky,
taky přeju, aby všechny kontroly dopadly ok. Ale proč by ne, že.
Ivušáčku, já jdu taky 25. a už se nemůžu dočkat. zase jsem začala po týdnu špinit. ach jo.
janni,a nemas hematom,ja to kravceni,spineni mela z toho,jak se vyprazdnoval

na posledním ultrazvuku v nemocnici se nic neukázalo. doktorka moje má tento týden dovolenou, takže musím počkat. Není to krev, ale takový hnědý. Na netu jsem si pročítala pár článků a píší, že se to prostě v 1. trimestru někdy objeví.

Super, že kontrola dopadla dobře.
diky,jj a jsem taky barvila do hneda..prvne min,pak vic..pak to preslo,na dvadny a pak zase..trvalo to snad 14dni…vis co,kup si vitamin c…rozpustnej…a lij to do sebe..pomuze ti to stahnout cevy..

díky za tip. koupím si to. já jsem zase začala brát duphaston a ascorutin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
17.8.10 15:34

já tu masáž nikdy nepochopila :lol:

měla jsem bolesti, doktor mi najednou řekl, že mi tam dolu píchne nějakou injekci, kdyby mě musel stříhnout, já souhlasila. Musim říct, že kdyby mi v tu dobu řekl, že mi musí uříznout nohu, klidně bych souhlasila. Byla jsem fakt v rauši. Měla jsem kontrakce po minutě a mezi nima jsem byla schopná usnout :-?
No a stejně jsem se ještě potrhala, pak mě šil (naštěstí jsem to necítila), ale říkal, že mě šije v několika vrstvách a že se fakt snaží :lol: Prej aby se to manželovi líbilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
17.8.10 15:34
steveka píše:
Šema píše:
O masáží jsem slyšela, a prý to dost pomáhá, ale můj to dělat nebude a já sama si to dělat nebudu :nevim:Holy můžu vás poprosit o něco?? Kdo chcete přidejte si mě na facebook, kdo tam jste, kdyby nááááhodou nešla tahle stránka ať na vás mám nějaký kontakt. Když jsem čekala Dávídka tak jsem taky chodila a teď to nefunguje a já vím prd o těch holčinách z tý stránky, naštěští právě ,mám kontakt na ty, který mají děti jako já Davídka prosinec 2007 Tak jsem Štěpánka Marková
tak si me pridej stepulo.o))),jsem te nasla pomerne rachle…nejak ten tvuj ksichtik mam zapsanej.o)))

Jo holky to je dobrý nápad, kolikrát to tu nefunguje, a člověk pak už žádný jiný kontakt nemá… takže na facebooku jsem i já Iva Kliková… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
17.8.10 15:36

Janulka: Jani prosim jakou knizku sis koupila?

Holky, ja nestiham cist a psat :-)

Semy: Cucim na facebooku a je Vas tam stepanek fakt dost. Jak pak te poznam ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
17.8.10 15:36
luciksimi píše:

Semy: Cucim na facebooku a je Vas tam stepanek fakt dost. Jak pak te poznam ?
šema tam má takovou černobílou fotku a mooooc jí to sluší :huban:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
17.8.10 15:40

Ivet, dikys uz jsem si ji nasla.
Jinak ja jsem na facebooku jako Lucie Šímová a foto tam mam v zimni bunde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
17.8.10 15:42

Ivušašku, nevim jak vypadas :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
17.8.10 15:42
luciksimi píše:

Semy: Cucim na facebooku a je Vas tam stepanek fakt dost. Jak pak te poznam ?

Luciku je to „Kniha o těhotenství a dítěti“ od Antonína Pařízka a dlouho jsem se rozhodovala jestli si jí pořídim, pač je celkem drahá, ale včera jsem podlehla a je fakt super :) Je dobrá v tom, že vychází z ryze českého prostředí, přispívá do ní spoustu odborníků a byla ještě připomínkovaná maminkami na nějakém internetovém serveru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí